• Fatos Beqiraj
    2.2k
    Galešić, Tabinas i Mikić. Nema neke potrebe za pojacanjima
  • rakurs
    2.9k
    Galešić, Tabinas i MikićFatos Beqiraj

Jedan je primarno stoper, kao bek odlično izgleda u HNL-u, ali u Europi je već bilo vidljivo da to nije to. Veliko je pitanje kako bi se nosio s nekim brzancem u Europi. Ako ode Dominguez Gale ionako upada u prvu.

Drugi je do sada igrao protiv Kurilovca i dvije polurevijalne utakmice gdje je nešto i pokazao, ali to je svakako premalo da se o njemu stvori mišljenje.

Treći je ni na nebu ni na zemlji, a najizglednije je da će igrat za Dinamo B.

Ako ode Valinčić, nama obavezno treba desni bek, tu ne bi trebalo biti upitnika.

Uostalom, i sam interes za Kuzmića sugerira da ljudi u klubi razmišljaju na sličan način.
  • Paggini
    86k
    Galešić ne može braniti beka na razini Lige prvaka, ni u kojem svemiru. Tabinas još uvijek pokušavam dobiti ikakav dojam o njemu, napravi najbriljantniju stvar i onda iduću akciju izgleda kao da prvi put igra nogomet. Mikić također je zelen za Europu žešće, a tek ga treba u HNL uvodit kako spada.

Jako smo mi ovdje tanki zapravo, za HNL ok, ali u Europi i na razini LP će to biti masakr na desnom beku ako Valinčić ode, a ne dovedemo zamjenu ili ako Valinčić ostane a nastavi s proljetnim predstavama.
  • Str1nger Bell
    3.5k
    Galešić, Tabinas i MikićFatos Beqiraj

Stoper, igrač koji u Vukovaru nije nešto odskakao od ostalih i junior sa manje od 100minuta seniorskog nogometa.
  • CastAway1986
    5.7k
    Galešic ce igrati stopera , najbolje da ga i ovu sezonu vrtimo po pozicijama..Mikic i Tabinas nisu dovoljni ni za HNL kamoli europske utakmice
  • rioda
    16.6k

Galešić bi na beku u LP protiv nekog brzog driblera na krilu izgledao stravično
  • austrijanac
    11.3k
    Radeljic ce igrat invetiranog beka
  • Droljo
    28.3k

Taman sam zaboravio :vomit:
  • dragošlapa
    186
    Meni se Tabinas čini čist fajn za HNL, jako dobar centaršut, ima brzinu, prvi korak, htio bih ga još vidjet, ali zasad - ok.
    U obrani malo pliva, ali koliko se Dinamo realno brani u kontinuitetu, u HNLu?
  • Fan
    2.3k
    Mi imamo zadnju riječ za Valinčića. Ne žuri nam se ni najmanje sa prodajom i možemo potraživat puno više od njegove realne vrijednosti. Zakeljimo da ispod 10 ne ide, nek ponude 8 sa bonusima i to bi bilo bolesno dobro.
  • vjeko1701
    24.9k
    Zakeljimo da ispod 10 ne ide, nek ponude 8 sa bonusima i to bi bilo bolesno dobro.Fan

Zašto? Njegov menadžer je rekao da je 15M realna cifra. Ok menadžeru, ispod 15M ne pričamo. Ajde 12 + bonusi do 15.
  • Fan
    2.3k
    Zašto? Njegov menadžer je rekao da je 15M realna cifra. Ok menadžeru, ispod 15M ne pričamo. Ajde 12 + bonusi do 15vjeko1701

Ma ok, al nama je u interesu ipak više da ga prodamo (jebiga, nešto para nam ipak treba i rješavamo se prvo najbezbolnijeg, njega, Hoxhu, Cordobu, Soldu, Topića...) da ne diramo stožerne igrače. 15m je cifra za koju ne vjerujem da će itko i približno ponudit, al ajd, velim, ne žuri nam se, možemo probat.
  • vjeko1701
    24.9k
    Ne znam, malo dati po prstima menadžeru za takve javne istupe dugoročno šalje jasan stav. Ok, stani iza svojih riječi.
  • Fan
    2.3k
    al uz mnoštvo minusa ima to i svoj plus, barem u javnost izađe da ga se cijeni i da ga nećemo tako olako pustiti, u smislu da ne dolaze po njega sa nekim minornim ciframa pa eto, APP...
  • vjeko1701
    24.9k
    Naravno, jasan stav - Moris je projiciran kao važna karika u napadu na ligu prvaka, na njega se računa ozbiljno i sukladno tome ga se cijeni na tržištu. I ovo nije šala ni sarkazam.

Kakva god bila situacija s njim, ispod 8 milijuna nema ni razgovora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.