• ElDorado
    11k
    da ta lova u bilo kojem iznosu i dodje lik nema pojma o pravilima UEFE, nacinu investiranja ili sponzoriranja, zanemaruje vlasnicku strukturu,NH, ogromne odstete i druge pičke materine. Potpuni idiotizam. Ista je stvar i kamp i novi stadion. Samo lupanje bez dodira sa stvarnoscu.
  • criticus
    7.8k
    To je točno tip članka koji se pojavi negdje misec dana nakon prvenstva. Sad je Franu malo prebacilo pa je uranilo.

Faza 1: par dana od zadnje utakmice da se ohlade od sramotne utakmice
    Faza 2: jos par od sramotne sezone
    Faza 3: tjedan da se natjeraju zaboravit da se uopce ista dogodilo
    Faza 4: tjedan dana stabilizacija emocija od -20 prema fiktivnoj nuli u glavu
    Faza 5: tjedan dana do potpune ekstaze i euforije i napada na Ligu prvaka.
  • mlinchica
    6.1k
    Sad je Franu malo prebacilocriticus

Da ga je samo sad prebacilo … :lol:

“… sasvim spremni stići na Poljud i bijeli klub opet učiniti potpuno relevantnim. Kako u granicama države, tako i Staroga kontinenta.”

“Pirić planira već od ovog ljeta složiti momčad koja će biti "al pari" Dinamovoj, što je već javno iskomunicirao, i po svemu što smo doznali ima složen plan kako to učiniti.”

Po Frani su i Garcia i Graf upitni jer nije siguran kaj PirićNosov žele…
  • DerHerrKool
    951

Oni bi instantno stvorili velikog hajduka koji bi ponovo bio relevantan u hrvatskim i europskim granicama.
    Ja fakat nemam pojma kolko oni puta moraju tresnut glavom u zid i opet nebi skužili da nema prečice za uspjeh. Al ću guštat kad im se ovo raspadne. Zapalit će i ono malo kaj im je ostalo.
  • Thor
    2.6k
    pa zato i velim tj zato i je takav bio moj komentar :lol: i k tome jos i zagovaram da odmah produze Bljuvaji ugovor do penzije i neka mu ga jos podebljaju :lol:
  • Jaro
    12k
    Ja navijam da Piric i ukrajinski "kapital" udje u Hajduk...
    Nakon toga samo

heck-yea.gif
  • Pacho
    17.3k
    Dragan Rosić (29), golman Vojvodine, gostovao je u podcastu 2x45. Iznenadila ga je činjenica da njegov klub nikad nije nastupio u glavnoj fazi europskog natjecanja.

"U prvom kolu nismo nositelji. Protivnici će biti teški", rekao je Rosić, nakon čega ga je voditelj pitao protiv koga bi volio, a protiv koga ne bi volio igrati u prvom kolu kvalifikacija. "Iskreno, zaboravio sam tko su potencijalni protivnici. Ima neka ekipa iz Hrvatske, Hajduk Split? Eto, može", odgovorio je Rosić.

Mudar covjek
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.