• Jurki
    24.8k
    zanimljivo je to da se prek debakla na zadnjem euru proslo kao da se nije ni dogodil.
    Sjecam se da je bila ista prica s popisom, da je bila ista kolicina nelogicnosti kao i danas.
    Umjesto da zalizanko nauci nesto i izbjegne istu gresku, on ponovi glupost.
    Znam da nije isto voditi klub ili repku.. ali Kova je za razliku od njega na glupostima koje je radio i naucio nekog vraga i poslozio stroj da melje. Probao s jednima, nije islo, promijenio i napravio rezultat. To ocito zalizani nema da ce nekog lieblinga baciti pod vlak za dobrobit momcadi. Uvjeren sam da se Vlasic sutra ozlijedi (ne zelim mu to) on bi bio putnik na SP.
  • Paggini
    83.4k
    preko bare na Mundijalemilperska

Mogao je biti nadmeno govno na hrvatskom jeziku barem
  • emilperska
    16k
    1998: Ladić, Jurić, Prosinečki, Marić, Šimić, Jurčić
    2002: Butina
    2006: Modrić, Bošnjak
    2014: Brozović, Zelenika (naš igrač na posudbi)
    2018: Livaković
    2022: Livaković, Šutalo, Oršić, Petković
    2026: Nitko

E moj Dalčiću..
  • Guinness
    3.3k
    Beljo je bio starter i dobivao poziv kada je prešao u Augsburg. Zanimljivo da se više vrednuje biti rotacijski igrač u klubu lige 5 sa dna ili sredine tablice nego rekordni strijelac u HNL-u.

Ako ništa, barem je kriterij jasan i dobra poruka se šalje svima koji dolaze.

Jedino mi je čudno kako Jagušić nije dobio poziv, napravio je sve po špranci i nema ga...
  • Jurki
    24.8k
    Jedino mi je čudno kako Jagušić nije dobio pozivGuinness

Jebiga ocito Grci nisu dali dovoljno masti da mali podmaze.
  • ElDorado
    11k
    Inace prvu tekmu igramo u 3 popodne na +40 u Texasu. Dobro će leći našim veteranima.
  • ElDorado
    11k
    Lesi puši kurčinu. Ipak ide na SP pa da se može malko olešit.
  • Facke
    8.2k
    Decki , bez uvrede al setite se vasih reci prije ne tak male vremena. Koj ste govorili i pisali o Stojkovicu i Belje?
    O jednomu i drugomu. Ja znam da je moje mislenje tu nepopularne. I jeden i drugi "nisu bili za Dinamo itd itd, uzasen govor tela, divlji igrac , bil je Boban upravu".

Ja osobne bi Belju zval ispred Muse ali eto rekel sam ima peha koj se je Musa dobre pokazal zandji put kad ja je Dalic zval i decko je iste u dobre forme.

Kaj se tice Stojkovica rekel sam, jos ne medu 26 ali bude uskoro ak bu nastavil igrati ovak i kad bu neke svoje ponasanje na terenu poboljsal. Kaj vec i je i tu se vidi veliki napredak.

@Jurki

Misic je za nas Dinamo i nasu igru ekstra klasa. Nas je najvazniji igrac vu veznem redu. I mislim da se tu si slazeme ili? Voda je nase ekipe, oslonjac. El je tak? Tak je. Al mi nije vise za repku. El bi Misic bil v stanju saki par dani igrati utakmice kakve sme igrali na SP-u 2018 ili 2022 ak dojde do kartona ili ozljede? Ili bi se mucil kak se muci v Dinamu kad mora igrati HNL i Europu , a nazalost zamjene da ga odmorime nemame?! De zna kesniti i ne pokriti prostor teri bi trebal? I nema probleme kad treba braniti protostor , pogotove kad je visok tempo , tranzicija i presing? Ja ga volim ko igraca , ali jednostavne sme ga mi proslu i ovu sezonu scrpili do kraja.

Iste tak te gluposti oko rata Dinamu s strane Dalica.
    Pogledajte si kulke jenigraca HNLa bila 2018,2021,2022 i 2024 na prvenstvima i dejte si sami odogovor.
  • Pacho
    17.2k

Bez alibija, a daliban vec istaknuo da je zemlji poput nas uspjeh samo kvalificiranje na SP :grin:
  • Paggini
    83.4k
    Decki , bez uvrede al setite se vasih reci prije ne tak male vremena. Koj ste govorili i pisali o Stojkovicu i Belje?Facke

Pisao sam isto kao i sad!!!!! :cool: :cool:
  • Kruno
    1.4k
    Dalic je postao nadobudan i bezobrazan, cak mi je ubio želju gledanja utakmica.
  • Ludovic IX
    11.5k
    ti nisi normalan. Na jesen ni stojke ni beljo nisu bilo ni blizu repke. Ali sad su definitivno među 26 za razliku od fruka koji igra zadnja 3 mjeseca vise lose no dobro. Više od muse koji čuj ovo zabio 12 u ligi koja ne igra obranu.

A misic igrw bolje od more bar tri puta zadnju sezonu
  • Pacho
    17.2k

Stadion je zatvoren i ima klimu.

Nego, kad je letvica za ulazak u reprezentaciju toliko visoko dignuta, zasto je Beljo bio pozivan kad je imao par golova u Augsburgu? Zar nije Matanovic bio pozivan i kad je imao gol ili dva za Frankfurt u cijeloj sezoni?
  • Jurki
    24.8k
    ajd recimo da Misic nije za repku (s tim se ne slazem al dobro).
    Al daj mi onda objasni cinjenicu da imamo jednog desnog beka a drugi desni bek bu Jakic?
    Na ovom popisu ne vidim niti jednog destruktivca. Isto sranje ko na Euru samo bez Broza.
    Pongracic? Igrac koji igra u Fiorentini koja je teski krš od momcadi? Erlic? Cime su ti ljudi zasluzili poziv? 10 stopera i 10 istih/slicnih profila veznjaka.
    Fruk? Da dobar je igrac, al je isto tak presedel pol sezone na klupi cetvrte momcadi prvenstva koja je za Dinamom zaostala 35 bodova.
    Moro, Vlasic? Mislim, pa koji kurac?
    Bas me zanima kaj se bu pisalo kad se obrukamo i ispadnemo ili u grupi ili u 1/16 finala.

Ide mi na kurac to branjenje zalizanog šupka koji nemre smisliti Hnl i Dinamo bez kojeg bi on osvojio picku svoje matere a ne dve medalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.