• dBK
    415
    Neobično sam emotivan nakon ove utakmiceDr Hofmann

Ova sezona je čista emocijaDzgšb

Uf, uf, znači nisam samo ja...netipično mirno sam dočekao utakmicu, dijelom jer sam (iako po prirodi blago pesimističan) bio uvjeren da dižemo Sunce bez ikakvih problema, a dijelom jer sam, pogotovo nakon relativno sumnjive (traume, traume od lani) prve polusezone cijelo srce dao prvenstvu, a kup "super ako, ali i ako ne bude...dokle god nije KNOVJ".

Sve je dobro završilo, pobjeda nad "rivalom",dobro igrali, pristup pravi, pehar je naš... smiješak, zadovoljstvo, idemo dalje.
    I onda kreće dodjela i proslava...sad će izgledat baš ona patetika, koje stvarno nisam ljubitelj... scene koje gledam, čista, čista ljubav na tribinama, Boban koji pjeva u loži, ali ne silazi na dodjelu (da li da ukaže čast Zajecu koji je to preuzeo ili radi neke druge poruke, neka druga tema, ali veliki plus što god da je od nabrojanog), Zajec pjevuši isto, svi na istoj strani, svi za isti cilj...i izletilo je sve, svi HAŠK Građanski, Canjuge, Croatie, braće narkomani, Peterneli, Rožići, bivši policajci, Vlatke i na kraju krajeva i nekakvi Marići i sva ostala gamad koja je uvijek, baš uvijek bila prisutna u podsvijesti, i bacala sjenu, nekad više, nekad manje, na svako slavlje i svaki uspjeh...uglavnom, krenuo je lagani pritisak iza očiju, a onda jedno kvalitetno plakanje, zlobnici bi mogli reći HNK Rijeka suza...

Poruka/poanta?
    Nije na meni da ikome šaljem ikakvu poruku, ali evo kad me već krenulo...
    Većina nas je ovdje, duže ili kraće, potpuno nebitno, iz istih/sličnih razloga, odnosno jednog razloga...tako da tu, poruka nije ni potrebna.
    Ostali kolege, ne znam koliko ste svjesni trenutka kojem svjedočite bez obzira na sportske rezultate, a kamo li što se i to odradilo, i to sa itekakvim stilom...uživajte, kritizirajte gdje treba kritizirati, ali nemojte tražiti dlaku u jajetu...

Edit:
    Da ne bi bilo da je sve idealno i ja držim lekcije, što se tiče zapažanja sa same utakmice koje mi se nisu svidjele:

1. Ništa novo, niti je utjecalo na rezultat - ali suci nastavljaju trend, na razini 2. ciparske
    2. Paranoja možda, Livi nije baš bio "unutra" kad se slavilo, nekako suzdržan
    3. Bennacer, kojeg bih volio braniti, baš preko neke stvari odigrano...prije 20 dana bih rekao da ga zadržimo kako god, ali danas baš vidljivo u korist kolega koji ga pljuvaju
    4. Sad ćete me napasti...volio bih da je drugačije, Zajc je super lik, ali nije igrač za Dinamo kakav zamišljamo...postaje vidljivo čak i protiv HNL protivnika
  • blue heart 72
    3.4k
    Upravo stigli doma, bila fenomenalna tekma, doslovno u svakom pogledu. Top, top, top.

Ekipa, jedan frend u inv.kolicima je nakon tekme na onoj livadi (parkingu preko istoka) izgubio novčanik sa karticama, dokumentima.....
    Pa ako je slučajno možda našao taj novčanik može mi se javiti, tako da proslijedim telefonske brojeve
  • Mrvica
    4.3k
    Nakon prošle godine i ne osvajanja prvenstva, mislili su da smo gotovi.. Šta je ekipa napravila?
    Skupila glave, naoštrili zube i pregazili kompletan SHNL. Nikad mirnije nisam dočekao kraj prvenstva, ma nikad mirnije nisam dočekao početak tog finala kupa, bez ikakvog grča ili nervoze. Odmah u samom startu su pokazali ko je nadmoćniji suparnik.. Rutinski odrađeno, vitrina se itekako napunila i sve je vraćeno tamo gdje pripada, a to je u Zagreb!
    Još jednom velike pohvale najprije treneru Kovačeviću koji je šutio i radio, bio pljuvan od strane mnogih i itekako osporavan. Gospodski je trpio i dokazivao svima da su u krivu. Također moram pohvaliti aa i zahvaliti ekipi koja nam je uljepšala godinu. Moram pohvaliti Boyse za jučerašnji nastup na Opusu, kakva atmosfera.. Idemo dalje, idemo vratiti Dinamo i na europski put među velikane gdje i pripadamo...

NE DAMO IM NIŠTA!!!
  • DerHerrKool
    824
    Uvjeren sam da će se za deset i dvadeset godina ovu sezonu prepričavat i da će dobit svoje mjesto u povijesti Dinama kao sezona od koje će se "brojat vrijeme" u kojoj je sva ta budućnost počela.

...i dan danas - kada, nakon 16 godina, Mario kovačević odlazi u zasluženu trenersku mirovinu, kao najdugovječniji i najtrofejniji Dinamov trener u povijesti i jedini hrvatski trener koji je osvojio Europsku ligu, dva puta - se sjećamo isprva turbulentne, trofejne sezone 25/26 u kojoj je počela ova Dinamova renesansa kojoj se ne vidi kraj...
  • masacusec
    7.7k
    Ono jucer je bas bio praznik nogometa, kao nekoć, dvoboj najboljih što naša zemlja nudi. Na terenu, dobar, kvalitetan, borben, bespoštedan nogomet, na tribinama grmljavina; naša i Armadina.
    Žao mi je kaj Riječani nisu bili u fullu od samog starta, no to ide "čuvare mira".
    Jucerašnja me tekma vratila unazad 15-20 godina, kada je finale kupa bilo napucano tenzijama, u svakom smislu riječi.
    Nogomet u Hrvata ponovno dobiva smisao!
  • reziser
    8.2k
    tko jučer nije bio, neka mu bude žao.
    Sve fenomenalno, bio na istoku, koji me podsjetio na istok maksimira. Jug odlican, krcat, koreografija super.
    Zamisljam kako ce to biti na istoku kranjče a poslije i maksimira. Zato sam u anketi i stavio da sa zapada maksimira uzimam godisnju za istok kranjče.
    Malo još ljude treeba potaknuti da se koji put i ustanu sa svojih sjedalica, ali doći će to vremenom.

Poseban pozdrav ložama na opusu, koje su se odmah nakon završetka ispraznile i nisu dočekale dodjelu medalja i pehara :vomit: IMG-9814.jpg[/url]
  • Mr Anderson
    19.1k
    Predivan dan jučer, od igre do rezultata. Nakon 10 minuta sam bio siguran da dobijamo kako smo ušli u utakmicu. Kova je odlično pripremio igru, nabrijao igrače, pojeli smo ih doslovno, mogli smo ih i rezultatski unakaziti. Navijanje čista perfekcija, mala škola navijanja, bio sam na jugoistoku, grmilo je baš.
    Jedina loša stvar kaj se ujutro trebalo dići na posao, ali bude se nekako uz redbull i kavu.
  • Goncalo Santos
    3.8k
    Poseban pozdrav ložama na opusu, koje su se odmah nakon završetka ispraznile i nisu dočekale dodjelu medalja i peharareziser

Pozurile face iza da se ne ohladi janjetina.

Kad god je kadar na lozi bio, elita i krema drustva ove drzave samo bulji u mobitel. Treba se pohvaliti kmetovima da se prati finale kupa s jedinog modernog stadiona u drzavi koji je izgraden madarskim kapitalom, dok veliki domoljubi nisu bili u stanju iskoristiti 4 medalje reprezentacije za gradnju makar jednog.

Zgadili su mi jucerasnji dan.
  • Bernard
    1.2k
    Kae kurac pička dinamo?
    Jel buba glava?
    Jesmo li pospani?
    Jesmo,jebeš ga.
    Sinoć fantazija od tribina do igrališta.
    Pohvale svima!!
  • NORTE
    24.1k
    Galešić Niko, plave vojske diko!
  • Mali Zeus
    20.8k
    Kakva sezona, kakav osjećaj, bemti sve.

Jučer armada, oni kaj nisu kasnili, nešto pjeva. S naše strane tišina i onda malo po malo bubnjevi i kad je to počelo grmiti. Jebemti sve, trnci. To je naša sezona, tiho tiho i onda smo ih sve pomeli, razbili, poigrali se s njima.

Jučerašnja tekma je naša sezona u jednom, mogli smo zabiti i više, ali u nijednom trenutku ti nisi imao osjećaj da to nećemo dobiti.

Rekordna, predobra sezona na kraju, jednom kad se sve posložilo poletjeli smo. U klubu je sve sređenom svakog dana u svakom pogledu napredujemo, dobro je Kova rekao hvala Zvoni i svima u klubu i nekoliko puta je to ponovio. Svi smo jedna velika obitelj, svi smo mi dio ove lijepe priče i moram priznati da je baš dobar osjećaj imati tu spoznaju.
  • Ludovic IX
    11.4k
    gledam snimku i u loži vidim onog sukija kak se grli sa svima. ajmo opet pokrenut hajku da maknu ga iz kluba jer šteti image-u kluba. lik je mutan u svakom pogledu

neznam kakve taj tajne ima da ga boban zadržao
  • Mali Zeus
    20.8k
    kaj nije on u hnsu sad?
  • Ludovic IX
    11.4k
    a sto radi na svakoj tekmi ispod zapada? Ajd, super ako nije vise u klubu ali onda ga treba maknuti i sa kapije
  • Blueshadow86
    5k
    Čestitke igračima, treneru i cijelom klubu na duploj kruni. Posve zasluženo.
    Imamo space shuttle od ekipe ove sezone u odnosu na ostale. Izgledamo skroz uigrano, homogeno, kompaktno i opasno. Imamo Belju koji je stroj za golove i neviđena napast, a posebno me veseli što ne pamtim kada smo bili tako opasni sa šutevima izvana, ne znaš tko ima bolji udarac - Stojković, Zajc, Bakrar, Vidović, Hoxha, Bennacer pa čak i Mišić koji je konačno namjestio svoje nišanske sprave… Ne znaš odakle više sijeva. Baš teška artiljerija.
    Nevjerojatna sezona, a pogotovo ovaj proljetni dio.
    Uživajmo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube