• Pacho
    16.4k

Aha. Da si slikao par minuta ranije bi te vjerojatno skoro skroz tocno locirao :grin:

Dvoumio sam se izmedu ovog i malo juznije od tog podrucja.
  • Droljo
    27.5k

Neki treniraju na Miami beachu, neki na Florida beachu a naš borut petrič na Orebiću!
  • crophantom
    3.9k
    zagorci od 60+ godina kod mene kupuju motore za motokultivator i bagere s Temua, tako da stvarno mislim da to danas više nije problem. Ako i je, naučit će ljudi.
  • Ludovic IX
    11.3k
    moj stari odkad je otkrio temu, ima pošilju svaki tjedan.. majke mi, kakve on glupsti počeo kupovat
  • crophantom
    3.9k
    ista stvar, stari mi je posao shopping kraljica od kad se nakacio na to govno. ide jako sve, od balona za rođendane unuka, alata, folije za njivu do djelova za traktor.

Do prije godinu dana račune online nije znao platiti.

Temu informatički opismenjuje starije generacije, tako da, to i klubu ide u prilog.
  • Frizura Robija M
    122
    koja spika s tim usranim folijama za zemlju? Stara se neki dan hvali kak je neš posadila i gledam komad zemlje zatrovane s raspadajućom plastikom i ne vjerujem. Velim stara njurgaš kak ni na placu više ne znaš kaj je domaće i tko kak tretira, a sad sama sebi zagađuješ. Pa ja to vidla na Temuu da se tak radi protiv korova :monkey: je super je kaj su se odvažili u digitalni svijet, al to otkrivanje svega na pladnju ko da im je ubilo logiku i kritičko razmišljanje, samo klikči. Tak lako padnu i na razne online prevare.

Isprike na offtopicu.
  • crophantom
    3.9k
    pomakli su nas na šank pa mozemo :lol:

A kritički razmišljanje im je ubio fejs tamo oko korone kad su navalili.
    Kad su napravili profil, svaki put kad dođem tam na ručak, chemtrailsi su najnormalnija tema koja se pojavi, može samo luđe od toga.
  • Neron53
    2.6k
    Ekipa, ako netko daruje krv a A-, 0- ili AB - je krvna grupa(nestasica navedenoga) skocite do Petrove :)
  • Frizura Robija M
    122
    da, istina. Srećom moje je to zaobišlo. Starom je ionako samo bitno da nađe stabilan stream za tekme, a staru su ionako isprofilirali na IG kanali za hranu i kuhanje, a kad mi pošalje proser nekog influensera samo ju poklopim da ne sluša no name online debile pa joj kao bude bed haha.

A što se tiče chemtrailsa i sl imao sam jednog iz šire familije skoro svaki drugi vikend na ručku još prije 10ak i više godina (FB naravno) i to davljenje s neviđenim nebulozama je teško opisati. I svaki put fore znam da ti ne vjeruješ u to, ali to ti je tako, to je među nama. Mislim da sam u tom periodu života usavršio vještinu prisutnog isključivanja jer svaki pokušaj razumne rasprave bi bilo uludo potrošena energija :grin:
  • crophantom
    3.9k
    ma, meni se više vinograd zgadio, jer svaka bolest koja dođe, odma je od svih tamo, "a nemaš ti pojma, a lijepo ti svugdje piše, to su posijali tu bolest i možes se jebati, namjerno nas jebu."
    Ja kažem kaj neko ima koristi kaj lokalni Štef nebu imal tuduma, odgovor je, "naivan si" :lol:
  • Frizura Robija M
    122
    hahaha a jaki su, kak su si dobili na važnosti izlaskom u online prostor. A mislim da se razumijemo ne krivim ih toliko, inficiralo je to čitav planet, samo obzirom na njihove godine očekivao bi malo više razuma i da neće tak lako se dat uvuć u zečju rupu. Još mogu shvatit mlade naivne i odrasle na svemu ovome.

Na kraju dana ipak sam sretan da sam im uspio razbit strah od tehnologije i da žele sami kliknut i naručit nekaj, da vide da je tehnologija uglavnom prilagođena prosječnom tudumu i nemaju se čega bojati dok god pristupaju razumno kao što bi u stvarnoj svakodnevnoj situaciji.
  • prefontaine
    8.5k
    Blizu sam toga da prekrižim alkohol do kraja života.Majki2111

Živio!
    chetniks-blood.jpg
  • Sajla
    20.1k
    "a nemaš ti pojma..."crophantom

jednom prigodom se skupila familija pa mi je ta generacija ujaka, stričeva, teta nekaj krenula pametovat u tom stilu. i pristojno ja njih slušam, klimam glavom, čak postavim neko podpitanje, baš izgledalo da ih jako uvažavam. i kad su završili, samo sam ispričal kak se sjećam kaj su oni govorili za dedu i njegovu generaciju kad sam ja bil klinac, a oni stari k'o ja sad i da sad razumijem kaj su mislili.
    malo su bili kiseli nakon toga, ali sad malo više razmišljaju kaj će mi reći. :cool:
  • crophantom
    3.9k
    hahaha, dobra taktika, al je zajeb ako ides s tak necim prema mojim Zagorcima, automatski idu u obranu tipa "bute vi vidli kad nas više nebu, još nas bute hteli kaj pitati, pa nebute imali koga".
    A onda tek sve ode u vražju mater :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.