• prefontaine
    11.5k

Nego faco, sad mi treba pomoć. I tvoja, ali i ostalih zonaša. Svima je jasno da Zagrepčanci, Purgeri, Zagorci...idu u svatove u Hercegovinu. Ali ja sad imam specifičan slučaj, kad Hercegovac ide u svatove u Zagreb.

Kakvi su običaji i s koliko se mladence dariva? Ne bih se želio sramotiti, pa daj(te) neke smjernice. U pitanju je daljnji rođak s kojim nemam gotovo pa nikakav kontakt. Je li 150 eura ok, ili je to, po ovim sad cijenama, minimum minimuma?
  • ksapi
    9.1k

Rekao bi da je to bas minimum
  • Pacho
    21.6k

Uzivo iz brloga gospode Dalije:

giphy.gif
  • prefontaine
    11.5k

Hvala ti. Stvarno se ne bih želio sramotiti. Večera je u Amberu, Buzin. Nemam pojma kakve su cijene tamo i koliko košta "mjesto".
  • NitkoBitan
    39.9k
    Dobro si me podsjetio da upalim telku i zabiljezim se...
  • ksapi
    9.1k

Ma slicne su cijene svuda, taj Amber je vjv medju skupljima. Sa 150e ces pokrit stolicu, za dalje ne garantiram :rofl:
  • prefontaine
    11.5k

Ma neću ja puno jest. Ja sam više ovako za popit :rofl:
  • crophantom
    8.8k
    Gledanost ce bit jebena, izađem na balkon zgrade pušiti, samo se koncert cuje iz stanova :heart:
  • don
    22.6k
    kako ovo zajedništvo objasniti nekima? Pogotovo onima koji educiraju ljude kako se umjereno drogirati za razliku od ovoga.

kakva 2 svita različita, nikad mi više jasnije nije bilo zašto su tolike podjele.
  • Noel
    25.6k
    Nego faco, sad mi treba pomoć. I tvoja, ali i ostalih zonaša. Svima je jasno da Zagrepčanci, Purgeri, Zagorci...idu u svatove u Hercegovinu. Ali ja sad imam specifičan slučaj, kad Hercegovac ide u svatove u Zagreb.

Kakvi su običaji i s koliko se mladence dariva? Ne bih se želio sramotiti, pa daj(te) neke smjernice. U pitanju je daljnji rođak s kojim nemam gotovo pa nikakav kontakt. Je li 150 eura ok, ili je to, po ovim sad cijenama, minimum minimuma?
    — prefontaine

300e ako ti je neko daljni ako je bliži 1000e. Evo recimo meni će @Doktor Kunić metnut u kuvertu kao posebnom prijatelju čak 1500e. To stvarno vrijedi u životu imat takvog prijatelja :heart:
  • Doktor Kunić
    7.2k
    Evo recimo meni će Doktor Kunić metnut u kuvertu kao posebnom prijatelju čak 1500. To stvarno vrijedi u životu imat takvog prijatelja :heart: — Noel

@Paggini molim moderaturu za hitnu reakciju. Sankcionirajte ove što šire dezinformacije i laži.

Imam 1500 ali nemam kuvertu, jebiga
  • fakin
    6.9k
    Hrvatska vam zaboravit' neće nikada!

thompson1.png

thompson2.png
  • KtcGoat
    7.9k
    Nemoj ići lijevo na križanju staze
    Tu ne ide niko, svi se zvijeri paze :smile:
    photo-editor-ds-1780609151271.jpg
  • Dinamosaur
    3.6k
    . U pitanju je daljnji rođak — prefontaine

saznaj koliko je stolac, ako to pokrijes onda si na minimumu.
    Sve iznad je dar.
    Sa duplom cifrom si dobar gost/rođo.
    Rodbina bude pojacala
  • NitkoBitan
    39.9k
    Janez Jansa je ovih dana postao novi premijer Slovenije (cestitke), a kaze kako bi volio da Thompson nastupi u Ljubljani. Bit ce Thompson srdacnije politicki docekan u Sloveniji nego u Zagrebu :sweat:

Wide-2-2556148-1200.webp
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.