• vlatkomarkovic
    3.6k

Pa nije bas tako, Šibenčani i Dubrovčani su korektni u pravilu….
  • Orc123
    15.9k
    nemoj jebat? Mislim da svatko tko i malo prati sport zna na koga sam mislio ovdje. Sa gradovima koje si naveo imamo oduvijek odlican odnos i međusobno postovanje.

Opcenito mislim da toga postovanja nedostaje. Ok, rivalstvo, podjebavanje i to ali na kraju ovo bi trebao biti sport i navijanje za klub kojeg volis. Isto tako imat neko postovanje prema protivniku kojeg ne volis, sto je razumljivo, ali ga postujes.
  • Kruno
    1.4k
    Ja ne gledam oni dobiju
  • Zagreb1992
    3.5k
    Scena di Palokaj skače za loptu i sjebe zglob ili nogu kaj već je sve
  • Sibirski plavac
    9.1k
    Rudež prošlu nedjelju izjavio da poziva Zadrane da nas vrijeđaju što više i tako nas motiviraju, ovi oduševljeno prihvatili misleći da će to pokolebat naše i "šta ovi priča gluposti", a evo na kraju njihovi su se izgleda usrali pred atmosferom. :rofl:

Dinamo, Cibona, Zagreb prvaci,

još Mladost nek mazne Jadran u finalu i bit će ovo dosta "solidna" sezona ZG sporta. :cool:
  • don
    20.1k
    krenia san sa jebavanjem poznanika Zadrana. Odlično, hvala Ciboni.
  • Hnlovac
    6.1k
    Znam da se za svaki k u Hrvatskoj radi docek, ali za Ciboss bi se nesto ispred Drazena moglo realno
  • Zagreb1992
    3.5k

Vani sam gledao tekmu ...idem dalje nastaviti piti :D
  • SanctaSanctorum
    295
    Uff kakva tekma, kakva pobjeda. Fascinantno je kako te sport uvijek prizemlji, u ovom slučaju to se desilo posebnoj vrsti tovara. Fascinantno je također što su, kao i originalna vrsta tovara 150ak kilometara niže, svoje navijanje posvetili nama, a ne svom klubu. Navijači Zadra najglasniji i najstrastveniji su bili u trenutcima kada se vrijeđalo drugu stranu, a najbolje od svega je što se magarad dere "gazi purgere" dok su im neki od glavnih igrača upravo iz Zagreba. Takozvani grad košarke koji je u svojoj rotaciji danas koristio jednog Zadranina koji je imao 0 poena. Velike čestitke igračima što su izgurali ovu sezonu, zaslužili su slaviti. Napravili su čudo, uzeti naslov u ovakvim uvjetima i sa slabijim sastavom nakon toliko poteškoća stvarno je veliki uspjeh. Ludi Palokaj, naš Šibenčan Radovčić koji i nije imao neku partiju, klase Šiško i Roberson. Dobra partija Serdarušića i Barta. Ma bravo za sve i nadam se da je ovo lijep uvod u svjetlu budućnost koja dolazi. Uzimamo i ono što nismo očekivali, nadmoćniji suparnik u svemu.
  • Keyser Soze
    19.5k
    Nego, gdje je legendarna teta Elza u ovim trenucima? :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.