• marcio amoroso
    37.8k

Legenda si. Nasmiješ i kad je najteže :grin:
  • puxigadjurdja
    1.9k
    I na kraju sveg tog kukanja i maštanja zaključili da ne smijemo biti nezahvalni.
    Ljudi su u proteklih godinu dana gubili naglo poslove, zdravlje, domove i živote.
    Mi nismo ništa od toga i huljski je onda jadikovati nad time što ne možemo papati u Didovom snu i zajebavati se po Europi.
    Neki tip sa Zapada

Baš to.
    Ja sam eto jedan od onih koji je nažalost izgubio posao, i to 2 dana prije Božića, ali cijelo sekiranje (ako ga je i bilo) oko toga je prošlo u podne prošli utorak.

Ovim putem svima, pogotovo ljudima bliže epicentru, želim mirnu i ovu i sve druge večeri.

Živili
  • xavier
    12.1k

Staviš fiksne plafonjere umjesto lustera, nema se što tresti i problem riješen. Nećeš ni znati da je potres :smile:
  • Bosna86
    11.8k
    avydn10ugt9urqhr.jpeg

Upali u zgradu kongresa... Nema šanse da ovo završi bez žrtava
  • Crusades
    13.6k
    Neka žena navodno upucana
  • Crusades
    13.6k
    xoy7w1y91d1mwptw.jpg
    Al kakva slika :lol:
    "Od sad ja preuzimam zasjedanje"
  • Navijač Dinama
    8.7k
    Ovo ko da je sa snimanja nekog filma/serije :lol:
  • Somport
    570
    Legendarno, da se barem to kod nas dogodi jednom prilikom :rofl:
  • Infinity
    16.7k
    Sta je ovo? Hahahaha
  • Navijač Dinama
    8.7k
    Sta je ovo? HahahahaInfinity

Amerikanci snimaju La Casu de Papel :rofl:
  • mniokl
    283
    Meni nije do smijeha kad vidim što se događa u jednoj Americi,što li tek onda čeka cijeli svijet.Znam da novinari vole malo napuhivati,ali zaista se može atmosfera u svijetu uspoređivati s onom prije WW 2.
  • NORTE
    12.4k
    što li tek onda čeka cijeli svijetmniokl

Kina kao daleko najveća sila čija snaga će ići samo prema gore. To znači i vojne intervencije onako kako im paše.
  • mniokl
    283
    Kina je sigurno zemlja koja će u sljedećih x godina zajedno s SAD-om krojiti sliku svijeta.Već sada smo praktički u hladnom ratu.Ali samo malo unutarnje slabljenje SAD-a znači manju prisutnost u ostatku svijeta,a ne znaš što je gore.Ako su prisutni oni siju smrt,ako nisu sije neko drugi,a vrlo često je kombinacija i jednog i drugog.Kina jako jača ali za sada ne pokazuje baš želju mješati se u tuđe sukobe diljem svijeta,ali naravno da će s porastom moći porasti i apetiti.
  • Crusades
    13.6k
    Umrla žena koja je upucana u Capitolu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.