• NORTE
    13.3k
    Sve odgovorne za pljačku prilikom izgradnje povratničkih kuća, birokrate i terence, ja bi nazvao jednim imenom, oni su DOMOLJUBNA KOALICIJA. Tek zamislite situaciju na terenu da su ljudi osuđeni na pomoć svetih krava, države i lokalnih vlasti. Da nije bilo svih onih "običnih ljudi" koji su uskočili u pomoć što bi ti ljudi danas imali od konkretne i brze pomoći? Neki ne bi ni pitke vode vjerojatno dobili, a kamoli išta više od toga.
  • Baneki
    787
    Ima li BBB neki račun u banci gdje bi mogao uplatiti za pomoć kad već nemam građevinski materijal? Vidim na njihovim stranicama samo devizni račun.
  • Navijač Dinama
    9k
    Pa dokle više... :sad:
  • Morales7
    184
    iskreno već sam lud...
  • Dino
    3.1k

Kaj i ti to uspijes osjetit?
  • og1986
    2.9k
    I ja osjetio, sjedim za stolom i samo osjetim drhtanje stola. Inače vjerojatno ne.
  • Neki tip
    21.3k
    Što više iščekujemo "kraj ovog", to će nam biti teže prihvatiti da će potrajati još neko vrijeme.

I potresi, i pandemija.

Termin "novo normalno" toliko svima ide na k, a i meni bome, da mi ga je mrsko i spominjati, ali ovdje se upravo o tome radi.. o prihaćanju stvarnosti, odnosno bitno usranijih životnih okolnosti no što smo naviknuli.

Jučer sam se napio s prijateljem. Planirali buduća putovanja, kmečali za prošlim putovanjima, izlascima, zajebancijama, pričali o vinima, restoranima, kupovini vikendica, povratku u staro normalno ili "bijegu" od novog normalnog.

I na kraju sveg tog kukanja i maštanja zaključili da ne smijemo biti nezahvalni.
    Ljudi su u proteklih godinu dana gubili naglo poslove, zdravlje, domove i živote.
    Mi nismo ništa od toga i huljski je onda jadikovati nad time što ne možemo papati u Didovom snu i zajebavati se po Europi.

Zajedništvo je riječ koja se ofucala od uporabe iz krivih usta. Ali nemamo bolju.. ni riječ ni lijek. Što manje sebičnosti, što više solidarnosti, proći će i ovo.

Prošlo je i gore.
  • Navijač Dinama
    9k
    Kaj i ti to uspijes osjetit?Dino

Jep, ne kao vi u kapitalu, ali osjetiš kao da imaš neku vrstu "glavobolje", barem ja. A i lusteri su se ljuljali, njih ako ne ljuljaš ili ako nije potres, neće se sami od sebe ljuljat.
  • Dino
    3.1k

U potpunosti se slazem. Zalosno je kaj ljudi nisu zahvalni za ono kaj imaju, a nisu svjesni tog da bi sutra mogli iste te uzitke izgubit. Uvijek ce bit prirodan neki bahatluk i nezadovoljstvo u ljudskom bicu, medutim oni koji to nebuju mogli iskontrolirat ce mentalno propast.

Zanimljiv opis. Ja obicno ne bih osjetio da pas ne krene lajat, onda reagiram ko dijete kojem velis da se ogrebalo i krvari pa zaplace tek kad vidi o cem se radi :lol:
  • marcio amoroso
    39.1k
    A i lusteri su se ljuljali, njih ako ne ljuljaš ili ako nije potres, neće se sami od sebe ljuljat.Navijač Dinama

Kraljuuu :rofl:
  • Navijač Dinama
    9k
    logično :lol: , prvo njih pogledam pa po njima zaključin ako je bio potres trest će se, ako ne, ne.
  • marcio amoroso
    39.1k

Legenda si. Nasmiješ i kad je najteže :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.