• ElDorado
    11k
    da ta lova u bilo kojem iznosu i dodje lik nema pojma o pravilima UEFE, nacinu investiranja ili sponzoriranja, zanemaruje vlasnicku strukturu,NH, ogromne odstete i druge pičke materine. Potpuni idiotizam. Ista je stvar i kamp i novi stadion. Samo lupanje bez dodira sa stvarnoscu.
  • criticus
    7.8k
    To je točno tip članka koji se pojavi negdje misec dana nakon prvenstva. Sad je Franu malo prebacilo pa je uranilo.

Faza 1: par dana od zadnje utakmice da se ohlade od sramotne utakmice
    Faza 2: jos par od sramotne sezone
    Faza 3: tjedan da se natjeraju zaboravit da se uopce ista dogodilo
    Faza 4: tjedan dana stabilizacija emocija od -20 prema fiktivnoj nuli u glavu
    Faza 5: tjedan dana do potpune ekstaze i euforije i napada na Ligu prvaka.
  • mlinchica
    6.1k
    Sad je Franu malo prebacilocriticus

Da ga je samo sad prebacilo … :lol:

“… sasvim spremni stići na Poljud i bijeli klub opet učiniti potpuno relevantnim. Kako u granicama države, tako i Staroga kontinenta.”

“Pirić planira već od ovog ljeta složiti momčad koja će biti "al pari" Dinamovoj, što je već javno iskomunicirao, i po svemu što smo doznali ima složen plan kako to učiniti.”

Po Frani su i Garcia i Graf upitni jer nije siguran kaj PirićNosov žele…
  • DerHerrKool
    951

Oni bi instantno stvorili velikog hajduka koji bi ponovo bio relevantan u hrvatskim i europskim granicama.
    Ja fakat nemam pojma kolko oni puta moraju tresnut glavom u zid i opet nebi skužili da nema prečice za uspjeh. Al ću guštat kad im se ovo raspadne. Zapalit će i ono malo kaj im je ostalo.
  • Thor
    2.6k
    pa zato i velim tj zato i je takav bio moj komentar :lol: i k tome jos i zagovaram da odmah produze Bljuvaji ugovor do penzije i neka mu ga jos podebljaju :lol:
  • Jaro
    12k
    Ja navijam da Piric i ukrajinski "kapital" udje u Hajduk...
    Nakon toga samo

heck-yea.gif
  • Pacho
    17.3k
    Dragan Rosić (29), golman Vojvodine, gostovao je u podcastu 2x45. Iznenadila ga je činjenica da njegov klub nikad nije nastupio u glavnoj fazi europskog natjecanja.

"U prvom kolu nismo nositelji. Protivnici će biti teški", rekao je Rosić, nakon čega ga je voditelj pitao protiv koga bi volio, a protiv koga ne bi volio igrati u prvom kolu kvalifikacija. "Iskreno, zaboravio sam tko su potencijalni protivnici. Ima neka ekipa iz Hrvatske, Hajduk Split? Eto, može", odgovorio je Rosić.

Mudar covjek
  • vjeko1701
    24.5k
    Samo za ovu izjavu bi rado da ih Hajduk izvuče i da mu naprave tri nova šupka usred Novog Sada i pet novih šupaka usred Splita.
  • blue heart 72
    3.5k
    nisam baš siguran da bi ih Titovi pioniri samo tako razvalili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.