• cibona
    8.2k
    PONOS ZAGREBA!
  • Antisha
    909
    jer su horda izmučenih maloumnih kretena koji su spremali feštu u Zagrebu pa ostali popišani
  • emilperska
    16.5k
    Cibona uvijek nekako prezivi, nadzivi sve, osvoji, padne dolje, ustane napola, pa opet padne i onda opet ustane kad nitko ne ocekuje.

Fkt je vjecna hahahha :heart:

Kakav jebeni dan. Puno pozdrava gradu košarke i najluđem gradu na svitu..
  • Orc123
    15.9k
    Svakaa casst momcima....bilo je uzitak gledati! Sljedece sezone slijedi jos veci uzlet i pocetak totalne dominacije, bas kao sto je ima i Dinamo! Ajmooo :heart:
  • Nemrem igra Dinamo
    5.9k
    Tovarske kujice su se nabrijavale, ali ostale su kratkih rukava...

Čestitke dečkima!
  • cibona
    8.2k
    Htio bih se ovim putem zahvaliti svim igračima, treneru i upravi koji su nakon toliko muke uspjeli podići Cibonu na noge, a samim time i navijačima dati novu nadu u svjetliju budućnost našeg kluba.

Cibona ne samo da je preživjela, ona ponosno živi, a ovoga puta gleda ispred sebe i naučila je iz grešaka u prošlosti.

Heja heja cibosi! Danas slavimo :cheer:
  • mniokl
    300
    U gradu bezigradu sto za borbu ne zna...
  • Sajla
    20.9k
    e pa... nemam riječi. svašta sam izgovorio za vrijeme utakmice, ali sad se samo smijem. bravo, Cibosi!

a komentatoru Saši Mariću poručujem da dostavi spisak jer zaslužuje ... sve po spisku.
  • Agramc
    126
    Mislio sam da ćemo još jednu godinu cekat naslov, al cibosi su pokazali borbenost kroz cijelu sezonu i zasluženo osvojili. Da nije bilo ozljeda, prošli bi dalje i skupinu u Europi.
    Nadam se da je ovo tek početak i da ćemo ponovo gledat dugu dominaciju u domaćem prvenstvu i dobre utakmice u euro natjecanjima
  • NORTE
    24.8k
    Očekivanja za doček kod dvorane?
  • Mazalo
    505
    Napisao sam i nakon 4 utakmice da ovo dobivamo. Ova ekipa iz bezigrada Su veci kompleksasi i mrzitelji zagreba od nesto juznijih prijatelja.
    Ovako sam Bio uvjeren i prije onog finala u Beogradu.
    Vec nekoliko dana nosim dres sa tog finala iz Beograda, nije moglo nista poci po krivu.
    Od ove godine u Zemunu, do ove godine u Zadru.
  • cibona
    8.2k
    Kolega cibona je negdje u kanalu vjerojatno, ali neka, podržavam :DMateG

Hvala :cheer:

Nadam se da više nije paljenje teme kada ponosno napišem da je klub učinio nas zagrepčane ponosnima :heart: :lol:

Kako je dobar osjećaj poniziti tovarske sluge... Neprocjenjivo!
  • Bruh
    1.3k
    Dogodine im treba apsolutno sve uzet nek i kriket ligu osvoji Zagreb
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.