• JMastermind
    1.5k
    Galešić Niko, plave vojske diko!NORTE

Gale se toliko nabrijao kad je prvi put dizao publiku da je dvije sekunde poslje ispao ko ratkapa :lol: al popravio je odmah
  • rioda
    15.8k
    @fakin dobre vijesti :cheer:

Zamijenite svoje plave žetone iz ove sezone!

Uveli smo dodatni termin za zamjenu ovosezonskih plavih žetona: sutra, u petak, 15. svibnja na Ticket Pointu od 12:00 do 18:00 sati možete zamijeniti svoje plave žetone za novac, i to po principu 1 žeton = 1 €. Podsjećamo da u novoj sezoni plavi žetoni NEĆE vrijediti.
  • Paggini
    82.7k
    Gale se toliko nabrijao kad je prvi put dizao publiku da je dvije sekunde poslje ispao ko ratkapa :lol:JMastermind

E ovo sam i ja umro od smijeha hahaha, ali vidjelo se jučer koliko su igrači bili našpanani točno zbog blizine tribine, osjetili su te vibracije, energiju, baš se vidjelo. Isto kao i kad je Dominguez uhvatio pred kraj neko bolesno uklizavanje, sav je nabrijan bio i nakon 90 minuta. Kao što smo svi već zaključili i rekli, Kranjča će biti teška utvrda.
  • NerminB
    1.4k
    Gale se toliko nabrijao kad je prvi put dizao publiku da je dvije sekunde poslje ispao ko ratkapa :lol:JMastermind

Hahaha top. Koliko znace tribine uz teren krv ti jebem. Sto neko rece, na kranjci u startu imamo 1:0
  • marcio amoroso
    50.6k
    Možemo se mi zahvaljivati svima i svi mi imamo svoj mali udio u svemu ovome, ali ništa ovo ne bi bilo moguće bez grupe, a posebno bez mudonja koji vode grupu. Oni su ti koji su očistili put i koji su vratili klub ljudima. Moju zahvalnost će imati dok sam živ.
  • fakin
    4.1k
    Uz grupu jedna od persona na koju nikad ne smijemo zaboraviti jest Zvonimir Manenica. Njegov potez je uvelike pomogao da imamo onakav Dinamo kakav imamo danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet