• fakin
    4.2k
    Peric je primjer kako se ne smije poslovati ni samo tako davati dugogodišnji skupocjeni ugovori nakon prvog bljeska.

Jako puno nas je kostao i nije uopce zasluzio zvati ga igracem Dinama.
  • Crni86
    21.5k
    onda neka ga klub lupi po dzepu jer ne ispunjava svoje obveze prema klubu. Tko zna kakav je dogovor njega i kluba po tom pitanju.

Nije ni meni super sta ne igra tak se ponasa, a prima fine novce. Ali opet se ne treba prema njemu izrugivati kao prema nekim likovima koji doslovce nista nisu pokazali kod nas. Perke je za nas itekako ostavio trag i to ne treba zaboravit.

Ne kazem da treba pisat hvalospjeve, da ga se treba obozavat. Treba zapamtiti i to “lose” ponasanje ali zapamtit i ono dobro sta je radio u nasem dresu. Glupo je udarat po covjeku koji radi ozlijede vise nikad nece igrat nogomet. Treba udarat po covjeku koji mu je dao takav ugovor u tom kontekstu cijelom.
  • Orc123
    15.8k
    Da, dao je dosta u trenutcima kad je igrao ali za to je i tada bio masno placen. On 2 i pol godine nije sutnuo loptu a na racun Dinama ce inkasirati 1,5mil eura za to razdoblje ako ne i vise. Na treningu ga nisam vidio skoro pa nikad, kao podrsku ekipi isto tako....Dinamo mu je osigurao buducnost i to 3 njegova pokoljenja...nista protiv decka ali ako se moze prozivat neke druge onda je legitimno cak se malo i narugati, ne iz lose namjere. Isti takl i RPG koji je bar nesto i odigrao ali isto tako sprdacina a jeben igrac. Mmaea nije vrijedno ni spominjati jer je propuh ocito u glavi, a sa Cordobom nismo ni na nebu ni na zemlji jer ustvari ne znamo sto on moze ili ne moze.
  • dzno
    24
    Hvala @mlinchica jos jednom na uputama kako stavit sliku. Sad mogu ovjekovjeciti ukazanje Dine Perica
    Kakva god situacija bila, meni je drago da se pojavio tamo s obzirom da je igrac pod ugovorom
    peric.png
  • mali M
    9.9k
    ja sam bio baš jako veliki zagovornik dine perića.. baš me malo i razočarao sa odnosom zadnjih par godina, ali tko zna šta se zapravo događa iza svega toga jer on nije lik koji je istupano ni inače u medijima.. možda ima stvari koje neznamo tako da, neka mu je sa srećom nakon ove godine.. nadam se da će imati u nogama odigrati još koju sezonu u nekom manje ambicioznom klubeku..
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.