• Ludovic IX
    11.5k
    Ponovit cu - nadam sw da ce bit skandiranje: " Daliću, tovare, majmune, pederčino" .. ja cu pocet na zapad dolje pa me pratite
  • vjeko1701
    24.5k
    al pošto si ti već iznio svoje mišljenje onda ću i ja, a to je da su glavni problem upravo takvi likovi kojima je primarna svrha komentiranje odnosno baitanje drugih forumasa, što često onda izazove lančanu reakcijuChempers

Po tome će ostati zapamcen jedino među sektašima, onima kojima reprezentacija ionako nije baš "draga" ili izrazito infantilnim ljudima. Nek svatko bira svoj tabor.Chempers
  • Cruyff
    128
    Jel pratiš ti Dinamo?
  • emilperska
    16k
    Bilo je par tih ciganskih momenata u povijesti reprezentacije kad je netko izvisio, a bio je generalni konsenzus da je trebao biti pozvan.

Eduardo 2006, Krama 2014., Mišić 2022, Peternac 1996, Tomislav Marić 2002.
    Ali mislim da generalno ovo što se napravilo Belji 2026. je za negativne anale.

Ja bi zvao i Stojketa, ne zato što mi je Dinamo u krvi nego zato što je drukčiji igrač od svih ovih što su mu konkurenti i bio bi jako koristan u momentima kada se braniš pa igraš na tranziciju ili kad treba promijeniti ritam utakmice itd. Ali nepozivanje Stojketa se još nekim argumentima može djelomično braniti jer su to pozicije gdje smo najviše pokriveni, pa ajde. Ali ovo s Beljom je skandalozno.

Ponavljam upis od prije 15 dana, zamislite da je neki tifusar s juga dao 38 golova i da nije pozvan, a da ne govorim da se to napravilo Miškoviću i njegovom sport fin tech projekt u Rijeci da im ne pozoveš najboljeg strijelca lige i sezone s 38 golova.
  • emilperska
    16k
    A vidi ovog nesretnika Lesija što je sretan danas:

Dalić je složio popis koji bi velika većina odmah i bez zadrške potpisala.
    U zemlji u kojoj na popisu stanovništva piše 3,6 milijuna, a u glavi svakog trećeg piše “izbornik”, svatko je imao svoj spisak, svog lieblinga kojeg bi posjeo u avion pa preko bare na Mundijal.
Na kraju, međutim, taj milijun izbornika mirne bi ruke, bez puno filozofije, potpisalo ono što je Zlatko Dalić izdiktirao u mikrofone. Sve te “informacije iz prve ruke”, dojave, eho iz svlačionica i s tribina, sve te WhatsApp poruke “imam ti čovjeka koji je dobar s Dalićem i Kustićem” – na koncu su završile tamo gdje im je i mjesto: u vodi.

Dalić je izašao, pročitao popis – dvadeset i tri igrača, tri vratara i sedam pretpoziva – bez širenja, nekih alibija i odgode.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/dalicev-popis-koji-bi-svi-potpisali-ili-kada-whatsapp-saptaci-padnu-u-vodu/161838
  • rokikaciga
    13.9k
    nekih alibijaemilperska

Bit ce kad se obrukamo kao prije koju godinu kad je pola hrvatske znalo da je trebalo.pomladiti ekipu
  • Goncalo Santos
    3.8k
    je li ubacio da je on tu informaciju vec znao i da su se otimali ljudi u hns-u za to tko ce mu prvi dati tu ekskluzivu, posto je on tako bitan i cool frajer koji zna sve pa se koji put smiluje nama smrtnicima i podijeli nam neku mudrost.
  • vjeko1701
    24.5k
    posto je on tako bitan i cool frajer koji zna sve pa se koji put smiluje nama smrtnicima i podijeli nam neku mudrost.Goncalo Santos

Ne hvala. Sve njegove mudrosti završe tamo gdje im je i mjesto: u vodi.
  • Crni86
    21.7k
    Slavi se dalica koji ima dve medalje, a kako se doslo do tih medalja, tko je izvuko te medalje i tko je krivac da medalje nisu bile boljeg sjaja to se ne prica.

Kak u rusiji ni jednu utakmicu nismo zapoceli a vec smo gubili… ili da je gospodin dalic jedva proso skupinu u katru, za brazil treba skinut kapu i onda u pripremi utakmice protiv argentine ispao teska amatercina gdje se 5 dana najavljivalo da ce nam argentinci uc u glavu….

Nije Zlatko Dalic kriminalno los trener i ima neke uspjehe i zasluge, ali bome nije niti najbolji i najveci trener ikada kako ga neki prikazuju i itekako ima grijeha znog kojih nisu postignuti veci rezultati.

Isti ti nemreju nam objasnit zasto isti taj trener ispada na europskim prvenstvima gdje je ipak malo veca koncentracija kvalitete kao iz sale. Ja sam uvjeren i dajem ruku u vatru da je Slaven Bilic koji je deklariran tovar btw, i bolji covjek i bolji trener od ovog - pa eto kad netko kaze da smo samo hejteri. I dajem ruku u vaatru da bi 2018. i 2022. vjerojatno bili za postolje visje.
  • emilperska
    16k

Medalja 2018. je zapravo Čačićeva.

To je kao u Cobra Kai/Karate Kid. Čač mač je Willy Zabka odnosno Johnny Lawrence. The real champ!
  • ZG plavi 01
    239
    Dalić objavio rat HNL-u, Dinamu i Bobanu!

Izbornik Hrvatske je objavio kako na svjetsko prvenstvo neće voditi Belju, igrača koji se ove godine bori za Zlatnu kopačku. Nevjerojatan učinak od (zasad) 31 gola u prvenstvu izborniku nije dovoljan niti za poziciju četvrtog napadača! Sve što trebate znati o tom slučaju je činjenica da je izbornik Belju zvao dok je ovaj bio više manje na klupi u Augsburgu i kada je imao tek 4-5 golova u sezoni, dok ga sada ne zove kada briljira i kada se bori za Zlatnu kopačku. Očito je igranje u Dinamu prevelik krimen u očima izbornika.

Dakle, izbornik nije pozvao nikoga iz Dinama i Hajduka. Nije pozvao ni Luku Stojkovića i Josipa Mišića koji su zadnjih mjeseci najbolji igrači lige, a nije pozvao ni mladog golmana Hajduka Silića. Uvijek je bio običaj da se najtalentiraniji mladi golman zove, pa smo tako imali Zeleniku i Livakovića kao mlade (U-21) talentirane golmane koji su pozvani na tadašnja svjetska prvenstva. Ok, Silić sada nije ni među 3-4 najbolja HNL golmana ali je najbolji među mladima, bolje da onda ide on na svjetsko nego da kao treći golmani idu likovi od 30 godina koji nikad neće stati na gol reprezentacije.

Meni je sve ovo očita Dalićeva objava rata Dinamu, Hajduku i cijelom HNL-u. Mislim da Dalić ima neke osobne nesuglasice s ljudima koji vode naše klubove (prije svega Dinamo) jer su neki njegovi postupci potpuno neobjašnjivi. Jedini igrač iz HNL-a kojeg je zvao je Fruk, igrač koji igra u klubu Kustićevog kuma. Takav odnos prema domaćoj ligi je dosad nezabilježen.

Usput, Dalić je dao i neke omalovažavajuće izjave o domaćoj ligi, što je uistinu iznimno rijetko u svijetu nogometa, da jedan izbornik reprezentacije otvoreno ponižava domaću ligu, to jest domaće igrače i trenere koji se natječu u njoj. Podsjetimo, igrači iz HNL-a (Petković, Oršić, Šutalo, Livaković, Livaja) su dali neke važne golove i nosili su reprezentaciju do brončane medalje u Katru. Kako je tada valjao HNL, dok sada, kada treba pozvati povijesno dominantnog Belju, odjednom ne valja?

Svugdje na svijetu je pravilo da, ukoliko imaš dva podjednaka igrača, jednog koji igra u domaćoj ligi a drugog koji igra u inozemstvu, onda zoveš onoga iz domaće lige. Tako se šalje poruka, tako se promovira liga, tako se drži do onoga što je naše.

Međutim, mi ovdje imamo situaciju da igrači nisu ni podjednaki, nego je ovaj iz domaće lige (Beljo) dominantan, dok je ovaj iz inozemstva prosječan, i u takvoj situaciji Dalić preferira ovog iz inozemstva. On time radi štetu našoj ligi i našim klubovima te promovira tuđu ligu i tuđe klubove. Koji će hrvatski igrač ubuduće doći u naš hrvatski klub poput Dinama kada će znati da mu ni 40 golova u sezoni neće biti dovoljno za poziv u reprezentaciju?

Zbog svega ovog, mislim da je ovo Dalićevo zadnje veliko natjecanje na klupi reprezentacije i da on odlazi zajedno s Modrićem. Vjerojatno to zna i on, pa se zato odlučio za kraj obračunati s određenim ljudima iz naših klubova nepozivanjem nekih igrača. Briga ga, ionako nakon svjetskog više neće biti na klupi reprezentacije.

Izvor: Teoretičar zavjere (FB)
  • blue heart 72
    3.4k
    Godinama sam aktivno pratil repku i navijal bum za nju do kraja života. Tu aktivnu potporu sam okončal na Hampden Parku, jer jednostavno ne stignem više spojiti sve moje obaveze, tako da mi je ostao samo Dinamo koji mi je uvijek i imao prioritet.

To me ne spriječava da poručim masnokosom, da se napuši one stvari i da jedva čekam dan, da ga više ne moram gledati na klupi repke. Kaj se liste igrača tiče, komentiram samo naše igrače i smatram da su i Miške i Stojke, kao i Beljo trebali biti na glavnom popisu. Sa druge strane, u svakom zlu ima neko dobro, tak da budu svi spremni i odmorni ušli u novu sezonu, te možemo od prvih kvalifikacijskih susreta krenuti "tutta forza"

Još jednom ZD-PK
  • Dzoni
    5.6k
    Dosadan, star, konzervativan, nelogičan, bez širine i nepromišljen su sve idealni nazivi za opisati ovaj glavni popis za SP
  • Dadox
    1.4k
    Luka očito ima selektivno pamćenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.