• emilperska
    16.2k
    doktori ce uvijek reci kakvo je zdravstveno stanje xy igraca.Jurki

True

A kod Titraouija je ta sitna ozljedica bila izgovor kavokuhacici da odustane od transfera.Jurki

Kružile su onda svakave oprečne verzije okolo. Ali ovaj igra 3 godine seniorskog nogometa od tad na solidnoj razini, tako da sigurno nije moglo biti ništa toliko dramatično.

Velim, Petar Sučić je u toj sezoni stvoren kao starter reprezentacije i na njegovom transferu smo usprkos vaflovom amaterizmu solidno zaradili.
    Mišić, Sučić, Baturina, Bulat i Ademi. Dobra je to veza tad bila.
  • emilperska
    16.2k
    U svakom slučaju vječno će biti zapisan u almanasima naših transfer fanatika zajedno s Martinom Ojedom..
  • Jurki
    25.5k
    da bila je to dobra vezna linija.. ali je to opet dilentantizam od posla.
    Ako pristanem na uvjete kod kupnje, sve dogovorimo detalje.. onda se ne predomisljam jer mi se "tak ćefnulo" na temelju nicega.
    Kak ces danas sutra iz tog kluba kupiti igraca ako si na tako glup nacin odustao od posla?
    Sramotis klub zbog svojih nekih fiks ideja.
    A i financijska prica oko tog posla je bila puno povoljnija za Dinamo nego ona s Kačavendom.
    Dečka se moglo dovesti i poslati nekam na posudbu nebitno.
    Kakve smo sve tarabe dovodili za vece cifre.. tih 500 keka nije nista, a dobio bi dobrog nogometasa.
    Taman da smo ga za godinu i pol prodali za milju.. dobili bi vise nego ovako gdje su se oni prijetili tuzbama itd.
  • emilperska
    16.2k

Sad kad gledam statse. Ovaj Ojeda ima bolje ocjene od Marca Pašalića u istom klubu. Da je došao kod nas u zimu 2022. vjv bi dobar bio i dominantan u HNLu na krilu, makar vidim da tamo i špicu igra.

Kakva je to saga bila prije 4 godine ahhaha, suze mi krenu..
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Dugo se nije spominjao ikona ove teme Kiril Despodov.
  • Jurki
    25.5k
    to mi je jos razumljivo da posao rikne ako se moras dogovarati sa 3 strane i svaka strana zeli neke posebne klauzule i kad se svi premisljaju.. a nisi u poziciji da svima ispunis trazeno.

Kaj se ovog prijelaznog roka tice.. miran sam jer ako se proslo ljeto napravio odlican posao, dovela nova ekipa.. a sad se samo treba nadograditi. Vjerujem da se vec duze vrijeme peglaju transferi i bit cemo spremni za kvalifikacije.
  • Hebimir Strašni
    234
    Sad kad Zvone da gas i dopelja svu trojicu :lol:
  • Sibirski plavac
    8.9k

Ma Zvone je ikona. Lani jebeni Bennacer, a sad ovo ljeto već vidim još jednu ponoćnu bombu "Leon Goretzka novi igrač Dinama". :cool:
  • ElDorado
    11.2k
    Da smo kupili onog bjeloruskog golmana nebi sad imali problema s turcima….
  • Cosimo
    52
    Vidim da se raspravljalo o Modriću; držim da je sasvim nepotrebno spominjati cifre. Modrić bi se mogao financirati iz drugih izvora (sponzori), mogao bi prihvatiti sasvim radikalan (u odnosu na sadašnji) ugovor iz "ljubavi" prema klubu, ili po ključu Bennacera (nađimo se na sredini) - nešto ipak razumno za nekog tko sigurno ne pripada ovom nivou.
    Netko je napisao da ne bi pristao za manje od 3 miliona... to nije realističan transfer, niti se može ogledati kroz realne okvire platnog ocjenjivanja.
    Ako bi postojala obostrana volja, dogovorili bi se ap-cap.

Igrački gledano, Luka je nedvojbeno klasa iznad bilo koga u Dinamu. Čude me određeni komentari koji su dosta skeptični i pokušavaju praviti usporedbe njega i sadašnjih igrača (malo bolji od... - možda može on još... - i slično). Nema tu usporedbi. Ako je prevaga u Serie A onda je i prevaga na kub u HNL-u. Ako dođe, već na prvom treningu Dinama je najbolji igrač u HNL-u. I klubu donosi pozornost kakvu klub neće pamtit. I iluzorno narušavanje hijerarhije neće se doživit, jer takav tip igrača nikad ne donosi rusvaj za sobom.

Konačno, da li ga vidim u Dinamu? Ne, mislim da će ostat dosljedan onom programiranju koje je imao. Ako ostane dosljedan, prije da će se umiroviti nego vratiti u Dinamo, obzirom da želi završiti karijeru na vrhuncu. Tako da mislim da novinari pune stupce pišući patke od vijesti.
  • Mr Anderson
    19.4k
    Ako je prevaga u Serie A onda je i prevaga na kub u HNL-u.Cosimo

Koliko si ti utakmica Milana pogledao ove sezone?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.