• GOAT
    7.8k
    IDEMOOOO SUPERBOWL
  • Hnlovac
    5.9k
    Ma, Martinjak je znao kaj radi, ovdje ga je maznuo sa 1% snage točno da ga ne povrijedi, to je logicno

Sam kažem da zar ne bi bilo dobro za jednog borca da uopće ne ulazi u "fizičke" konfrontacije i eto sad prekine i turnir i postane #1 tema okolo.

Covjek je stijena, sigurno bi naso nacin da se ovja usere bez da ga ide dirat
  • KtcGoat
    5.3k
    Index radi prekovremeno
    Screenshot-20260601-194622-Chrome.jpg
  • Dino
    5.4k

Kolko smijesno hahaha. Pa 40% populacije ima neki poremecaj samo nije svima dijagnosticiran. Da stvar bude bolja, ovo je utuzivo ako je istina jer samo medicinski djelatnici smiju znati za psihijatrijske dijagnoze.
  • Droljo
    28.3k
    Ja nemam niš...
  • masacusec
    7.8k
    Jbg, kao što znanstvenik koristi svoje najjače oružje zvano inteligencija i u svakodnevnom životu, tako očito i fighter koristi ono, što i kako zna u svakodnevici. Nije mi namjera vređaona, no martinjakova nemogućnost obuzdavanja i samokontrole produkt je insuficijencije inteligencije.
    I sve to neovisno o ovom kretenčiću provokatoru koji glumi mudonju i hebe majku jednom martinjaku.

A ovi kaj tvrde da nemaju niš, su pijandure.
  • Noel
    21.5k
    Ne slažem se niti odobravam Martinjakova nedjela koja su iznimno jadna i apsolutno povezana sa ovisničkim beznađem i očajem kojih se i on sam srami i sramio se i priznao ih pred sudom.

Ali kakav problem imaju novinari? Odležao je svoju kaznu, izašao, nastavio živjet, zarađivat kroz sport.
    Napucao je lika koji mu se nadobudno unosio u lice i mahao mu rukama ispred nosa.. normalna situacija. Očito je da su dečki na muški način poslje uz pivu i zagrljaj sve rješili.. Di je problem? To kaj novinari iz običnog naguravanja lešinare nad Martinjakom i njegov zdravstveni karton prikazuju cijeloj hrvatskoj je najveći stupanj duševnog poremećaja. Novinari su i rak i šizofrenija i poremećaj ličnosti i otrov i parazit hrvatske države.

Baš me zanima jel imaju hrabrosti javno iznjet karton psihopata i sociopta iz ekipe koja stvarno vlada medijima, politikom i hrvatskom. Novinari priglupom narodu bacaju Martinjaka na kamenovanje dok priglupi narod puši priču da su likovi poput Martinjaka najveća opasnost države i mira.

Najveći psihopati i opasnost u državi su upravo ljudi o kojima ti novinari nemaju muda pisat.
  • Markelo
    3.7k
    Pa eto im onog Aleksića, mogli su o njemu pisat pa nisu. Znaju upadat na tuđe terase a ne znaju jedan članak o Aleksiću napisat od kojeg je drhtalo cijelo mjesto.
  • blueslavonija
    353
    niti ga je lupio kak on može i zna, niti je to sad neka tema , niti se priča o drugom liku i zašto je dobio šajbu a niti ikog boli k.... šta ja ili vi mislimo o tom. ovaj se slaže, ovaj ne...wow jako bitni. pičkasto društvo vieš ne smiješ nikog ni zasluženo nalupat. da ga je zveknuo kak može neka druga priča bi bila, skužite to molim vas. bravo martinjak !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.