• bazooka93
    247
    komentirao sam s omakeom vec gruzija je strasan bazen a igraci su tamo jos jeftini.
    Od latinske amerike ekvador paragvaj honduras panama i sl. (kao sto radi na temelju scouting brighton) igraci u brazili argentini i kolumbiji su van plateznog razreda.
  • vjeko1701
    24.9k
    Ne mogu se natjerati da vjerujem u išta blizu toj brojci xD
  • FazeN
    6.7k
    Stiže 15 miljaElDorado

Dao bi ga za 4,5 i pjevajmo.
  • crophantom
    4.6k
    On mi se nakon povratka činio da glava baš više nije tu, nebi trepnuo da se proda
  • Crni86
    21.9k
    Ak je ovo istina meni nekako ostaje zal… vjerujem da je teska goava ali nekako mislim da ni priblizno nije pokazao sav svoj potencijal… steta

Al ovo je top lova za nakon jedne sezone. Zaradit 13 milja u godinu dana… pa vi sad recite nekaj… vale, sergi -> dva igraca i mi danas u godinu dana samo na njima mozemo zaraditi 25 milja eura. Mislim da se ovome pre malo vaznosti daje. To je za zapljeskat cijelom sportskom sektoru od bobana dabca pa do kove…. Sa poslovnog aspekta bolesno dobro
  • ElDorado
    11.2k
    ne znam kak si zračunal al ovo za 15 milja je zajebancija. Ak dobijemo 3-4-5 bit će top.
  • striko
    3.3k
    Dali smo im popust na Sučića sada nek izravnaju s Valinčićem. Taman 15M.
  • Paggini
    86k
    Valinčić nakon ozljede je, blago rečeno, horor. Mislio sam da će se postepeno vraćati, kao Sučić jel, koji je također nakon slične ozljede dizao svoj tempo i formu, ali Valinčić jednostavno ne može uhvatiti nikako cijelu utakmicu da odigra na razini, a kamoli više njih.

Ako ode za 5 milijuna, ok, netko drugi preuzima rizik, ali mislim da bi to bila pogreška jer da se mali rekuperira, mentalno vrati i prođe pripreme da će biti apsolutni tenk za pohod na LP.
  • Crni86
    21.9k
    a jbga dragi zajebo si me onda hahaha

Vjerovao sam ti na rijec i mislio da je fakat 15 milja :lol:
  • vjeko1701
    24.9k
    Zaradit 13 milja u godinu danaCrni86

Šalu na stranu al dal zbuilja vjerujemo u takav iznos?
  • ElDorado
    11.2k
    Ma nema šanse. To je izvalio taj njegov mngr i ne razumijem kaj mu je to trebalo. U svakom slučaju gotovo sam siguran da ga se želimo rješiti i zbog tog intervjua i zbog njegove glave.
  • Dzoni
    5.9k
    Treba ih izmust koliko god možemo, zašto ne. Zadovoljavanjem s manjim ciframa si samo ograničavamo iznose koje možemo dobiti za puno vrijednije igrače kasnije
  • Crni86
    21.9k
    povjerovo sam koleginom komentaru :smile:

Na polusezoni mozda cak i da. Vale je bio ne rubu repke i stvarno je igrao u top formi. Sad je realnije dobit nekih 7,8 i to je to.

Po meni vale ak sredi glavu ima potencijal se opet vratit na popis repke, e sad ljudi u klubu znaju bolje da li je moguce sredit tu glavu ili ne. Slicna situacija kao sa stojketom na zimu, tesko je izvana bit pametan jer ne znamo kakvo je stanje u glavi tocno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.