• Noel
    21.6k
    To je očito po Kustićevoj i Miškovićevoj želji stavljena paška čipka obzirom su oba sa PagaProfesor Baltazar

Odvratno. Kakav su nakaradni dres reprezentacije sklepali zbog svojih privatnih guzica.

Zamišljam da je predsjednik saveza iz Zagreba i da stavi na dres uzorak šestinskog kišobrana. Valjda bi državni udar napravili tovari, "mi hrvati" i Matanović bojna iz Njemačke.
  • flexXy
    3.2k
    Meni je dres dobar, uvijek mi se svidala ideja da rezervni dres svake god sadrzi razlicite motive sa nekim regionalnim posebnostima
  • fakin
    4.6k
    Jos da se ikad uzme motiv iz glavnog grada bilo bi super
  • Marc
    1.1k
    Da je crni bio bi bolji i kontrast čipke bi bolje izgledao, a ovako…
  • KtcGoat
    5.6k

"Reklame su prosle, postave dosle" :fire: :fire:
    Novi hit je vani
  • gledatelj
    1.3k
    Meni je dres lijep, al mi to nekako nije Hrvatska
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    Ljudi moji , pa još 5 dana pa počinje svjetsko. Ono što većina nas jedva čeka godinama,kad smo svi ujedinjeni, ko jedan. Pa ne mogu dočekati . Jebeš svu negativu ,da nismo ko Srbi ,mi smo uvijek bili svi ko jedan i na terenu i svugdje kad igra Hrvatska. Ajmo malo euforije ko prije, veselja . Nekako mi negativa neka lagana. Pa nije Dalić Hrvatska.
    Kad ekipe idu za Ameriku ? Hoće li znali na biti predstavljena i tamo?
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Tužno je to da mi je dres bezveze, ali i dalje bolji od ovog šta nam je Nike sklepao za SP…..
  • shameless86
    1.9k
    ne znam kak vi,al uopce nemam osjecaj da pocinje za 5 dana sp...prije sam bio nabrijan,gledao skoro.sve tekme,sad da me pita neko u koliko sati igramo sa panamom,nebi znao reci
  • Maximo
    870

To je zato jer si potisnuo da igramo u 1 po noći :lol:
  • Mr Anderson
    19.5k
    Veselim se prvenstvu radi naših, ali samo prvenstvo mi je nekako bezveze. Nekad bi gledao većinu utakmica, sad se kvaliteta s povećanjem broja ekipa skroz razvodnila,
    utakmice su kasno. Tko će gledati te bezvezne reprezentacije da bi uz to još bio pospan na poslu? Tek od nokaut faze će to biti zanimljivo.
  • gledatelj
    1.3k
    Isto i kod mene. Nekako uopće nemam doživljaj nit me nešto interesira. Baš mi je ovo prvenstvo lakrdija, a masnokosi lagano gadi sve ostalo, kao Štimac i ekipa svojevremeno. Vjerojatno kad sve krene i skupimo sve pobjede će i mene krenut euforija, ali za sad mi je nekako ravno sve
  • Facke
    8.2k
    Pogledajte si sazetke nasih tekmi pa se bute nabrijali.
    :yum:
  • Sibirski plavac
    9k
    Meni je nekako uvijek većy hype oko europskog, ne znam zašto. Valjda jer na njemu nema previše kanti za napucavanje nego većina ekipa zna igrat nogomet , dok na svjetskom već unaprijed znaš tko će vjerojatno imati 0 bodova i gol razliku 3 15 pa te ekipe ne gledaš. A i na europskom mi imamo slabije rezultate nego na svjetskom pa valjda postoji i neka želja da i tu konačno odemo daleko.

Btw, netko je napisao ovdje prije koji dan i složit ću se, ja se ne sjećam ni da je 2018. bio neki hype u početku. Nakon Argentine se diglo, pa protiv Islanda onako slabašno, ali od Danske nadalje gorilo je.
  • podravskimodrikibicPMK
    181
    Meni euro po hajpu nije ni do koljena svjetskom, da je svjetsko ne znam gdje i ne znam kada/u koliko u smislu kad se igraju utakmice, opet mi je daleko iznad pa mogu reci bilo kakvog eura
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.