• NORTE
    24.1k
    Jučer je u prodaju pušten i kavez (B4), a pošto Rijeka nije rasprodala ni B1 mislim da je gostujući kavez prilika svim dinamovcima koji nemaju ulaznicu za finale da si ju nabave.

https://hns.ulaznice.hr/event/14/420/49/QPGQ63
    NORTE

Nk Rijeka objavila da su ulaznice u prodaji danas do 18 sati.

Prodaja ulaznica za finale SuperSport Hrvatskog kupa između Rijeke i Dinama na Opus Areni traje do večeras (ponedjeljak, 11. svibnja) do 18:00 sati

Osiguraj svoje mjesto i kupi ulaznicu putem poveznice:
    https://tinyurl.com/5n68k9ru
  • Droljo
    27.5k
    Nauković upravo na HR2 (radio)
  • Keyser Soze
    19.2k
    Nisu mu baš ohrabrujuće riječi. Rekao je da se previše bruji oko cijele situacije i da na Maksimir može ući bilo tko na više strana i da je to teško kontrolirati.
  • don
    19.7k
    SubMali Zeus

odakle info? Nigdi još nije službeno objavljeno iako će najvjerovatnije i biti subota.
  • Gemišt86
    388

Mislim da je to bio odgovor da lobiramo za subotu na upis prije
  • BlueVelvet
    369

pa to je nazalost istina, stadion je takvo govno da preskocis jedno mini ogradu i doslovno si na terenu.
    ne znam kako funkcioniraju kamere ali rupcage su doslovno na svakom spajanju tribina, odvojeno nije nicime...
  • Keyser Soze
    19.2k
    Rekao je da ovo nece biti moguće na Kranjči, bar nešto
  • Orc123
    15.7k
    Proslava ispod zapada ili na trgu, sasvim svejedno ali onaj put od Maksimira do trga ne moze nitko zamijeniti. Onaj ugođaj samim igracima koji putuju sa busom i kojeg prati rulja....realno, to je dozivljaj i za navijace i za igrace.
  • Mali Zeus
    20.6k
    ↪Droljo Nisu mu baš ohrabrujuće riječi. Rekao je da se previše bruji oko cijele situacije i da na Maksimir može ući bilo tko na više strana i da je to teško kontrolirati.Keyser Soze

a mislim kaj je mogao reći osim tog.
  • Paulie
    1.1k
    kaze naukovic sad na hr2 da će bbb na jug na kranjči, po meni kriva odluka al jbg
  • Paggini
    82.2k
    Ali u drugim vijestima, vratit će se istok nakon 7 godina :love: :love: :love:

Hrvoje Čale na aparatima, Goda nadam se da je spreman
  • Dinamo-SB
    1.3k
    Pa i ne slažem se baš da to služi kao valjan argument za ovo što se dogodilo. Ti problemi postoje, ali realno imaš 2 utakmice godišnje sa FK Partizan Split gdje su ovakve stvari nedopustive i gdje trebaš imat maksimalan fokus. Nije da protiv Vukovara ti moraš ekstremno pazit. Nažalost splitski grobari očito rade i sa redarima i sa policijom. Vjerujem da je i to što Lokomotiva igra na Maksimiru sigurno isto puno doprinjelo da bolje skeniraju situaciju oko Maksimira i imaju bolji pristup.
  • crophantom
    4k
    ja sam egoistično đubre pa su mi BBB super vijest na jugu, jer znači da mogu napokon na istok!
    Išto sam sa sjevera u "bojkot", pa kad sam se vratio već je istok bio van funkcije.
  • Dinamo-SB
    1.3k
    Da se ovo nije smjelo dogoditi bez obzira na manjkavosti Maksimira i da će za ovo netko odgovarati jer ovo nije prvi put da oni rade cirkus na Maksimiru i to očito vrlo jednostavno. Uostalom ovo je baš veliki sigurnosni propust. Bolje da je šutio nego tu praktički pokušavao opravdavat ogroman sigurnosni propust i već konstantno infiltriranje tovarskih beograđana bez obzira na infrastrukturno stanje Maksimira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet