• deda
    38.3k
    Iskreno, ja mislim da ovoj momčadi trenutno ne treba korekcije, ali ovo za Čolaka čisto usput spomenuh
  • deda
    38.3k
    "Marko Lešković pojačava obranu Lokomotive! Marko je došao na posudbu iz Dinama u Lokomotivu do kraja sezone.

Lešković je proveo proljetni dio sezone 2019./2020. na Kajzerici, međutim zbog zdravstvenih problema, nije još debitirao u plavo bijelom dresu."
  • Morales7
    184
    Štefulj prva želja, ali kao traže puno para
    Čabraja druga
  • Carrasco
    6.3k
    Ovo je smiješno. Šta je sljedeće? Ivanušec, Tolić i 2 milijuna eura za Nevistića. Lakrdija.
  • Morales7
    184

Daničić i 1.5 bi bilo dovoljno
  • The Undertaker
    8.4k
    Ne znam što bih rekao. Meni ovaj transfer Štefulja više podsjeća na transfer Karačića nego da dobijamo neko pojačanje. Radije dati nešto više para pa zakapariti Nevistića.
  • Carrasco
    6.3k
    Znači Rijeka je za Štefulja i 700 tisuća eura dobila Kulenovića, Menala, Đuraseka i Daničića. Transfer stoljeća.
  • NORTE
    17.2k
    Dobar transfer Dinama. Lijevi bek, kao zamjena za Gvardiola koji odlazi na ljeto. Gvardiol ce ulaziti po 45 minuta da lova kapa, a može igrati i stopera. Dali im dva mladca koji nisu nikakva prevaga i pare koje su potrebne Rijeci.
  • nkdz
    1k
    Meni se Štefulj dosta svidio ko igrac, po meni dosta dobar transfer, a Đurasek i Daničić realno mislim da nisu dinamov nivo i ovak ih je najlakse nekam utopiti
  • flexXy
    3k
    Solidan je igrac Stefulj, ali dati za njega 1.5m i dva igraca dok im Misko u meduvremenu prodaje Halilovica za istu cifru je smijesno po meni
  • vjeko1701
    16.4k
    To je vjerojatno taltički, Miško malo kratak s lovom a realno je Rijeka i dalje iz perspektive Dinama momčad koja dugoročno najviše bodova može izbijati Osijeku dok Dinamu nije tolka prijetnja.
  • Smotanihaker
    882
    Ja sam zadovoljan ako ovo bude. Rijesili se dva igraca koja nemaju trenutno potencijal za Dinamo, 1.5 milijuna je zato sto je lijevi bek, oni su uvijek malo skuplji. I decko ima 21 godinu, dovoljno mlad da napreduje i da postane bolji.
  • NORTE
    17.2k
    To je vjerojatno taltički, Miško malo kratak s lovom a realno je Rijeka i dalje iz perspektive Dinama momčad koja dugoročno najviše bodova može izbijati Osijeku dok Dinamu nije tolka prijetnja.vjeko1701

Dok je Mamića bit će i Rijeke.
  • deda
    38.3k
    Ja osobno smatram da je to dobar posao, baš tog dečka sam želio dovesti iz HNL-a. Možda je previše 1,5 milja plus obojica navedenih, realnije bi mi bilo milja plus njih dvojica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.