• Carrasco
    6.3k
    Samo da ne uzmu Hrvoja umjesto Karačića.
  • xavier
    12.1k
    Ja govorim cijelo vrijeme da se o ovom priča kao da je ovo NBA pa igrači prelaze iz kluba u klub zadržavajući postojeći ugovor te pritom nemaju pravo glasa.

No da bi ovdje promijenio klub, moraš potpisati potpuno novi ugovor što igrač može odbiti, a kako sam već pisao, razlike između prosječnih plaća između nas i Rijeke su ogromne i u puno slučajeva Rijeka ne može odnosno ne želi ponuditi ni blizu koliko igrač ima u Dinamu.

E sad, netko će reći "u Dinamu nisam ni u prvom ni u drugom planu, idem se tamo dokazati pa ću kasnije zaraditi". No ne razmišljaju svi tako. Nekima neće pasti na pamet raskinuti ugovor da bi potpisali dvostruko manji.
  • blue heart 72
    2.3k
    Ako je tako, baš mi je drago da Fran odbija selidbu. Pogotovo ako ode Stojke, ne vjerujem da Moha može cijelu sezonu izdržati na visokom nivou
  • mniokl
    287
    Karacic nije i nikad nece biti igrac za Dinamo.
  • marcio amoroso
    43.1k
    U pravu ste za visine ugovora, ali zaboravljate jednu stvar. To su sve igrači koji nemaju pretjerano visoke ugovore, rekao bih da imaju po nekih 100-150 tisuća eura. Rijeka im možda nudi 70-90 tisuća. Tu Dinamo može lako uletiti i dati igračima tu razliku od nekih 150 tisuća za 3 godine ugovora ako je to problem. Jer radi se o transferima od par milijuna eura.
  • xavier
    12.1k

Istina. To sam i napisao onda, mislim da je to jedino rješenje.
  • marcio amoroso
    43.1k

Ako ima volje mora biti i načina.
  • xavier
    12.1k
    Evo saznalo se i koliko je Rijeka bila spremna ponuditi Karačiću. Radi se o 100.000 po sezoni i upravo tu je i nastao problem jer on svakako želi više.
  • Carrasco
    6.3k
    Pišu talijanski mediji da je Brescia zainteresirana za Karačića.
  • deda
    38.3k
    Sad Stodra veli da nude Hrvoja umjesto Karačića
  • Morales7
    184

To odmah može
  • Morales7
    184

Kaže sn da ide tamo da je gotovo. Đurasek isto neće u Rijeku. Kao samo roko ide
  • Smotanihaker
    882
    Karačić u Bresciu za 1 milijun eura.
  • xavier
    12.1k
    Kaže Olivari da je to fenomenalan posao Dinama jer je iz Lokomotive došao besplatno. Zanimljivo otkud sad to jer do sad su informacije govorile drugačije.

Uglavnom, Olivari smatra da je to fenomenalno iz razloga što će Dinamo dobiti milijun eura i, ovo je najbolji dio, "riješiti se njegove plaće". Znači plus je što se riješavamo plaće igrača koji još nije ni došao u Dinamo...da nema Olivarija, trebalo bi ga izmisliti.
  • deda
    38.3k
    Kak bi ono rekli, hvala mu za sve što je dao Dinamu :monkey:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.