• Zagreb1992
    3.4k

Pa do policije je to , a ne do njih
  • GOAT
    7.2k
    Oće bit kaj za pionire na rivi?Frizura Robija M

Like old times :lol:
  • rioda
    16k
    Oće bit kaj za pionire na rivi?Frizura Robija M

Bit će, poznati su i izvođači
  • DerHerrKool
    912

Ovaj sa kontaverznim izjavama da ne mrzi Purgere neće na more sve mi se čini.
  • Droljo
    27.8k
    Ne treba od svega raditi sprdnju. Nek slave ženski naslov kad muški neće nikada! Meni je to ok. Vjv su cure zaslužile proslavu. Nije mala stvar osvojiti prvenstvo Hrvatske. Našim curama više sreće drugi put.
  • vjeko1701
    24.5k
    Apsolutno, neka slave, sigurno su zaslužile. Meni je samo zanimljivo da su ih se prvo odrekli (i klub i mnogi navijači) kad su radile loš PR dugovanjima a sad se rade dočeci na Poljudu.
  • Kujtim Shalla
    9.4k
    Plus 20 , sretan ponedeljak onim što slave
  • Logistika
    1.5k
    Os igra u petak u 16 sati sa Slavenom.
    KOJI K.RAC kad tako moram reci.
    Nije uopce bitno koji su klubovi u igri. Krug ljudi oko mene je takav da ce se na tv vikendom uvijek gledati hnl a ne nikakve engleske lige seria itd...Vikend je za HNL i formulu :) I sad tekma je na radni dan 16h. Tko stigne na tu utakmicu? Maaasa ljudi radi jos. Tko ju moze gledati na tv? Isto radimo svi skoro od nas 10.
    Tko i po kojem kriteriju odreduje dane kojim se igra i satnice. Evo zar ne bi bilo logicnije Petak prva tekma u 18 iduca u 20h. Bile bi bolje posjete stadionima,vise ljudi bi moglo gledati.
  • Paggini
    83.4k
    https://www.nacional.hr/doznajemo-evo-sto-ce-biti-s-antom-rebicem-na-kraju-sezone/

Kako saznajemo, Rebić je izrazio želju da ostane u Hajduku, a jednako razmišljaju i klupski čelnici, no postoji jedan uvjet. Naime, plaća mu je navodno 450.000 eura, a Hajduk ne namjerava ostaviti takve uvjete. Financijsko stanje nije bajno, pazi se na svaki euro i Rebiću će ponuditi ugovor, ali s manjom plaćom.

S druge strane, i Rebić mora biti svjestan da će u rujnu napuniti 33 godine i da su najbolji dani iza njega. Dogovor Rebića i Hajduka, koji je sve bliži, bio bi sjajan posao i dobra vijest za sve navijače. U ovoj sezoni, koja je bila neuspješna i završava bez trofeja, bilo je dosta problema oko Livaje i Garcije pa je najbolji igrač Hajduka završio čak i na klupi. To se sve odrazilo na igre pa ni Rebić nije mogao sam.

Kad pomislim da ovaj subcivilizacijski abortus od kluba ne može pasti niže, pročitam ovaj od kluba plaćeni članak koji govori Rebiću, koji je imao 1.7 milijuna eura plaću, da bi trebao smanjiti tu svoju plaću od 450k jer ipak ima skoro 33 godine i neće biti toliko dobar a Hajdugu treba novaca.

Mene je sram zbog njih, ako već njih nije
  • Mali Zeus
    21k
    A valjda ima koja nekretnina na Braču još jebemu.
  • Thor
    2.6k
    Slusam i gledam opet ukralo, pokralo, otudjilo,ostetilo...protiv Lokomotive i tako 30 i vise godina i to ne prestaje i teba uciniti nesto da to prestane :roll: :lol:
  • ElDorado
    11k
    kako se taj sudac usudio dati ćaći žuti karton. U očima mu se vidjelo da uživa...
  • Oluja
    6.7k
    učinili su- na službenom fejsu imaju 6 objava o tome kako su pioniri prvaci, jednu o dočeku nogometašica i jednu o novom kampu. Valjda se admin još nije probudio da objavi i nešto o krađi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet