• Droljo
    28.3k
    To je u Mađarskoj popularne...
  • NKDZ86
    8.4k
    to je kad je mozak ko kikiriki, a ne znaš kud bi više s lovom i viškom vremena...
  • Marktwain
    1.5k
    Na prvu pomislio Krovinović.
  • db-izbjeglica
    20.6k
    Zakaj, zakaj to rade od sebe …mlinchica

nikad nije bilo gluplje vrijeme za biti jako bogat!

postoje ljudi koji se karakterno imaju potrebu isticati i privlačiti pažnju na sebe jer na takav način kupuju društveni status. prije si to mogao na više načina.... recimo, kupiš dobar auto i ističeš se! danas svi imaju auto, lako je dostupno. nikad nisam provjeravao, niti me zanima, ali vjerojatno ja sad mogu otići u salon, dogovoriti nekakav oblik leasinga i kroz par dana voziti (šta ja znam) porsche.

danas živimo u vremenu kad svi imamo manje-više sve i jedini način na koji možeš napraviti odmak od "plebsa" je takvim ekscentričnim ponašanjem, nešto što obična ekipa jednostavno ne radi, između ostaloga to je i oblačenje.

u njegovoj glavi on je sofisticiran jer nosi neku torbetinu koja vjerojatno košta 50 000 eura (lako je kupiti auto za 50 000 eura, ajd budi faca pa kupi torbu od 50 000 eura), nije ga briga što ga taj "plebs" smatra klaunom, bitno mu je mišljenje isključivo nekakvog manjeg broja istomišljenika koji su u istim krugovima. mi i nama slični smo nebitni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.