• Crusades
    25k
    Fali mu samo "ritma". Kad je bio u kontinuitetu, bio je dobar. Ima i prostora za napredak. Doći će to s utakmicama i iskustvom.
  • Fan
    2.5k
    Ne znam kolko je popularno, al da mu se davalo šansi kao Valinčiću, imam osjećaj da bi bio na puno većoj razini i da bi lijeva strana bila dosta jača od desne.
    OK, ozljeda i viroza su ga izbacile na neko vrijeme, ali bio je često neiskorišten (ili slabo iskorišten) na klupi pa je valjda bio spreman i mislim da, uz dužno poštovanje Godi koji je fkt korektno odradio svoj segment, ne bi izgubili na kvaliteti, a imali bi potentnijeg igrača za budućnost.
  • Mali Zeus
    21.9k
    Meni nije jasno koju su tekmu gledali oni koji govore da je bio loš, čak i očajan.
  • Droljo
    30.4k
    Prvo poluvrijeme je bio užasan. Drugo sam pola prespavao. Ja ne znam koju tekmu su gledali oni koji vele da je odigrao top. Bar prvo poluvrijeme....
  • Olmic
    5.8k
    jedina greska ako se smatra greskom je to kaj se poskliznuo, inace cijela tekma odlican. Izmislio nogomet za sve nase bekove
  • Dudu 9
    1.1k
    Slalom i pas za Varelu prije četvrtog gola je nešto što ne možeš vidjeti od nijednog beka u ligi.
    Mali definitivno ima "ono nešto", ali mu fali konstante.
  • Šteco
    1.9k

:cool:
  • Masto
    2k
    forsirat ga treba da bude lijevo krilo prije varele a nakon oršića naravno
  • Crni86
    23.1k
    Mora bit ispred Gode.
  • GeneralNapoleon
    2.5k
    Defanzivno dvije a ofenzivno deset razina iznad Gode. Ak Goda starta jos ijednu jacu tekmu dok je Vinlöf zdrav ranit cu se.
  • Profesor Baltazar
    140
    Nije ni on neka sreća za ozbiljniji rezultat u Europi, al ajde, bar je mlad pa možda može napravit neki iskorak.
  • Dzoni
    7.1k
    Milijun puta bolje od Gode, mora igrat. Ne samo jer je prodajni potencijal, nego jer zna i naprijed i iza
  • NVKOD
    13.3k
    Rekao sam to više puta, MPV barem dva koplja iznad Gode... još k tome puno donosi u napadu.
    Baš me zanima kako bi surađivao s Oršom, vjerujem da bi to bilo puno ljepše, vidi se da se Orša i Goda nemaju.

Dobar ubačaj i kombinatoran, očekujem da bude u prvih 11... jedino je Kova smeta da to ostvari.

Nije lik bio bezveze u momčadi sezone u austrijskoj Bundesligi!
  • austrijanac
    12.6k
    Mili moj peruanski :heart:
  • Mihaljević
    14.9k
    k_37046855_640.jpg
    Matteo je i prošle sezone neopravdano bio drugi lijevi bočni, ponavljam ima samo dvadeset godina. Matteo je klasa za ligu prvaka, Dinamo će na njemu ozbiljno zaraditi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet