• Hnlovac
    6.1k
    Ovo više izgleda kao Bournemouth živi vječno al ajd
  • Bryan
    109
    Možemo se mi šalit oko ovog ukrajinca i toga kaj će ovi dolje sve svoje proklarirane ideale i kodekse pogazit da dobiju ove politički pogurane ukrajinske milijune ali opasno će nam zaprijetit a i riješit će ih svih briga oko minusa koji su natukli zadnjih 5 i više godina. Opet će imat clean start kao i kad je Sanader prisilio neke državne firme da kupe dionice Hajduka. Vratit će im se navijačka euforija koja je taman splasnula kaj se vidi i po broju članova u odnosu na godinu ili dvije prije. Sad nikak da dođu do 100 tisuća ćlanova a prijašnjih su sezona to prolazili.
  • miro
    9k
    Bilo bi im pametnije stisnut zube, pomirit se sa slabijim rezultatima i sami se izvuc iz financijskih govana. Ovi ako sad uđu to će bit epski raspad kad se povuku, a povući će se kad tad
  • Hnlovac
    6.1k
    Opasno nam prijete i pojačavaju se svake sezone, gotovi su do 11. mjeseca maksimalno.

Da im dođe Saudijska kraljevska obitelj u klub spusit ce
  • Li d1986
    350
    Mozda se i Stimac vrati. Mislio sam da je slika Stimca i Pirica znacila odustajanje a moguce da je bila najava.
  • GOAT
    8k
    Financial Fair Play:
    G8nzkkoWkAE9-lF?format=jpg&name=large
  • Paggini
    86.6k
    opasno će nam zaprijetit a i riješit će ih svih briga oko minusa koji su natukli zadnjih 5 i više godina.Bryan

Nemaju oni sad briga oko svog minusa jer imaju drugove u HDZu da im daju slobodu da troše pare.

A što se tiče prijetnji nama, njima bi u klub godišnje trebalo ulaziti 30-40 milijuna eura da bi bili tu negdje s nama po budžetu (a mislim da nitko na planeti zemaljskoj, kao ni u širem okrugu mliječne staze neće dati njima toliko para), a još bitnije, što se očito jako često zaboravlja - nemaju ni blizu kvalitetan kadar da taj bužet iskoriste kako spada.

pomirit se sa slabijim rezultatima i sami se izvuc iz financijskih govanamiro

Gledajući njihovu povijest, ovo se nikad nije dogodilo jer su uvijek ovisili o partiji, gradu, HDZu, Vidoševićima, Sanaderima, Grgićima, Fiorentinijima, pa i Tuđmanima da ih vadi iz govana kad oni sprže pare kao zadnji idioti. Jedino kad su se, kao, izvukli sami je bio taj predstečajni period s Brbićem, a i tad im je Split usuo hrpetinu para u klub (pare koje su postale kakti dionice)
  • prefontaine
    9.4k
    ali opasno će nam zaprijetitBryan

uuuuu sav se tresem od straha
    giphy.gif
  • Klenx
    11.3k
    a još bitnije, što se očito jako često zaboravlja - nemaju ni blizu kvalitetan kadar da taj bužet iskoriste kako spada.Paggini

E točno to.
    Tu se nešto strahuje da sad kad dođe "PiiiiiiiirČ sa ukrajiNskiN milijardama" da će tovari automatski postati prvaci, prešišati nas i tko zna šta.
    Džabe lova ako nemaš nekog tko zna s tim upravljati.
    Primjer?
    Pa samo se vratimo godinu - dvije unazad i šta je nama naš nesposobni sportski direktor sa ekipom oko sebe napravio.
    Sa budžetom od 70 milja eura i potrošenih 10 milijuna eura samo za transfere u jednoj sezoni je uspio skupiti 65 bodova u prvenstvu i ostaviti kadar sa takvim igračkim i prodajnim potencijalom u momčadi da bi bankrotirali do sada da ga nisu smijenili i da nije došao Zvonimir Boban.

Prestanite strahovati od magaradi i njihove euforije svako ljeto.
    Njihovo svako ljeto je "show must go on".
    Jel glavni glumac Livaja, Perišić, Rakitić, Rebić ili Pirić, nije bitno, euforija se mora napraviti.

Prvi smo s 20 bodova prednosti, konačno imamo zanos i pozitivu oko kluba, imamo ljude koji znaju svoj posao i kojima je Dinamo na prvom mjestu.
    Ide ljeto, ide sunce, ide more, idu kvartovski turniri, ide SP, ide hladna piva, idu nam ljetne kvalifikacije.
    Prestanite gledati i opterećivati se magarećim dvorištem.
    Nek im uđe Elon Musk osobno s lovom u klub, opet će nam gledati u leđa.

Mi bi sa Zvonimirom Bobanom trebali strahovati od Ivice Pirića i par desetina milijuna eura.

Kak da ne.
  • Paggini
    86.6k
    Mi bi sa Zvonimirom Bobanom trebali strahovati od Ivice Pirića i par desetina milijuna eura.Klenx

Mi bi trebali strahovati od lika koji napiše Hajduk živi vjeĆno, dok drži zastavu na kojoj piše vječno.

Toliko o tome
  • deda
    46.1k
    Njima je 10 Pirićevih milja dosta samo da zatvore minus i zadrže isti kadar. Koji kadar? Koji je -20 od Dinama. Da bi napravili iskorak ovaj mora dati bar 20 milja.
  • fakin
    4.7k
    Ulaskom u ligu prvaka dobivamo oko 40 milijuna eura i s time se jos dodatno svjetlosnim godinama udaljavamo od njih
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Nadam se da ce doc, pa da krene neka euforija kod njih opet. Pa da se iskenjamo po kulturno zasticenom titovom wcu i ugasimo svaku nadu
  • Mali Zeus
    21.4k
    kreće panika
  • Hnlovac
    6.1k
    Meni je već dosta kenjaže. Kenjaža traje već 20 godina i svake godine je isto.

Ja zelim da bude takva situacija kod njih i kod nas da im se već u 4. kolu ugasi svaka nada za naslovom, i da 90% sezone gledaju letargiju i poluprazan Poljud i nas na dvoznamenkastom plusu nad njima

Želim da već u 3. mjesecu protiv Rudeša pred 7000 ljudi igraju za ništa. Da budu potpuno nebitni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.