• KtcGoat
    4.9k
    Samo klobuk na glavu, dres s dhgatea i zaprešić boysi na repeatuPaggini

I kotlovina, udri.
  • Paggini
    83.5k
    I kotlovina, udri.KtcGoat

I "ovi dečki su heroji kako ginu na terenu, tako se gine za HRVATSKU, nije bitno tko je dinamovac ili hajdukovac kad igra HRVATSKA" postovi
  • rioda
    16k
    forsira se taj "family" ali ispada da je to stvarno samo njihova family koja je namjenjena da njih uveseljava i njima donosi pare.. jebote, prepisali su domaću zadaću od glaveLudovic IX

To je za Tuđmanovih 200 obitelji :lol:
  • KtcGoat
    4.9k
    I "ovi dečki su heroji kako ginu na terenu, tako se gine za HRVATSKU" postoviPaggini

Ivanka(53) na fejsu
  • Mali Zeus
    21.1k
    uvjek gledam kad igra naša hrvacka,,,naši su najboljiji,,,volim izbornika daliča jer je drugi na svjetu bijo,,, a vi svi koji pljuete po njemu volte srbe i komuniste
  • KtcGoat
    4.9k
    Ak napises nesto protiv dode ti Keleminec pred stan sa zvucnikom
  • badjibadara
    9.5k
    volim izbornika daliča jer je drugi na svjetu bioMali Zeus

BIJO
  • Droljo
    27.8k

Al nema premium pa moraš reklame slušat :lol:
  • Hnlovac
    5.5k
    i obavezno pošalji fotku kako navijas za repku

Francuska je osvojila zlato, ali mi smo osvojili SRCA svijeta! Bravo Dalič i repka, vi ste naši heroji

Mi Hrvati
  • Frizura Robija M
    242
    Francuska je osvojila zlato, ali mi smo osvojili SRCA svijeta! Mi HrvatiHnlovac

Srebro/bronca zlatnog sjaja :sparkle: :hearts: :sparkle:
  • Mali Zeus
    21.1k
    Predobra mi je ona reklama pokaži srce ili kako god i AI pjesma

Poookažii srce
    i kakoooo navijaš
    za Hrvatsku!!
    pokaži srce!!
    I pošaaaalji fotku kako navijaaaaš

uopće ne popizdim svaki put kad ju vidim.
  • Papastrumf
    22.7k
    Admini, moze li se ograniciti dnevni broj postova forumasima?
  • Mathiasovi Chageri
    8.1k
    dres s dhgateaPaggini

Šta fali dhgateu? Ne planiram davati 100+ eura Adidasu ili Nikeu za poliester kad mi moji dobri ljudi iz Kine naprave savršeno dobru kopiju za 13 eura, odaberem si tisak koji hoću, broj koji hoću, igrača kojeg hoću, patch na rukavu koji hoću, sve to za 2 eura dodatno i onda hodam po kvartu bahato se kurčeći u svom Frantzdy Pierrot Haiti dresu sa patchem Gold Cupa na ramenu, dok se za mnom okreću ovi u svojim original Njemačka i Francuska dresovima.
  • Paggini
    83.5k

Ništa protiv dhgatea, samo mi je ta kombinacija uvijek smiješna, pogotovo kad je grb Hrvatske na prsima umjesto HNSa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet