• Hnlovac
    5.6k
    Ovo više izgleda kao Bournemouth živi vječno al ajd
  • Bryan
    109
    Možemo se mi šalit oko ovog ukrajinca i toga kaj će ovi dolje sve svoje proklarirane ideale i kodekse pogazit da dobiju ove politički pogurane ukrajinske milijune ali opasno će nam zaprijetit a i riješit će ih svih briga oko minusa koji su natukli zadnjih 5 i više godina. Opet će imat clean start kao i kad je Sanader prisilio neke državne firme da kupe dionice Hajduka. Vratit će im se navijačka euforija koja je taman splasnula kaj se vidi i po broju članova u odnosu na godinu ili dvije prije. Sad nikak da dođu do 100 tisuća ćlanova a prijašnjih su sezona to prolazili.
  • miro
    8.9k
    Bilo bi im pametnije stisnut zube, pomirit se sa slabijim rezultatima i sami se izvuc iz financijskih govana. Ovi ako sad uđu to će bit epski raspad kad se povuku, a povući će se kad tad
  • Hnlovac
    5.6k
    Opasno nam prijete i pojačavaju se svake sezone, gotovi su do 11. mjeseca maksimalno.

Da im dođe Saudijska kraljevska obitelj u klub spusit ce
  • Li d1986
    350
    Mozda se i Stimac vrati. Mislio sam da je slika Stimca i Pirica znacila odustajanje a moguce da je bila najava.
  • GOAT
    7.3k
    Financial Fair Play:
    G8nzkkoWkAE9-lF?format=jpg&name=large
  • Paggini
    83.8k
    opasno će nam zaprijetit a i riješit će ih svih briga oko minusa koji su natukli zadnjih 5 i više godina.Bryan

Nemaju oni sad briga oko svog minusa jer imaju drugove u HDZu da im daju slobodu da troše pare.

A što se tiče prijetnji nama, njima bi u klub godišnje trebalo ulaziti 30-40 milijuna eura da bi bili tu negdje s nama po budžetu (a mislim da nitko na planeti zemaljskoj, kao ni u širem okrugu mliječne staze neće dati njima toliko para), a još bitnije, što se očito jako često zaboravlja - nemaju ni blizu kvalitetan kadar da taj bužet iskoriste kako spada.

pomirit se sa slabijim rezultatima i sami se izvuc iz financijskih govanamiro

Gledajući njihovu povijest, ovo se nikad nije dogodilo jer su uvijek ovisili o partiji, gradu, HDZu, Vidoševićima, Sanaderima, Grgićima, Fiorentinijima, pa i Tuđmanima da ih vadi iz govana kad oni sprže pare kao zadnji idioti. Jedino kad su se, kao, izvukli sami je bio taj predstečajni period s Brbićem, a i tad im je Split usuo hrpetinu para u klub (pare koje su postale kakti dionice)
  • prefontaine
    8.9k
    ali opasno će nam zaprijetitBryan

uuuuu sav se tresem od straha
    giphy.gif
  • Klenx
    11.1k
    a još bitnije, što se očito jako često zaboravlja - nemaju ni blizu kvalitetan kadar da taj bužet iskoriste kako spada.Paggini

E točno to.
    Tu se nešto strahuje da sad kad dođe "PiiiiiiiirČ sa ukrajiNskiN milijardama" da će tovari automatski postati prvaci, prešišati nas i tko zna šta.
    Džabe lova ako nemaš nekog tko zna s tim upravljati.
    Primjer?
    Pa samo se vratimo godinu - dvije unazad i šta je nama naš nesposobni sportski direktor sa ekipom oko sebe napravio.
    Sa budžetom od 70 milja eura i potrošenih 10 milijuna eura samo za transfere u jednoj sezoni je uspio skupiti 65 bodova u prvenstvu i ostaviti kadar sa takvim igračkim i prodajnim potencijalom u momčadi da bi bankrotirali do sada da ga nisu smijenili i da nije došao Zvonimir Boban.

Prestanite strahovati od magaradi i njihove euforije svako ljeto.
    Njihovo svako ljeto je "show must go on".
    Jel glavni glumac Livaja, Perišić, Rakitić, Rebić ili Pirić, nije bitno, euforija se mora napraviti.

Prvi smo s 20 bodova prednosti, konačno imamo zanos i pozitivu oko kluba, imamo ljude koji znaju svoj posao i kojima je Dinamo na prvom mjestu.
    Ide ljeto, ide sunce, ide more, idu kvartovski turniri, ide SP, ide hladna piva, idu nam ljetne kvalifikacije.
    Prestanite gledati i opterećivati se magarećim dvorištem.
    Nek im uđe Elon Musk osobno s lovom u klub, opet će nam gledati u leđa.

Mi bi sa Zvonimirom Bobanom trebali strahovati od Ivice Pirića i par desetina milijuna eura.

Kak da ne.
  • Paggini
    83.8k
    Mi bi sa Zvonimirom Bobanom trebali strahovati od Ivice Pirića i par desetina milijuna eura.Klenx

Mi bi trebali strahovati od lika koji napiše Hajduk živi vjeĆno, dok drži zastavu na kojoj piše vječno.

Toliko o tome
  • deda
    45.7k
    Njima je 10 Pirićevih milja dosta samo da zatvore minus i zadrže isti kadar. Koji kadar? Koji je -20 od Dinama. Da bi napravili iskorak ovaj mora dati bar 20 milja.
  • fakin
    4.3k
    Ulaskom u ligu prvaka dobivamo oko 40 milijuna eura i s time se jos dodatno svjetlosnim godinama udaljavamo od njih
  • Fatos Beqiraj
    2k
    Nadam se da ce doc, pa da krene neka euforija kod njih opet. Pa da se iskenjamo po kulturno zasticenom titovom wcu i ugasimo svaku nadu
  • Mali Zeus
    21.1k
    kreće panika
  • Hnlovac
    5.6k
    Meni je već dosta kenjaže. Kenjaža traje već 20 godina i svake godine je isto.

Ja zelim da bude takva situacija kod njih i kod nas da im se već u 4. kolu ugasi svaka nada za naslovom, i da 90% sezone gledaju letargiju i poluprazan Poljud i nas na dvoznamenkastom plusu nad njima

Želim da već u 3. mjesecu protiv Rudeša pred 7000 ljudi igraju za ništa. Da budu potpuno nebitni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.