• JMastermind
    1.5k
    Galešić Niko, plave vojske diko!NORTE

Gale se toliko nabrijao kad je prvi put dizao publiku da je dvije sekunde poslje ispao ko ratkapa :lol: al popravio je odmah
  • rioda
    15.8k
    @fakin dobre vijesti :cheer:

Zamijenite svoje plave žetone iz ove sezone!

Uveli smo dodatni termin za zamjenu ovosezonskih plavih žetona: sutra, u petak, 15. svibnja na Ticket Pointu od 12:00 do 18:00 sati možete zamijeniti svoje plave žetone za novac, i to po principu 1 žeton = 1 €. Podsjećamo da u novoj sezoni plavi žetoni NEĆE vrijediti.
  • Paggini
    82.7k
    Gale se toliko nabrijao kad je prvi put dizao publiku da je dvije sekunde poslje ispao ko ratkapa :lol:JMastermind

E ovo sam i ja umro od smijeha hahaha, ali vidjelo se jučer koliko su igrači bili našpanani točno zbog blizine tribine, osjetili su te vibracije, energiju, baš se vidjelo. Isto kao i kad je Dominguez uhvatio pred kraj neko bolesno uklizavanje, sav je nabrijan bio i nakon 90 minuta. Kao što smo svi već zaključili i rekli, Kranjča će biti teška utvrda.
  • NerminB
    1.4k
    Gale se toliko nabrijao kad je prvi put dizao publiku da je dvije sekunde poslje ispao ko ratkapa :lol:JMastermind

Hahaha top. Koliko znace tribine uz teren krv ti jebem. Sto neko rece, na kranjci u startu imamo 1:0
  • marcio amoroso
    50.7k
    Možemo se mi zahvaljivati svima i svi mi imamo svoj mali udio u svemu ovome, ali ništa ovo ne bi bilo moguće bez grupe, a posebno bez mudonja koji vode grupu. Oni su ti koji su očistili put i koji su vratili klub ljudima. Moju zahvalnost će imati dok sam živ.
  • fakin
    4.2k
    Uz grupu jedna od persona na koju nikad ne smijemo zaboraviti jest Zvonimir Manenica. Njegov potez je uvelike pomogao da imamo ovakav Dinamo kakav imamo danas.
  • marcio amoroso
    50.7k
    Zvonimir Manenicafakin

Čovjek sa velikim, ogromnim plavim srcem.
  • Bernard
    1.2k
    Iako ga nisam osobno poznavao valjalo bi i sjetiti se pokojnog Sanjina,borca za demokratski dinamo,vjerujem da je sa neba gledao i smješkao na naš današnji dinamo..
  • Mali Zeus
    20.8k
    ↪Mali Zeus a sto radi na svakoj tekmi ispod zapada? Ajd, super ako nije vise u klubu ali onda ga treba maknuti i sa kapijeLudovic IX

šteka se, valjda. al da, treba njega što dalje od kluba.
  • OsamŠest
    7.3k
    Kakva bi to knjiga bila jednog dana.. Bestseller :grin:
  • Mali Zeus
    20.8k
    E ovo sam i ja umro od smijeha hahaha, ali vidjelo se jučer koliko su igrači bili našpanani točno zbog blizine tribine, osjetili su te vibracije, energiju, baš se vidjelo. Isto kao i kad je Dominguez uhvatio pred kraj neko bolesno uklizavanje, sav je nabrijan bio i nakon 90 minuta. Kao što smo svi već zaključili i rekli, Kranjča će biti teška utvrda.Paggini

Jučer baš Zekić u studiju priča kak je odlična atmosfera bila i kak će to biti na Kranjči, respect.

Jučer je grmilo kao što nije godinama unazad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet