• Crusades
    24k
    Fali mu samo "ritma". Kad je bio u kontinuitetu, bio je dobar. Ima i prostora za napredak. Doći će to s utakmicama i iskustvom.
  • Fan
    2.3k
    Ne znam kolko je popularno, al da mu se davalo šansi kao Valinčiću, imam osjećaj da bi bio na puno većoj razini i da bi lijeva strana bila dosta jača od desne.
    OK, ozljeda i viroza su ga izbacile na neko vrijeme, ali bio je često neiskorišten (ili slabo iskorišten) na klupi pa je valjda bio spreman i mislim da, uz dužno poštovanje Godi koji je fkt korektno odradio svoj segment, ne bi izgubili na kvaliteti, a imali bi potentnijeg igrača za budućnost.
  • Mali Zeus
    21.1k
    Meni nije jasno koju su tekmu gledali oni koji govore da je bio loš, čak i očajan.
  • Droljo
    28k
    Prvo poluvrijeme je bio užasan. Drugo sam pola prespavao. Ja ne znam koju tekmu su gledali oni koji vele da je odigrao top. Bar prvo poluvrijeme....
  • Olmic
    5.6k
    jedina greska ako se smatra greskom je to kaj se poskliznuo, inace cijela tekma odlican. Izmislio nogomet za sve nase bekove
  • Dudu 9
    1.1k
    Slalom i pas za Varelu prije četvrtog gola je nešto što ne možeš vidjeti od nijednog beka u ligi.
    Mali definitivno ima "ono nešto", ali mu fali konstante.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet