• deda
    38.3k
    Oćemo bar dobit 3. pick u drugoj rundi drafta? :wink:
  • NORTE
    17.2k
    Kad sam vidio da je igrao u Indiji, nije mi bilo dobroMorales7

Hahaha, al sad je 2021. Dinamo više ne dovodi toliko mačaka u vreći kao u zlatna vremena krađe.
  • Infinity
    18.9k
    Igrao u Indiji sezonu u kojoj je prosjek gledanosti bio 26.000 po utakmici, a njegov klub je gledalo 23.000 u prosjeku. Volimo svasta i svakoga pogledati s visoka.
  • NORTE
    17.2k
    Broj navijača ne utječe na kvalitetu nogometa i rezultat. Zato Indija i Kina jesu na nogometnoj karti svijeta skroz nebitne.
  • deda
    38.3k
    Meni se ne sviđa zašto Oršić već nema potpisan novi ugovor. Istječe mu 6/2022.
  • NORTE
    17.2k
    Meni se ne sviđa zašto Oršić već nema potpisan novi ugovor. Istječe mu 6/2022.deda

Transfer nakon Eura, na kojem neće odigrat ni minute. Eventualno u nekoj beznačajnoj tekmi u skupini, kako to već ide.
  • blue heart 72
    2.3k
    Čitam upravo na sportnet forumu, da je sada navodno i mali Janković, uključen u ovu transfer zavrzlamu. Nadam se da nije istina. Ako je ovo istina, onda bi ovo (bar po meni) bio jako loš posao za nas. Ima li netko od vas sličnu informaciju?
  • Morales7
    184

To je netko bzvz naveo, nije nitko od "izvora" rekao
  • deda
    38.3k
    Vjerojatno je bio lapsus linguae (Jurišić - Janković). Bar se nadam.
  • Somport
    570
    Najvjerojatnije, mislim, dečko je relativno svjež, nema tu puno prostora.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Janković milijun posto nije uključen u tu priču, kada bi se on uključio Rijeka bi nama morala nadoplatiti još 4 milijuna uz Nevistića i Štefulja.
  • xavier
    12.1k
    Kad se već radi ovako veliki trade koji uključuje puno igrača, mislim da bi bilo u redu da im ponudimo i trenera prve momčadi...samo kažem :cool:
  • Somport
    570
    Nešto fali kuhara, naći ćemo kompromis :wink:
  • Morales7
    184
    Fran odbija odlazak u Rijeku i to mi je baš drago
  • deda
    38.3k
    Cijeli ovaj trade bi mogao doći u pitanje. A i u Dinamu bi trebali dobro razmisliti o sumi koju nude. Tržište je slabo, cijene padaju, klubovi su na rubu. Treba pričekati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.