• Jurki
    26.8k
    ma gle najmanjii je problem Matanovic. Covjek igra Bundesligu i zabija.
    Problem je Musa koji je za repku zabio 1 gol i koji ima 28 godina te igra u zemlji koju boli kurac za nogomet i u kojoj se ne igra obrana.
    Popis mu je za kurac i nikakve mentalne eskapade ne mogu to opravdati.
    Smolcic? Covjek odigra brutalno u Comu i gledal bu SP na tvu. Dok s druge strane zoves Erlica za poziciju koju imas vrlo dobro pokrivenu.
    Izgleda bumo nakrcali 5 stopera, 4 ista veznjaka i Musa u napadu i deri.
    Nogomet bez bekova.. cista nogometna avangarda.
    Ak cemo dalje secirati napadace.. Budimir.. igra u Laligi ok, al tom drvetu treba nabaciti 10 lopti.. tko bu to napravil? Perisic sa 4 banke ili Fruk na desnoj strani koji je na krilu igrac manje?
  • Gringo
    1.1k
    ovo je spomenuto vec prije nekoliko mjeseciCrni86

Da i ?

Čovjek je postavio pitanje ja sam iznio fun fact koji znam...
  • Jos-Optimus
    12k
    Puna usta vjere, a dečka se prekriži zbog nečeg od prije tri godine. Pa mi smo na svoje oči svjedoci drastične promjene kod njega u roku od pola godine, a gdje neće unutar tri? Ista stvar i s Mišićem. Miško se jednom izjavom da smatra da pripada u repku prekrižio za sva vremena. Jasno je meni kako mi igramo i da možemo napraviti dobar rezultat, ali zastrašujuće je ljigavo i odvratno ponašanje ovog čovjeka. Izgubio je svaki tračak poštovanja od mene
  • Jurki
    26.8k

Vjera - prodaje krunice iz Vatikana i potpisane dresove za trostruku cijenu. Vjeruje u eure.
    Obitelj - dugi niz godina ima aferu i vara ženu, napravio drugoj dijete.
    Domovina - nelegalna gradnja, krši zakone te iste Domovine.

#skromnostiponiznost
  • Oluja
    7.2k
    Ovakvi su najgori. Da sve to radi bez moraliziranja i glumatanja bio bi bandit. Pošto sve to radi uz moraliziranje i propovijedi onda je za mene bandit, smeće i jadnik.
  • Omake
    19k
    povaditi cu kasnije opet njegove podatke za zadnje četiri sezone. I mene sada zanima kako je ove sezone u usporedbi s ostatkom.
  • Jurki
    26.8k
    da ne moralizira, imao bi vise postovanja prema njemu. Takav je i prici kraj.
    Al ovak.. kad on zajebe, onda sere o tim stvarima.
    Okrece seronja pricu kak mu paše u datom trenutku.

Edit: jos mi najvise ide na zivce to kad veli da ga se napada, a on osvojio dvije medalje. Ok osvojio si ih.. al u nogometu ne postoji cak ni jucer.. vec samo danas i sutra a kamoli ono kaj je bilo prije 4 ili 8 godina.
  • marcio amoroso
    52.2k
    Ponavljam se ko papagaj, ali da su tovari prvi sa 20 bodova fore i da njihov napadač ima 38 golova u sezoni on ne da bi bio na svjetskom nego bi bio neupitan starter. Nabijem ih na njihovu family.
  • Facke
    8.4k

Glej tu se sad moreme svaditi. Mene je naprimjer Jakic top odigral na desnem beku za reprezentaciju v sake utakmice.

Vlasic je kapetan Torina i igra jake jake dobru sezonu za njih. V lige je zabil 8 golova i dodal 3 asistencije + jos v kupu ima gol i 2/3 asistencije.

Moro, kaj se njega tice ima 40+ utakmica ove lete. Jake jake fine i dobre igra. Mislim da bi se neki iznenadili male. Talijane dosta gledim zbog nasih igraca.

Ponavljam se trenutne z Dinama jedine Livi i Beljo.
    Bez uvrede. I ste zna morti bu upal neste jos do 1.6 na popis.
  • marcio amoroso
    52.2k

Da pogledaš nekad Dinamo vidio bi kako Stojke, Beljo i Mišić jake jake fino i dobro igraju.
  • Dudu 9
    1.1k
    Meni su najjači Dalićevi dick ridderi po netu koji pišu da je Musa bolji igrač od Belje a jebo me pas ako su gledali 2 Musine utakmice, sigurno se ne ustaju u 4 ujutro da bi gledali jebeni Dallas.
    Prije toga ga isto nisu imali gdje gledati jer je grijao klupu u Benfici kao sada Ivanović.

Ali fra Zlatko ga je stavio na popis i to je njima dovoljno, pogotovo su gadljivi ovi koji se izjašnjavaju kao Dinamovci.
  • rioda
    17.4k
    Ne sjećam se više gdje sam čuo/pročitao priču nekog lika koji se bavi građevinom i prodaje stanove. Priča ide da mu se javio Dalić da je zainteresiran za stan, pa je ovaj sav uzbuđen spustio iznos "našem izborniku" na neku razinu 'nabavne' cijene, a da je nakon par mjeseci je Dalić prodao stan po tržišnoj cijeni :lol: Je li istina ili ne, ne znam
  • Facke
    8.4k

Pa da ne gledim Dinamo. Mrzitelj sam ili koj god vec vi mislili. Navek iste na zone kad mislenje ne pase.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.