• Dudu
    2.6k
    Trener slicne filozofije kao Valdas sto je i logicno, Zekic bi bio povratak na Jakirovicev stil igre, ovako na prvu Six i Gorica izgledaju kao dobar match.
  • xavier
    12.1k

Jedino što ovaj novi na Snetu, koji je očito nekakav "insajder" jer je do sad sve pogodio, kaže da je počelo ozbiljno pucati između grada i Litvanaca.

Grad navodno želi srezati novac koji daje klubu, a i Litvancima je financiranje njihovog dijela postao problem.
  • Bosna86
    11.8k
    Kad prodaju Lovrica i Kahlinu, ljubav će naglo porasti
  • Dudu
    2.6k
    Nema im smisla sad izaci.. Pa tu su Lovric, Kahlina, Spikic, Babec, Cabraja, Doka.. moja procjena najmanje 6-7 milijuna eura zarada, potencijalno i 10ak
  • xavier
    12.1k
    Znači Oreščanin stigao, a favorit za mjesto sportskog direktora navodno je Kepčija. Ovo bi bilo super, onda samo još Hajduku fali bivši trener Gorice.
  • NORTE
    12.2k
    Znači Oreščanin stigao, a favorit za mjesto sportskog direktora navodno je Kepčija.xavier

Još samo fali trampa Lovrić za Jakoliša. Da se Gorica ugasi ne bi mi bilo žao. Iz ekstaze u blato.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Da se Gorica ugasi ne bi mi bilo žao.NORTE

Otišao sportski direktor Litvanac, trener Litvanac. I sad se očekuje potop?

Ne bi da je Sabonis otišao iz KK Gorice.
  • Eduardo
    20.9k
    gledajući ovako sa strane svakako bih rekao da je Črnko glavni arhitekt dosadašnjeg razvoja kluba, a ne Litvanci.Mali dioničar

Potpuno se slažem s ovim. Uostalom, zato sam i napisao ovo stranicu prije.

Gorica godinama organizacijski i sportski raste, ne vjerujem da će Črnko dopustiti samo takvo brzinsko srozavanje kluba koji neki spominju, tipa Kamen Ingrad i sl.Eduardo
  • deda
    34.1k
    Gorica ima solidan kapital u Lovriću koji im sam može osigurati godinu-dvije normalnog života. Glavno je pitanje ako se Litvanci povlače čiji su igrači tj. ako im igrači agencije odu imaju li dovoljan kadar.
  • xavier
    12.1k
    Gorica ima solidan kapital u Lovriću koji im sam može osigurati godinu-dvije normalnog životadeda

Nekako mi se čini da potencijalni kupci ne dijele mišljenje koje TM ima o njemu. Dečko je "u izlogu" već jako dugo, a ozbiljnih ponuda nije bilo.
  • deda
    34.1k
    I to što kažeš, ali ako stvarno nitko ne nudi više od 2 milje onda bi se trebali mi okušati kad smo već tolike pare lupili na "Belog"
  • xavier
    12.1k

Osobno nisam baš njegov fan. Da se razumijemo, Lovrić je odličan igrač, ali teško mi se oteti dojmu da on puno bolje funkcionira kad je "prva violina" i kad je sve podeđeno njemu nego kad bi došao u sustav gdje bi bio tek "jedan od" i gdje bi imao puno manje slobode te bi morao odrađivati i puno zadataka koji mu baš i nisu dragi.
  • Neki tip
    21.3k
    potpuno se slažem..

Nisam ja mjerilo, ali prilično sam siguran da on nije igrač za Dinamo.

Kad s 25 nemaš skoro nikakvu defanzivu, teško da ćeš je steći.
  • deda
    34.1k
    Hajd.u.k. službeno potvrdio Nikoličiusa
  • deda
    34.1k
    Mijo izgleda ipak odlazi. Veliki remont u kmečavaca, čiste pola kadra do ljeta. Trener dolazi za 10 dana ili Boro gura do kraja sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.