• Pacho
    17.2k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dalic-otkrio-za-kim-zali-intrigira-me-zao-mi-je-sto-ga-nisam-uspio-ugurati-na-popis/2793535.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Raspravljalo se i o Luki Stojkoviću, koji je također imao odličnu završnicu sezone u Dinamu. "Luka zaista igra sjajno, pogotovo potkraj sezone, svojim asistencijama i golovima donio je Dinamu dvostruku krunu, kao i Beljo, i na tome im čestitam. Igrač je to koji ima velik potencijal, zaista me intrigira i malo mi je žao što ga nisam uspio ugurati na popis", priznao je Dalić.

"No, imamo izbor igrača koji su bili s nama dvije godine, gledam taj kontinuitet, to zajedništvo i ambijent koji je bio sjajan u Americi, i zato sam donio tu odluku. Ako Stojković ovako nastavi, on će uskoro biti vrlo blizu reprezentaciji."

Jadan dalibancic. Bas je htio, ali nazalost nije uspio.

"Sjajna statistika, Beljo je igrao zaista sjajno. I prije tri godine bio je u reprezentaciji, imao je dva nastupa koliko se sjećam. Ovaj put odlučio sam se za Musu i Matanovića ispred njega, imaju dobre sezone, igraju jako dobro u svojim klubovima", pojasnio je Dalić i dodao:

"Matanović je prvi strijelac kluba, igra finale Europske lige, igra Bundesligu. Musa ima 12 golova u 13 nastupa, isto jako dobro. Oba su bila sjajna na turneji u Americi, ali su nakon toga bili još bolji u ova tri mjeseca nakon tog popisa. Oni su dobili prednost pred njim."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet