Nije mi on najprijatniji za voditelja, a bgm, ni Rale pijandura, i Petrak koji tarla samo o UFC. — Navijač Dinama
Usta su mu puna antidinamovstine i hajduka — Navijač Dinama
možel nekad na miru Petrak vodit, bez standarnog " Jel pratiš UFC". — Navijač Dinama
ni Rale pijandura — Navijač Dinama
i Petrak koji tarla samo o UFC. — Navijač Dinama
Daleko su od savrsenih, ali s obzirom odakle su poceli i dokle su dosli, meni je to za neko postovanje, a ne pljuvanje... — Bosna86
Kolicina znanja i sirina njegovih interesa je nevjerovatna... Frflja, fali mu dikcije ali to je podcast a ne HRT... — Bosna86
Covjek je napravio vise za hrv. mma vise nego bilo tko drugi... Broj pregleda na mma videima je veci nego bilo koja nogometna emisija kod nas... Kakav god Petrak bio, to opet nesto govori — Bosna86
Podkast je razgovor a ne intervju. Voditelja se mora čut jednako kao i gosta. — Majki2111
Covjek je napravio vise za hrv. mma vise nego bilo tko drugi... Broj pregleda na mma videima je veci nego bilo koja nogometna emisija kod nas... Kakav god Petrak bio, to opet nesto govori — Bosna86
Stari moj daj ohladi malo. Zadnjih par poruka kaj meni odgovaraš si skroz bahat. Ne znam kaj sam ti ja skrivio. :angry:Ako ti pametnice tako kažeš, onda je tako, i nikako drukčije. — Navijač Dinama
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.