• BBBaranja
    4.8k
    Sretan ti rođendan voljeni grade :love:
  • Paulie
    1.3k
    Krv sinova diljem Lijepe naše
    Rodnu grudu natapa i vlaži
    Sve smo dali, dat ćemo još više
    Za dom spremni šibenčani

[img]http://20260530-153249.jpg
  • Alkmar1312
    230
    Ne znam gdje pitat pa evo tu, po internetu kruzi slika kako je gnkdinamo.hr hakiran, te su hakeri uzeli 50 tisuca OIB-a i ostaloga? Zna li netko kaj o tom?
  • Marc
    1.1k
    [img]http://IMG-1818.jpg

#mihazajc
  • Droljo
    28.3k
    Miha Zmajc
  • Krizy
    72.2k
    Neću u politiku jer se moje mišljenje o gamadi koja od 2015. ulazi u Europu bez ikakvih dokumenata zna.

Kao velikog pratitelja nogometa zanima me hoće li biti klečanja većine reprezentacija, a pogotovo Engleske. To očito nije politika jer je bilo dopušteno u prošlosti.

(Naravno da neće)
  • MZG
    8
    Podrška za Martinjaka kontra drukera, sabotera i onih koji su odavno prošli kroz žuto ,crveno i voze u crno.
  • Dino
    5.4k

Ova zadnja recenica je strasna...

"Prilikom izricanja presude u ponedjeljak, sudac William Mousley KC rekao je da Nowak ne bi preživio zbog prirode ozljeda, bez obzira na to koliko brzo je primio "prvu pomoć, reanimaciju ili stručnu medicinsku pomoć"."

Ne znam opce otkud bi krenuo i kaj bi sve napisao, al ova recenica se protivi svakom razumu.

Edit: kolko me ova izjava razbjesnila, nigdje na internetu nemrem nac nikakvo medicinsko izvjesce u kojem pise uzrok smrti, ali na usranoj prvoj pomoci za polaganje vozackog se uci tretiranje pneumotoraksa za laike, hitna pomoc i strucno osoblje bi sigurno imalo vece sanse za stabilizirat pacijenta koji je doslovno dijete!!
  • Hnlovac
    5.9k
    neće, zato što engleska policija i američka policija nemaju veze jedna s drugom

Englezi su puni beskicmenjaka, pizdi i ljudi koji žive s rozim naocalama pa ne vide sigurnosne prijetnje u dvom dvorištu jer se boje da ne uvrijede nikog, a američka policija je notorna po rasnim profiliranjima i suradivanjem s klanom

I eto, nažalost se 2020 dogodilo da su se ljudi digli baš na policijski tretman jednog narkomana i ubojice, pa se digao pokret koji je izrodio još narkomana i ubojica, kad svaki dan bezbroj nevinih pod policijom stradava, i ne mislim na nadrogirane likove u Baltimoreu, nego i uzorne građane

1312
  • Paggini
    86.2k
    Dečki, pazite na tijelo, zdravlje, vježbajte i trenkajte jer kad dođe kulturološki/vjerski rat u Europi, trebat će nam vojnika
  • Hnlovac
    5.9k
    lmao

Dečki, pazite na tijelo, zdravlje, vježbajte i trenkajte

images-2026-06-03T135900-365.jpg
    Dečki, odite u inženjerstvo i naučite kako napraviti / upravljati dronovima
  • KtcGoat
    5.5k
    Dečki, pazite na tijelo, zdravlje, vježbajte i trenkajte jer kad dođe kulturološki/vjerski rat u Europi, trebat će nam vojnikaPaggini

crusaders-ave-maria.gif
  • Paggini
    86.2k

Ok bucko :snicker:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.