• Paggini
    85.9k
    Dobro je usrana tovarčina i prošla s obzirom na lajav jezik
  • duksy
    618
    Lik je igrao za Zmijavce, sve je jasno.
  • miro
    9k
    Totalno glup potez, za svaku osudu. Samo ne znam koji je k ovom bilo da mu ide psovat mater? MI smo se znali pošibat između sebe, frendovi, kad bi se tak nešto desilo, kaje ovaj očekivao?
  • Probirštift
    1.3k
    Po komentarima ovdje sam mislio da ga je spizdio glavom u rangu Krpa Zombija i da mu je uvalio nogu u glavu kao u starom Pride-u
    I onda pogledam video i vidim da ga je neš sitno spizdio u glavu a nogometaš kao nogometaš instinktivno pada na pod kao pička i traži faul
    A ovo s nogom nemreš ni reći da je udarac brate mili
  • KtcGoat
    5.3k
    Prije svega želim izraziti iskreno žaljenje zbog incidenta koji se dogodio tijekom završnice Goat League turnira.
    Svjestan sam da je moje ponašanje u tom trenutku bilo neprimjereno i da kao profesionalni sportaš, koji je godinama gradio svoju karijeru i predstavljao Hrvatsku na međunarodnoj sceni, moram biti primjer samokontrole i sportskog ponašanja bez obzira na okolnosti.
    Žao mi je što je došlo do situacije u kojoj je ozlijeđen Tomislav Mrkonjić te mu ovim putem želim brz i uspješan oporavak. Nitko ne dolazi na sportski događaj kako bi svjedočio ovakvim scenama i zbog toga iskreno žalim.
    U ovom trenutku ne želim ulaziti u detalje samog događaja niti dodatno komentirati okolnosti koje su mu prethodile. Smatram da je važno da se situacija sagleda u cijelosti i bez dodatnog podizanja tenzija.
    Osobno preuzimam odgovornost za svoju reakciju i svjestan sam da sam morao postupiti drugačije.
    Sport mi je kroz život dao drugu priliku i pomogao mi da postanem bolji čovjek. Upravo zato želim da se ovaj događaj ne ponovi te ću učiniti sve što je potrebno kako bih osobno razriješio situaciju s Tomislavom i organizatorima.
    Još jednom izražavam žaljenje svim gledateljima, organizatorima, suigračima, navijačima i svima koji su ostali razočarani ovim događajem.
  • db-izbjeglica
    20.6k
    koliko glup trebaš biti da ideš na bilo koji način provocirati i unositi se u facu profesionalnom borcu, nekom tko je svjetski prvak u možda i najbrutalnijem borilačkom sportu? koji k..., za to trebaš živjeti u nekom paralelnom svemiru jer ovisiš o dobroj ili lošoj volji tog čovjeka da te uništi, ugasi, al ono... doslovno ugasi, zauvijek.

uopće ne pokušavam opravdati martinjaka, ne smije to radiiti, sigurno nije najčišći i najnormalniji tip, al ono... to je čovjek kalibriran na drugačiju vrstu udaraca i postupaka, ovo što mu je napravio u njegovim gabaritima je 0,05% truda, da ga je htio ubiti golim rukama, ubio bi ga golim rukama.
  • Hnlovac
    5.9k
    ljudi su jako delulu. 1 udarac ovog i familija nek planira sprovod

Nije ga ovaj smio psovati, ali jbt pas moras kao borac čije su ruke oruzje bit sposoban smirit se?
  • GOAT
    7.8k
    koliko glup trebaš biti da ideš na bilo koji način provocirati i unositi se u facu profesionalnom borcu,db-izbjeglica

https%3A%2F%2Fsubstack-post-media.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Faf990b8d-c9a9-4c82-93c4-589141016819_1050x1038.png
  • Nemrem igra Dinamo
    5.8k
    čije su ruke oruzjeHnlovac

Sva sreća, koristio je glavu

think-about-it-reece-simpson.gif

Za razliku od tovara :lol:
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Tko je cuo za Mrkija zna kakva je glava.
  • rokikaciga
    14.4k
    slazem se da je Mrkonjic glupi tovar koji provocira top 3 bareknuckle boksaca na svijetu. Ali Martinjak se mora znat kontrolirat jer on uspava zauvijek bilokog u sekundi. Ovo je nedopustivo s njegove strane i jos baca patetiku i govori da je Mrkonjic probocirao a njegova ekipa potlacena cijeli turnir.
  • jedan u nizu
    18.3k
    Martinjakov temperament se nece nikada promijeniti. Poznavao sam ga površno jos od osnovne skole, dok je nosio drugo prezime, i kada je bio bas los primjer u drustvu. Dok je redom napumpavao zene i imao reality show sa njima, pa sve dok se nije saznalo da je on kriv za ne znam koliko pljacki po gradu.

Kasnije se probio u sportu, i svaka mu cast na tome, uspjet u tom sportu je nesto vecini nas, apstraktno. I svako tko ude u taj sport mora biti lud na neki nacin, a Rubac to sigurno je bio i ostao. Svaki intervju, podcast, pokazuje njega, i tko ga zna od prije, zna da je to ista prica, ista ulicna spika, brija i nacin zivota. I ovaj incident pokazuje da ce tesko to izaci iz njega.

Vjerujem da mu je profesionalni sport pomogao, i zelim da mu nastavi pomagati, da taj dio sebe iskonrolira, jer sigurno ga je malo ''primirio'' odkako je postao uspjesan.

Mislim da nitko nebi trebao provocirati nekog Bare Knuckle boksaca, a pogotovo kada je u pitanju svjetski prvak i tako luda glava kakav je i on :sweat:
  • ZgBlue
    724
    ljudi su jako delulu. 1 udarac ovog i familija nek planira sprovodHnlovac
    Osoba koja trenira borilacke sportove se ne smije tuciti izvan ringa, a ako se dogodi ovako nesto tretirati kao napad hladnim oruzjemrokikaciga
    I odmah trebamo nokautirati ga?rokikaciga

Da nisam pogledao video točno bi po ovim upisima mislio da je Martinjak uletio u teren i kombinacijom direkta i uper cuta na smrt prebio nekog igrača.

Martinjak je divljak i zato je očito vrhunski u svome sportu, a ovaj nazovi incident je prenapuhan kao i udarac glavom koji je slabiji od onog Zidanea.
  • rokikaciga
    14.4k
    Gle, problem je kad netko tko trenira borilacke sportove ide tuc civile. Ona plavusa Matea sa losom tehnikom i povrsnim znanjem MMA prebila filipinca, Tiriel je prebio HGSSovce, Martinjak udara glavom bivseg nogometasa.
    To se mora sankcionirat jace nego da se netko random potuce na cesti jer oni imaju (osim Matee) da doslovno ubiju covjeka koji je i veci od njih. Sparirao sam nekoliko puta amaterskih boksacima..oni su bili na 20% i nisam ih uspio dotaknut a meni se glava vrtila od udaraca. To nije ista razina i ne smije se olako stavljat sastrane. Jednom ce se nekom kao Martinjaku zamracit u ubit ce nekog jer mu je netko presjekao put na cesti.

Osobe koje treniraju borilacke sportove moraju svoje znanje koristiti da de-eskaliraju situacije a ne da ih razjebu preko svih granica. Udaranje glavom nema bas nikakvog mjesta na prijateljskom sportskom turniru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.