• Paggini
    85.9k
    Dobro je usrana tovarčina i prošla s obzirom na lajav jezik
  • duksy
    618
    Lik je igrao za Zmijavce, sve je jasno.
  • miro
    9k
    Totalno glup potez, za svaku osudu. Samo ne znam koji je k ovom bilo da mu ide psovat mater? MI smo se znali pošibat između sebe, frendovi, kad bi se tak nešto desilo, kaje ovaj očekivao?
  • Probirštift
    1.3k
    Po komentarima ovdje sam mislio da ga je spizdio glavom u rangu Krpa Zombija i da mu je uvalio nogu u glavu kao u starom Pride-u
    I onda pogledam video i vidim da ga je neš sitno spizdio u glavu a nogometaš kao nogometaš instinktivno pada na pod kao pička i traži faul
    A ovo s nogom nemreš ni reći da je udarac brate mili
  • KtcGoat
    5.3k
    Prije svega želim izraziti iskreno žaljenje zbog incidenta koji se dogodio tijekom završnice Goat League turnira.
    Svjestan sam da je moje ponašanje u tom trenutku bilo neprimjereno i da kao profesionalni sportaš, koji je godinama gradio svoju karijeru i predstavljao Hrvatsku na međunarodnoj sceni, moram biti primjer samokontrole i sportskog ponašanja bez obzira na okolnosti.
    Žao mi je što je došlo do situacije u kojoj je ozlijeđen Tomislav Mrkonjić te mu ovim putem želim brz i uspješan oporavak. Nitko ne dolazi na sportski događaj kako bi svjedočio ovakvim scenama i zbog toga iskreno žalim.
    U ovom trenutku ne želim ulaziti u detalje samog događaja niti dodatno komentirati okolnosti koje su mu prethodile. Smatram da je važno da se situacija sagleda u cijelosti i bez dodatnog podizanja tenzija.
    Osobno preuzimam odgovornost za svoju reakciju i svjestan sam da sam morao postupiti drugačije.
    Sport mi je kroz život dao drugu priliku i pomogao mi da postanem bolji čovjek. Upravo zato želim da se ovaj događaj ne ponovi te ću učiniti sve što je potrebno kako bih osobno razriješio situaciju s Tomislavom i organizatorima.
    Još jednom izražavam žaljenje svim gledateljima, organizatorima, suigračima, navijačima i svima koji su ostali razočarani ovim događajem.
  • db-izbjeglica
    20.6k
    koliko glup trebaš biti da ideš na bilo koji način provocirati i unositi se u facu profesionalnom borcu, nekom tko je svjetski prvak u možda i najbrutalnijem borilačkom sportu? koji k..., za to trebaš živjeti u nekom paralelnom svemiru jer ovisiš o dobroj ili lošoj volji tog čovjeka da te uništi, ugasi, al ono... doslovno ugasi, zauvijek.

uopće ne pokušavam opravdati martinjaka, ne smije to radiiti, sigurno nije najčišći i najnormalniji tip, al ono... to je čovjek kalibriran na drugačiju vrstu udaraca i postupaka, ovo što mu je napravio u njegovim gabaritima je 0,05% truda, da ga je htio ubiti golim rukama, ubio bi ga golim rukama.
  • Hnlovac
    5.9k
    ljudi su jako delulu. 1 udarac ovog i familija nek planira sprovod

Nije ga ovaj smio psovati, ali jbt pas moras kao borac čije su ruke oruzje bit sposoban smirit se?
  • GOAT
    7.8k
    koliko glup trebaš biti da ideš na bilo koji način provocirati i unositi se u facu profesionalnom borcu,db-izbjeglica

https%3A%2F%2Fsubstack-post-media.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Faf990b8d-c9a9-4c82-93c4-589141016819_1050x1038.png
  • Nemrem igra Dinamo
    5.8k
    čije su ruke oruzjeHnlovac

Sva sreća, koristio je glavu

think-about-it-reece-simpson.gif

Za razliku od tovara :lol:
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Tko je cuo za Mrkija zna kakva je glava.
  • rokikaciga
    14.4k
    slazem se da je Mrkonjic glupi tovar koji provocira top 3 bareknuckle boksaca na svijetu. Ali Martinjak se mora znat kontrolirat jer on uspava zauvijek bilokog u sekundi. Ovo je nedopustivo s njegove strane i jos baca patetiku i govori da je Mrkonjic probocirao a njegova ekipa potlacena cijeli turnir.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.