• KtcGoat
    5k
    kvalitetan dad joke
  • jakov1
    1.6k
    Messi sezona 2014/15 - 43 gola, samo 5 ih je mijenjalo rezultat po njegovoj logici, rupa od igraca. Da mu asistencije brojis pod golove, to je samo 20 komada.
  • Jurki
    24.9k
    SN krenule u kampanju opravdavanja Dalica zbog nepozivanja Mišića

Kako god bilo, Hrvatska nije u poziciji da kvalitetnog igraca nikad ne pozove u A selekciju.
    Pogotovo ne Misica koji je mozak, motor i srce Dinama i koji godinama vuče momčad naprijed.

Kruselj.. dnovinar u kampanji zalizanog prejebnika.
  • NVKOD
    12.4k
    Nogometaši Hajduka doživjeli šokantan scenarij: Ovo im se nije dogodilo još od doba korone

Da odmah kažem, cijeli tekst je idiotski tako da može ući kao kandidat shit of the year, ali izvući ću one najgluplje izjave. Plus ukazati na laž DNOVINARA:

Utakmicu Lokomotive i Hajduka je na Maksimiru gledalo 960 ljudi, a posjeta je i na ostalim utakmicama bila mizerna. Vjerojatno je to kombinacija svega. Počevši od duge sezone, kraja prvenstva, a i željnog iščekivanja Svjetskog prvenstva. Svima je vjerojatno puna kapa klupskog nogometa, vrijeme je da se fokus prebaci na najveću nogometnu smotru.

Meni nije puna kapa klupskog nogometa, štoviše, nije puna kapa ni cca 23k ljudi koji dolazi na Maksimir. Jadan način za reći da nitko ne želi gledati tovare.

A barem su Bijeli uvijek bili ti koji pune stadione. I još uvijek to rade.

Da... nitko drugi. Sebi najveći, najbolji. Smrad s rive utjecao na moždane vijuge.

Također, punili su Bijeli stadione i na gostovanjima, gdje ih je redovno pratilo nekoliko tisuća, a možda je riječ i o desecima tisuća ljudi. Primjerice, derbi Dinama i Hajduka u prosincu gledalo je 17.000 ljudi, a prvom poljudskom derbiju svjedočilo je 32.212 duša. No, o kakvim onda razilaženjima brojeva pričamo?

Kad već ubacuje sve brojke, smrad zaokružuje nama na okruglu brojku, a sebi na točan broj ljudi. Jadno da ne može jadnije biti.

Na otvaranje SHNL-a je protiv Istre stiglo 25.500 ljudi, dok je na prvom gostovanju, kod Osijeka u četvrtom kolu, Opus Arena bila puna do posljednjeg mjesta.

Smrade lažljivi! Ti tu meni insinuiraš da je Opus bila dupkom puna, pa ajmo onda pogledati brojke.
    Osijek - Dinamo, 1. kolo, broj gledatelja: 11502
    Osijek - Tovarland, 4. kolo, broj gledatelja: 11383

I onda, kada je protiv Istre na Poljudu trebalo ispravno zakoračiti u proljeće - zaokret. Nije se toga dana poklopilo niti vrijeme, a niti rezultat utakmice u kojoj je Hajduk poražen s 1:2. Stadion je bio poluprazan, ali kiša je bila korektno opravdanje.

Sereš samo da bi srao, "kiša je bila korektno opravdanje"... a kad nama pada kiša i svejedno na OTVORENI stadion dođe 10k ljudi, onda je to praznimir. Mrš!

Dakle, porazi od Rijeke i Dinama krajem veljače i početkom ožujka su potpuno ispuhali Hajdukovu sezonu. Čak su se Bijeli i oporavili od siječanjskog udara Istre i Gorice, ali konačno, Poljud, a i ostali hrvatski stadioni bili su puni sve do pred dva mjeseca.

Da, a sve rekorde posjećenosti smo MI postavili i na naš stadion dolaze ljudi. Odjebi u skokovima dnovinaru.
  • Paggini
    84k
    Stadion je bio poluprazan, ali kiša je bila korektno opravdanje.NVKOD

Koje smo mi imali opravdanje kad smo na onom pljusku srušili rekord Varazdina?
  • Krizy
    71.6k

Njima je padala vlažna, a nama mokra kiša.
  • Dr Hofmann
    5.7k
    Jebi ga, ide Operacija umanjivanje štete, pa nakon par tjedana Operacija euforija. Groundhog day vol. 1567. Jedino se u tom legendarnom filmu Bill Murray ipak pomakne s mrtve točke, a kreteni dabogda ostali na istom mjestu još 500 godina.

Sve je naše, samo partizansko-diverzantske akcije su im ostale
  • javolimtebejako
    5k
    Primjerice, derbi Dinama i Hajduka u prosincu gledalo je 17.000 ljudi, a prvom poljudskom derbiju svjedočilo je 32.212 duša.NVKOD
    na svim stadionima su ljudi, jedino na cucavcu su duse
  • vjeko1701
    24.5k
    Još jedan članak u nizu - bilo bi bolje da Dinamo bude lošiji. To mi je otprilike kao ona izjava Šapita ili kog već, kad je Ivanušec zabio za 3:0 protiv Hajduka na Maksimiru - da je uništio derbi.

Odj*bite u troskocima. Koga boli k*rac kaj je vama zanimljivo i kaj je vama uništilo volju za nogometom. Joj ne, Hajduku je pala posjećenost. Plačem krokodilske suze za vašom sudbom kletom.
  • rokikaciga
    14k
    Koje smo mi imali opravdanje kad smo na onom pljusku srušili rekord Varazdina?Paggini

Njima pada more, nama voda.
  • podravskimodrikibicPMK
    130
    vrhunski izvuceno i prokomentirano, svaka cast legendo
  • Sibirski plavac
    8.8k
    Autor članka- Frane

Dovoljno....
  • vjeko1701
    24.5k
    Autor članka- FraneSibirski plavac

...iz Omiša
  • Sibirski plavac
    8.8k
    Utakmicu Lokomotive i Hajduka je na Maksimiru gledalo 960 ljudi, a posjeta je i na ostalim utakmicama bila mizerna. Vjerojatno je to kombinacija svega. Počevši od duge sezone, kraja prvenstva, a i željnog iščekivanja Svjetskog prvenstva. Svima je vjerojatno puna kapa klupskog nogometa, vrijeme je da se fokus prebaci na najveću nogometnu smotru.NVKOD

Najluđoj publici u galaksiji su dosadili njihovi bili galacticosi? Nemoguće...

"Svima je puna kapa klupskoh nogometa." Da, bilo bi i meni puna kapa da znam da će mi klub za koji tjedan ispast od nekih novih ribara i pekara iz neke vukojebine. Kakav briljantan argument autora.

Nije se toga dana poklopilo niti vrijeme, a niti rezultat utakmice u kojoj je Hajduk poražen s 1:2. Stadion je bio poluprazan, ali kiša je bila korektno opravdanje.NVKOD

Ali ali, poljudska lipotica, hram baluna, kako sad to da je nekakvo vrijeme otjeralo ljude? Frane dragi, kako to misliš moralo se poklopit vrijeme? Odkad se to najluđoj publici svita na najluđem stadionu u galaksiji mora poklopit i vrijeme, i igra ajdučije i ostalo da bi bodrili svoje galacticose? :snicker:

Koje će to gušenje bit kada Kranjča bude gotova i svaka tekma bude grmila sa krcatih tribina, tad će im onaj argument o posjeti, koji im je već godinama jedina točka di nas mogu prcat, past u vodu.
  • fakin
    4.3k
    Koje droge oni uzimaju?

Screenshot-2026-05-22-10-47-48-157-com-miui-gallery-edit.jpg

Screenshot-2026-05-22-10-48-02-976-com-miui-gallery-edit.jpg

Screenshot-2026-05-22-10-48-12-077-com-miui-gallery-edit.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.