• Droljo
    27.5k

Nije frende. Ne znam još ništ.
  • Kujtim Shalla
    9.3k
    standard kao uvijek a i jest najbolje ,dobar pregled . Popijte jednu za brata Vikinga :heart:
  • Mr Blue
    4.6k
    Dobro jutro svima osim grobarima!!
  • Ivan1234
    0
    Plavi korner je napravio suradnju sa Peko Peko ugostiteljstvo a vlasnik firme je Edo Anlar

DPH Zagreb
    9. svibnja 2021.
    ·
    Održana izborna skupština DPH Zagreb❗️
    U petak, 7. svibnja 2021. godine u Bajdinom domu održana je izborna sjednica Skupštine Društva prijatelja Hajduka u Zagrebu.
    Predsjednik Društva Edo Anlar otvorio je sjednicu Skupštine i pozdravio prisutne članove, a izvješće o radu podnio je dopredsjednik Društva Ivan Princivali, koji se osvrnuo na aktivnosti i rezultate DPH Zagreb koje u metropoli djeluje od 1949. godine i u svom radu ima puno uspjeha, naročito u ovoj godini koja je po mnogočemu rekordna (broj članova, donatora itd.).
    Dosadašnjem rukovodstvu Udruge dana je razrješnica te je gotovo jednoglasno izabrano i novo vodstvo na mandat od četiri godine. Za predsjednika je ponovno izabran Edo Anlar, za dopredsjednika Vladimir Kordić, dok je tajnik ostao i dalje naš Luka Šimunić.
    Svim sudionicima Skupštine i članovima zahvaljujemo na dolasku i radujemo se budućoj suradnji, a sve članove pozivamo da nam se pridruže aktivnim sudjelovanjem u radu Udruge ili konstruktivnim prijedlozima za unaprjeđenje rada Društva.
  • crophantom
    3.9k
    rekli bi moji, e ti buš v naše godine došel, mi v tvoje nebumo!
  • Droljo
    27.5k

Prvi post i odmah u glavu.
    Dobrodošao
    Nekako mi ivan1234 zvuči sumLJivo... Ali da je kreativno, je.
  • andrejcoske
    118
    U kojoj garazi je najpametnije parkirat oko sat i pol prije utakmice, bude li mjesta u garazi Svetice, ili je bolje Tuskanac
  • ZGV
    3.9k
    Kakav Tuškanac, to je daleko od stadiona.
    Svetice najbolja opcija, ali ima parkinga okolo po kvartovima koliko hoces.
  • reziser
    8.2k
    , ali ima parkinga okolo po kvartovima koliko hocesZGV

Ne parkiraj na zelenoj povrsini jer su komunalni redari tad jako aktivni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.