• ElDorado
    11k
    Lovica je isla barba Nadanu u padže
  • Dzoni
    5.6k

Počelo je i prije sa Dunaferrom pa Debrecenom
  • NORTE
    24.2k
    Počelo je i prije sa Dunaferrom pa DebrecenomDzoni

Nekako sam zaboravio ribarski Shelbourne.

Taj Dunaffer više manje, moram to malo istražit, nisam tad još pratio klupski nogomet.
  • Str1nger Bell
    3.5k
    Kaže Index: Pred Bobanom je težak zadatak

" Ista priča vrijedi i za napad. Fran Topić, Dion Drena Beljo i Juan Córdoba ni sami ne znaju kako su protiv Slavena došli do golova, jer unatoč njihovoj kvaliteti, sve im je omogućio domaći golman Osman Hadžikić s tri loše reakcije."

Uglavnom, rezerve nisu ništa pokazale i imali smo srece sta smo pobjedili 1:4.
  • ElDorado
    11k
    Ok nije baš tako. Ništa krivo nije napisano. Inače jedan od voditelja našeg podcasta.
  • Str1nger Bell
    3.5k

Nebi se složio sa dosta toga iz teksta, ali okej.
  • NVKOD
    12.4k
    Schildenfeld: Trening u Cityju je jači od utakmice u HNL-u! Šest dobrih mjeseci nije dovoljno...

Godine 1982. izbornik Jugoslavije Miljan Miljanić na SP nije zvao Mlinarića, Vlaka, Cerina... Svi su dominirali ligom s Dinamom, kao sad Beljo i Stojković...

Nikad ne možeš sve zadovoljiti, ali najvažnije je da postoje kriteriji.

Uz ostatak zaključanog teksta za kojeg sam siguran da je još veći proljev. A ti Schifo rađe šuti, HNL igrači su uvijek bili temelj reprezentacije, neki su i donijeli broncu 2022.

Nevjerojatno koliko ti se može zgaditi bivši igrač Dinama, a ovo mu niti nije prva ovakva izjava. Mislim da je sve rekao kad bi volio proslaviti naslov prvaka Hajduka na rivi. Hej, ti kao bivši igrač Dinama imaš takve izjave!

A kad je Letva išao u reprezentaciju, onda je odjednom HNL bio mjerilo. 6 jebenih mjeseci nije dosta za poziv, a Majer koji niie spojio pet utakmica u nizu i Segečić koji je odigrao 3 dobre utakmice su na istom pretpozivu kao i Beljo i Stojke koji imaju cca 70 G+A, koji su dio ekipe koja je dominantno osvojila naslov s 20+ bodova nad drugoplasiranim, zabili nikad više golova u Ligi 10, e oni nisu dobri. Koji k?
  • Keyser Soze
    19.3k
    Nevjerojatno kako se u društvu primila teza da je HNL smeće i da Beljo ne bi zabio 2 gola u Freiburgu ili Osasuni.
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Sta tek onda reci za pozive iz ostalih HNL klubova ili Fruk ide trenirat preko tjedna u City? :lol:
  • Droljo
    27.9k
    Dvostruka mjerila. Dinamo sa jedne strane sa brutalnim uvjetima i svi ostali sa druge 'ide repka laganini pagini ako bljesneš' fruk, livaja, jagušić itd ili si van HNL-a vlašić, majer, musa, pašalić...
  • prefontaine
    8.9k
    ide repka laganini pagini ako bljesnešDroljo

što kolegu @Paggini-ja uvlačiš u ovo?
  • Paggini
    83.6k
    Postoji ta neka ideja da je biti dobar u Dinamu eonima lakše, pa samim time se umanjuje koliko je netko dobar jer je u Dinamu, jer je Dinamo toliko nadmoćno dobar jel.

To se najbolje vidjelo s onom raspravom da je Puljić = Beljo jer teže je eto zabiti u Vukovaru. Pa zašto nisu rekli Puljić = Kane? Jer u Bayernu je jos lakse zabiti?

Ta neka ideja da nitko nije toliko dobar jer igra u Dinamu mi strašno ide na kurac jer jedina istina je da je Dinamo toliko nadmoćan jer u njemu igraju NAJBOLJI IGRAČI, a ne da su ti igrači najbolji jer igraju u Dinamu.

Kasno je, uvukao me...
  • Jurki
    24.8k
    Ok, Hnl je smece.
    Mene zanima kako to da se prodalo van igraca za stotine milijuna eura.. igraci koji su iz tog smecarskog Hnla postali nositelji igre u najbogatijim klubovima Europe.
    Cemu se uopce igra nogomet u Hrvatskoj?
    Ajmo najbolje ugasiti ligu jer od te lige reprezentacija nema koristi.
    Nek si onda Kustic i zalizani prejebnik traze igrace po dijaspori.
    A taj Šifo bi dan danas nosio kašete brokava u Šibeniku da nije bilo Hnla i Dinama koji ga je lansiral u Europu.
    I koji nije mogel izdrzati duze od 6 kola na klupi u toj istoj ligi.

E moj Šifo zgleda su ti u mlađim kategorijama na Šubicevcu tukli z glavom u stativu. Nema drugog objasnjenja.
  • badjibadara
    9.5k
    Moramo nekako kontaktirati Steve Clarke-a, prišapnuti mu da je HNL zaquratz, da čovjek stigne maknuti Scotta sa popisa. Nema smisla da živi u neznanju.
  • GOAT
    7.3k
    Ako ti HNL ne valja onda nemoj raditi na MaxSportu nego odi na SkySports i komentiraj sto si vidio na treningu Citya. Kakav si trener ako te najslabiji tim u lošoj ligi otpusti?

6 dobrih mjeseci nije dovoljno? Ocito u MLSu je
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.