• emilperska
    16.5k

Ja sam na 4.pivi i oznojio sam se kao da sam u sauni bio. Igrao sam obranu cijelo 2.poluvrijeme s njima hahaha
    Idem dovrsit pivu i preduhitrit mlađe dijete prije nego se probudi i krene fantazirat o ustajanju 1 po noći hehe..
  • Boycie
    4.1k
    Malo podsjeca na 1986... kad je Cibona harala Europom i 'namjerno' zgubila u Zadru da osvoje naslov doma... i bljesne Popovic sa tricama i kurcina... razlika je samo sto Zadar nikad nece biti ni priblizno onome sta je Cibona bila u europskim okvirima.
  • Ljubo
    765
    Možda ovo sam šibenski dio mene govori, ali tovari iz Zadra su mi najgora vrsta tovara, i zato mi je ova titula posebno draga.
  • Sibirski plavac
    9.1k
    Nemojte se stidjeti zaplakati. :cry:

Gledam sad snimku na +3 za njih 7 minuta do kraja. Grmi magarad "PA U PIČKU MATERINU ŠALJEM PURGEREEEE" mislim si gotovo je, ide ovo sad kad mi fulamo +6 za njih, kad ono...

Toliko me dirnulo ovo danas, da ne mogu biti ljut niti na jednog igrača, pa ni na duo fantastico Lončar Čakarun. Čak su i njih dvojica danas imali svoj doprinos, Lončar s bacanja a Čakarun sa skokovima pri kraju.
    Mali Bart, muda do poda, ušutkao deset tisuća tople braće titovih pionira iz Spalata sa bacanjima na kraju.

Hepa i Serdarušić gađali trice kad je trebalo.

Palokaj uključio Steph Curry mode pri kraju.

A kaj reć o doktorima košarke, Robersonu i Šišku, čak i kad sjebu neš nemreš im zamjerit jer znaš da će kad treba vratit to bitnim potezima. Šiškova trica s istekom koju je magare izbacilo iz koša na kraju ipak priznato. Kakav ikonski potez. Roberson isto, trice kad je trebalo su ulazile. Ova dva gospodina obavezno ostavit dogodine, ili barem jednog od njih. Valjda neće Šišku uletit neka ponuda iz neke jake europske lige....

Čestitke i treneru, ako je ovo zadnja tekma, bome odlazi sa stilom.

Koliko je ovo velik uspjeh govori i dosta komentara ljudi koji inače ne prate košarku, ali im je drago. Cibona je velikan i ponos našeg grada. :heart:
    I za kraj:

AJMO BIJELI ALEEEEEEEEE
    AJMO BIJELI ALEEEEEEEEE
    AJMO BIJELI ALEEEEEEEEE
    PUŠITE KURČINE!!!

HHC
  • emilperska
    16.5k

Šiško da nije imao 2 gadne ozljede i prekid profi karijere od maltene 2 godine bio bi starter u Euroligi..
  • Peškaman
    9.3k
    Da budem iskren nakon prve četvrtine sam ugasio, upalio obavijesti na Sofi i otišao u grad na pivu.
    Čestitam navijačima Cibone,igračima,stručnom stožeru na osvajanju titule prvaka Hrvatske!
    Je l' ima gdje snimak utakmice da pogledam zadnjih par minuta i slavlje?
  • Keyser Soze
    19.5k
    Ljudi koji ne prate košarke vjerojatno ni ne razumiju koliko je ovo čudo Cibone. Pobjeda prek 9 tisuća njihovih navijača u majstorici kad si gubio 2:1 u seriji i samo čekao kraj. Nevjerojatno. Sad očekujem ulaganje u ekipu.
  • emilperska
    16.5k
    @Zagreb1992
    Gdje si nam hahaha.
    Ako imas slike sa slavlja, stavljaj!
  • Niko1986
    7.1k
    Za mene opis finala Palokaj koji na onu loptu ide životom i pri tome se ozlijedi, a Kapusta gleda hoće li ili neće. Ta bacanja na kraju su presudila. Sve sam samo ne ljubitelj hrvatske košarke, ali svaki dan kada mali Duje i Stipe idu tužni spavat jer su ih Zagrepčani u nečemu dobili je za mene sjajan!!!
  • ksapi
    8.1k

Odlican opis razlika u mentalitetu. Netko ima muda, a netko samo dugacak jezik za vjecito kukanje.
  • Sibirski plavac
    9.1k
    Najluđe je da su najiritantnije pojave i padavičari u njihovoj ekipi bili dečki iz Zagreba ili sjevera Hrvatske (Tišma, Žganec, Kapusta, Mazalin) :vomit:

Uff kako će goriti dvorana iduće sezone, bilo u FIBA Ligi prvaka ili Eurocupu. Nakon dugo dugo godina izgleda da će se o košarkaškom divu zvanom Cibona pričati o košarci, a ne o preživljavanju i ostalim turbulencijama koje smo slušali zadnjih godina.

Zadar mislim da ako ode Jusup odlaze i ovi stožerni igrači tipa Mihailović, Ramljak, Mazalin...
    Ne znam kakve su Splitu nade i najave za dogodine.

Sportski div je opet na tronu.
    HHC
  • Tajno Ime
    398
    ...zadar Bežigrad...
  • Orc123
    15.9k
    Meni najfascinantnije to kaj gotovo svaka momcad s juga, tj. Njihovi navijaci vise navijaju protiv suparnicke momcadi nego navijaju za svoju....mislim da im se na kraju to obije o glavu....
    Naravno da ima podjebavanja tokom utakmice ali oni to rade minimalno 70-80% vremena na utakmici. Ocito su kompleksi, ne mogu to drugacije objasniti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.