• jakov1
    1.6k
    Trenutni Misic nije za repku , a kad je bil v top forme nazalost nije bil pozvan.Facke

@Omake Imao si neku analizu pada Misicevih ofenzivnih i defenzivnih akcija iz sezone u sezonu, jel se nastavilo u ovoj?
  • Crni86
    21.7k
    ovo je spomenuto vec prije nekoliko mjeseci….
  • Jurki
    24.8k
    ma gle najmanjii je problem Matanovic. Covjek igra Bundesligu i zabija.
    Problem je Musa koji je za repku zabio 1 gol i koji ima 28 godina te igra u zemlji koju boli kurac za nogomet i u kojoj se ne igra obrana.
    Popis mu je za kurac i nikakve mentalne eskapade ne mogu to opravdati.
    Smolcic? Covjek odigra brutalno u Comu i gledal bu SP na tvu. Dok s druge strane zoves Erlica za poziciju koju imas vrlo dobro pokrivenu.
    Izgleda bumo nakrcali 5 stopera, 4 ista veznjaka i Musa u napadu i deri.
    Nogomet bez bekova.. cista nogometna avangarda.
    Ak cemo dalje secirati napadace.. Budimir.. igra u Laligi ok, al tom drvetu treba nabaciti 10 lopti.. tko bu to napravil? Perisic sa 4 banke ili Fruk na desnoj strani koji je na krilu igrac manje?
  • Gringo
    863
    ovo je spomenuto vec prije nekoliko mjeseciCrni86

Da i ?

Čovjek je postavio pitanje ja sam iznio fun fact koji znam...
  • Jos-Optimus
    10.6k
    Puna usta vjere, a dečka se prekriži zbog nečeg od prije tri godine. Pa mi smo na svoje oči svjedoci drastične promjene kod njega u roku od pola godine, a gdje neće unutar tri? Ista stvar i s Mišićem. Miško se jednom izjavom da smatra da pripada u repku prekrižio za sva vremena. Jasno je meni kako mi igramo i da možemo napraviti dobar rezultat, ali zastrašujuće je ljigavo i odvratno ponašanje ovog čovjeka. Izgubio je svaki tračak poštovanja od mene
  • Jurki
    24.8k

Vjera - prodaje krunice iz Vatikana i potpisane dresove za trostruku cijenu. Vjeruje u eure.
    Obitelj - dugi niz godina ima aferu i vara ženu, napravio drugoj dijete.
    Domovina - nelegalna gradnja, krši zakone te iste Domovine.

#skromnostiponiznost
  • Oluja
    6.7k
    Ovakvi su najgori. Da sve to radi bez moraliziranja i glumatanja bio bi bandit. Pošto sve to radi uz moraliziranje i propovijedi onda je za mene bandit, smeće i jadnik.
  • Omake
    17.3k
    povaditi cu kasnije opet njegove podatke za zadnje četiri sezone. I mene sada zanima kako je ove sezone u usporedbi s ostatkom.
  • Jurki
    24.8k
    da ne moralizira, imao bi vise postovanja prema njemu. Takav je i prici kraj.
    Al ovak.. kad on zajebe, onda sere o tim stvarima.
    Okrece seronja pricu kak mu paše u datom trenutku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.