• Dudu
    2.6k
    Trener slicne filozofije kao Valdas sto je i logicno, Zekic bi bio povratak na Jakirovicev stil igre, ovako na prvu Six i Gorica izgledaju kao dobar match.
  • xavier
    12.1k

Jedino što ovaj novi na Snetu, koji je očito nekakav "insajder" jer je do sad sve pogodio, kaže da je počelo ozbiljno pucati između grada i Litvanaca.

Grad navodno želi srezati novac koji daje klubu, a i Litvancima je financiranje njihovog dijela postao problem.
  • Bosna86
    12.3k
    Kad prodaju Lovrica i Kahlinu, ljubav će naglo porasti
  • Dudu
    2.6k
    Nema im smisla sad izaci.. Pa tu su Lovric, Kahlina, Spikic, Babec, Cabraja, Doka.. moja procjena najmanje 6-7 milijuna eura zarada, potencijalno i 10ak
  • xavier
    12.1k
    Znači Oreščanin stigao, a favorit za mjesto sportskog direktora navodno je Kepčija. Ovo bi bilo super, onda samo još Hajduku fali bivši trener Gorice.
  • NORTE
    18.6k
    Znači Oreščanin stigao, a favorit za mjesto sportskog direktora navodno je Kepčija.xavier

Još samo fali trampa Lovrić za Jakoliša. Da se Gorica ugasi ne bi mi bilo žao. Iz ekstaze u blato.
  • Mali dioničar
    17.9k
    Da se Gorica ugasi ne bi mi bilo žao.NORTE

Otišao sportski direktor Litvanac, trener Litvanac. I sad se očekuje potop?

Ne bi da je Sabonis otišao iz KK Gorice.
  • Eduardo
    25.6k
    gledajući ovako sa strane svakako bih rekao da je Črnko glavni arhitekt dosadašnjeg razvoja kluba, a ne Litvanci.Mali dioničar

Potpuno se slažem s ovim. Uostalom, zato sam i napisao ovo stranicu prije.

Gorica godinama organizacijski i sportski raste, ne vjerujem da će Črnko dopustiti samo takvo brzinsko srozavanje kluba koji neki spominju, tipa Kamen Ingrad i sl.Eduardo
  • deda
    39.8k
    Gorica ima solidan kapital u Lovriću koji im sam može osigurati godinu-dvije normalnog života. Glavno je pitanje ako se Litvanci povlače čiji su igrači tj. ako im igrači agencije odu imaju li dovoljan kadar.
  • xavier
    12.1k
    Gorica ima solidan kapital u Lovriću koji im sam može osigurati godinu-dvije normalnog životadeda

Nekako mi se čini da potencijalni kupci ne dijele mišljenje koje TM ima o njemu. Dečko je "u izlogu" već jako dugo, a ozbiljnih ponuda nije bilo.
  • deda
    39.8k
    I to što kažeš, ali ako stvarno nitko ne nudi više od 2 milje onda bi se trebali mi okušati kad smo već tolike pare lupili na "Belog"
  • xavier
    12.1k

Osobno nisam baš njegov fan. Da se razumijemo, Lovrić je odličan igrač, ali teško mi se oteti dojmu da on puno bolje funkcionira kad je "prva violina" i kad je sve podeđeno njemu nego kad bi došao u sustav gdje bi bio tek "jedan od" i gdje bi imao puno manje slobode te bi morao odrađivati i puno zadataka koji mu baš i nisu dragi.
  • Neki tip
    21.3k
    potpuno se slažem..

Nisam ja mjerilo, ali prilično sam siguran da on nije igrač za Dinamo.

Kad s 25 nemaš skoro nikakvu defanzivu, teško da ćeš je steći.
  • deda
    39.8k
    Hajd.u.k. službeno potvrdio Nikoličiusa
  • deda
    39.8k
    Mijo izgleda ipak odlazi. Veliki remont u kmečavaca, čiste pola kadra do ljeta. Trener dolazi za 10 dana ili Boro gura do kraja sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet