• Ljubo
    1.3k
    Igrač sa nojevim jajima, kako je skočio na ona dva panja kada su Zajca pokosili, stvarno se nadam da ce vise igrati.
  • Mlađi referent
    16k
    Ma prvih 11, jasno kao dan.

U ovom trenu Kova očito nije svjestan kakav gem trune na klupi
  • Orc123
    16.3k
    Problem je sto ce sad njega Kova odmah ubacit unutra i nakon prve manje pogreske ili losijeg rezultata najlskse mu je zamjeniti Vinlofa za Godu u 60. Minuti ili na poluvremenu.

Kako ubijes samopouzdanje mladom talentiranom igracu? Eto tako.....
  • CastAway1986
    6k
    Nadam se da ce ovo biti njegova sezona gdje ce napredovati i pokazati svu raskoš svog talenta!
  • hardek
    11.2k
    Sad kad gledam sažetak, meni se čini da je njemu ukraden čisti gol i to kakav. Sudac je sudio faul u napadu ali meni to ne izgleda kao ful, više kao klasični HNL alibi faul nakon kornera
  • scooniepenn
    7.1k
    Uistinu je nevjerojatno i sam sebi sam dosadan vezano uz njegovo zanemarivanje u odnosu na Godu. Perez Vinlof je dvije klase bolji igrač od Gode. Prema naprijed se ne sjećam kad smo imali tako probojnog beka, koji uz to ima odličnu tehniku. Dečko čak i kad ne ide u dribling fintira kretnju prema sredini i proleti pored svog čuvara. Dok je Goda bio u igri Thun se samo fokusirao na Oršića, jer od njega nikakve opasnosti nisu imali. Kad je on stupio na teren slika se potpuno promijenila.
  • Zagi
    18.6k
    Još je relegiran na igranje gotovo isključivo sa Hoxhom, a teško je uopće zamisliti manje kompatibilan par.
    Vinlof sigurno moze producirati nemjerljivo više od Gode u kombinacijma , overlappovima i kaj sve ne dok će ti Hoxha dat loptu ako baš ništa drugo sa njom nemre.

Neshvatljivo.
  • Ljubo
    1.3k
    Hoxha i Goda, Vinlof i Orša, razlika nebo i zemlja
  • hardek
    11.2k
    Što je najgore trebalo bi bit obrnuto. Barem po mojoj nekoj logici Goda je kompatibilniji sa Arberom. Donesi mi loptu do gore i pusti ga da cooka
  • Zagi
    18.6k
    Pa da. To je jedino logično.

Ok, mozda smo mi potpuno u krivu. Postoji i ta mogućnost.

No da smo toliko u krivu da se to nije niti probalo do sada, e toliko ne vjerujem nikome a kamoli ovoj struci.

Objašnjenje je, mislim, puno jednostavnije.
    ,
    Goda je dobar za atmosferu te je time dobio počasni senatorski status.
    Orša ga je dobio prije nego je avion za ZG sletio na temelju Tottenhama i svega od prije.

Igraju Goda i Orša.
    Logika? To je za glupe akademike. Goda buba u ritmu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet