• vjeko1701
    24.5k
    Predobra mi je ona reklama pokaži srce ili kako god i AI pjesmaMali Zeus

Općenito, većina reklama di kao pokazuju navijače mi je težak cringe. Najgora od svih ona t-comova za reprezentaciju na prošlom turniru. Joško toči do vrha je bila umjetnost za nju.
  • DrRatoljub
    825
    Kovačić je bio naš najbolji igrač u Kataru. A i na Euru je bio jedan od rijetkih koji su zadovoljili. Ljudi ili gledaju neki drugi sport ili pričaju zbog onoga sto je bilo prije 10 godina. Neko drugo objašnjenje nemam.
  • Mali Zeus
    21.1k
    Vjerovatno im je bolji debeloguzi Niksi Vlašić ili Super mario PašalićCrni72

e bravo, pogodio si! svaka čast.

Ja sam to bio ovdje prenio jer sam tu priču čuo iz prve ruke. Pa ako laže čovjek, lažem i ja.Mr Anderson

Lik ponizno skuplja nekretnine ko hrčak.
  • Pacho
    17.3k
    Treba napraviti odabir najgore navijacke pjesme za ovo SP. Vec sam vidio 1-2 ozbiljna kandidata.
  • Paggini
    83.5k
    Zna se koja je u startu svako prvenstvo jedina i najbolja, a često ju slušam i ostalim danima kad nije prvenstvo jer jednostavno mi govori toliko i o stvarima koje nisu vezane uz nogomet i repku

Tatica Deluks

• Keyser Soze
    19.3k
    Kada krenu tekme, pravi Hrvat klekne! Teški klasik!
  • KtcGoat
    4.9k
    Pa di je ova stvar bila cijelog mog zivota?
  • Paggini
    83.5k
    Zato postoji Zona i Paggini da vas blagoslovi sve skupa

Al najjače je kak je ubacio u outro i svoju drugu pjesmu Vatra i Voda
  • Keyser Soze
    19.3k
    Ova stvar je imala solidan broj pregleda, al su brata toliko isprdali u komentarima da je morao obrisat pjesmu. Drago mi je da ju je vratio, a pravo blago je u opisu videa gdje piše "KLUBSKI NAVIJAĆKI HIT IZ DIJASPORE"
  • KtcGoat
    4.9k
    Tika taka Za Doommm
    dance-beaver.gif
  • Paggini
    83.5k
    pravo blago je u opisu videa gdje piše "KLUBSKI NAVIJAĆKI HIT IZ DIJASPORE"Keyser Soze

ja sam doslovno prije koju godinu zaboravio kako se pjesma zove i napisao u chagpt "koja je pjesma klubski navijaćki hit iz dijaspore" jer mi se toliko to urezalo i dao mi je odmah taju tatka deluluksa
  • GOAT
    7.2k
    Kada krenu tekme, pravi Hrvat klekne! Teški klasik!Keyser Soze

Ale ale konobar dodaj jednu dvije

angry.gif
  • mlinchica
    6.1k
    Još mu Ritam & Stil ubaci “poslušajte novi hit” Vatru i vodu na kraju, kao deluks tizer
    Ja ovo prvi put čujem :grin:
  • Pacho
    17.3k
    Ovo je GOAT navijacka

• Paggini
    83.5k

FORZA FIESTA ALE ALE

200w.gif
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.