• Pacho
    18k
    Mi iz Cali cartela podrzavamo clanak i señora Milicica
  • ElDorado
    11.4k
    taj klub iz tamo neke male europske zemljice oskrnavio je sjećanje na legendu i vodju. Medelin kartel.
  • Dinamosaur
    3.3k
    Dalić: Lako je uzeti pivu i komentirati iz fotelje, a ovo je težak posao

Malo fali do izvorne izjave sa prve stranice ove teme.. Ovo je moja repka a vi si iz fotelje osnujte svoju
    Zlatni je full of shit ovih dana
  • austrijanac
    11.4k
    Moze govorit kaj god hoce kad mu je ovo last dance.
  • vjeko1701
    25.2k
    Meni on daje dojam kao da jedva čeka da ode negdje van. Izgleda mi potpuno nezainteresirano u javnim nastupima. Možda zbog ovog prljavog veša koji je izašao van.
  • ElDorado
    11.4k
    Mislim da on polako lovi alibije jer je sve više svjestan da to nemre biti to. Bio je tvrdoglav i nije htio ulaziti u eksperimente, a ionako je svoju karijeru izbornika vezao uz Modrića, Perišića itd koji će sasvim sigurno završiti reprezentativnu karijeru na SP.
  • Šteco
    1.6k
    Nemrem ovakve organski podnijet.

Screenshot-20260609-154900-com-facebook-katana-Fb-Main-Tab-Activity.jpg

Al bar je dobio odgovor.

Screenshot-20260609-154917-com-facebook-katana-Fb-Main-Tab-Activity.jpg
  • KtcGoat
    5.8k
    ali ta grupa :rofl: :rofl: , izleti mi tu i tamo nesto
    Najjaci su likovi od 40,50g koji stave svoju sliku uz komentar "moze neka zenska pored mene"
  • über alles
    2.8k
    Hadjuk i barca,uvijek se uspostavi da sam u pravu sa svojom teorijom da su braca po kmecanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.