• Nema zaleđa Mikića
    3.4k
    Metz će ispast iz Ligue1 jel ima kod njih neki tamo zanimljiv igrač možda za nasBBB Sibenik

Koffi Kouao.
  • Sajla
    20k
    ma ne, samo se preskočila "euforija" i počinje se s upitnicima (spominju se ozljede, povratnici koji su većinom flop i HNL im je ispod časti). jednostavno smo preskočili taj korak gdje se prvo upoznaje i istražuje stranca prije nego se krene sumnjati :) kod novog imena obično ide par postova linkova na YT, c/p s foruma trenutnog kluba, "imam frenda u toj zemlji koji navija za FC XY i on mi veli da...", "inače pratim tu ligu zbog...", pohvale sportskom sektoru koji ga je skautirao i slično. a sad smo to preskočili i odmah na povijest ozljeda i loše primjere sličnih povratnika.
  • Droljo
    27.3k

Kad nemamo zašto skauterati jedvaja...
  • Omake
    17.1k

Jedan kolega je već spominjao Tsitaishvilia. On profilno izgleda jako dobro. U Metzu igra jako dobro kao klasično lijevo krilo. Lani je u drugoj španjolskoj bio i dosta kompletan desnokrilni napadač. Stoper Sane je isto jako dobar. Vrijedi 4 milijuna eura, ali ugovor do 2027. Dobar Ballplaying stoper, solidna zamjena za Sergia, pogotovo kada bi u HNLu podigao duel igru. Kouao što je u nas pao liječnički i dalje igra solidno haha.
  • Sajla
    20k
    pa da, to sam odmah napisao:
    Jedvaja znamo pa se ne zabavljamo traženjem klipova po YTSajla

za hipotetskog "Barelya" ne bi prvi post bio "može li proći liječnički?" a drugi "otkud on u priči da Dinamo ide naprijed?".
  • Fan
    2.2k
    Aha, pa s tim se mogu i složiti, al baš kao što kažeš, njega već poznajemo kao nogometaša, znamo pluseve i sasvim je normalno onda gledat i minuseve, kojih jasno ima.
    Treba bacit oko na to zašto mu je iz godine u godinu vrijednost toliko pada, zašto ga često nema u sastavu iako ne pišu ozljede, itd itd.
    Velim, meni je on jako dobar nogometaš isključivo zbog sjećanja i što sam ga gledao pokoju utakmicu u Njemačkoj, a ako ga Boban želi, vjerujem da ima kvalitete u njemu za Dinamo, a sad ostale stvari, vidjet ćemo kad/ako dođe...
  • Laugreano
    5.6k
    Igrac Dynamo Kieva, i mislim da mu ističe ugovor na kraju sezone.
  • Mlađi referent
    15.4k
    A je li Jedvaj zaista uopće u izboru ili je priča kao i svako ljeto?

Jedvaj - Ivanušec - Šunjić - Oršić. To je Mount Rushmore glasina svakog dinamovog roka.
  • Omake
    17.1k
    Tako piše na TM. treba nam netko na lijevom krilu tko može dati širinu i kreirati. On tako izgleda.
  • Dinamosaur
    3.2k
    Jedvaj je prije par godina ostavio 20 kn bakse mom frend na dostavi pizze tako da sam definitivno za njegov povratak u Dinamofakin

Sammir je ostavljao 200 kn.
    I to kad je taj iznos nešto vrijedio. U konkretnom primjeru za cca 8 pizza, a Jedvaj po ovome za cca jednu. Doduše frend mu je malo veću kutiju donio pred vrata ali pare su pare
  • Klenx
    11k
    Ovu temu bi trebalo zaključati i otvoriti za komentiranje (ili kako joj naziv kaže - rasprave) tek nakon što se transferi ulazni ili izlazni transferi dogode i postanu službeni.
    Kao prvo, smanjila bi se poplava "wannabe" insajdera, a kao drugo, pogonsko gorivo ove teme je hrpa članaka naših, nazovimo ih tako, novinara koji u vremenskom rasponu od danas do sutra ne samo da pobijaju jedni druge, nego znaju pobiti i sami sebe.

Pa tako imamo Livakovića koji od traženja načina za ostanak gotovo sigurno odlazi, ali možda ipak i ostane ako Dinamo bude imao s kim tamo razgovarati, ako već ne ode dok Dinamo ne odradi razgovore s turcima, jer šta drugi klubovi imaju tamo u Turskoj s kim razgovarati?
    Nastavljamo s McKennom koji vjerojatno odlazi u Celtic, pa ipak ne odlazi jer je sam rekao da nema ništa protiv ostanka.
    Onda je za Domingueza ponuda 8 milijuna, pa ipak nije 8 nego 12 od istog kluba.
    Pa je Dinamo izvjesio cjenik i na prodaji su samo Hoxha, Topić i Dominguez i za nikog drugog ni čut.
    Ali drugi dan ipak nisu samo oni, nego i McKenna, Stojković i Beljo odlaze ako dobiju dobre ponude.
    Klub želi što više zaraditi, ali McKenni će izaći ususret ako Celtic dođe s korektnom ponudom, jer šta, zadužio je klub u ovih 9 mjeseci?
    Ili jer Jedvaj dolazi ujutro, ali popodne ipak ne dolazi. A danas ipak možda dolazi?
    Možda Dominguez onda ostane ako Beljo ode.

A što se Belje tiče vrhunac je rečenica jednog novinara danas: "Brighton još nije razgovarao s čelnicima Dinama. Ali ima tu jedna zgodna priča koja može značiti da je definitivno ozbiljna. Jasno, i ne mora, ali..."
    Kakva je ovo konstrukcija, čovječe?
    I onda se ljudi tu pecaju na svakakve gluposti što ovakvi novinari pišu i čim ispunjavaju svoje dnevne kvote i posljedično tome strahuju od zadnje linije Goda - Radeljić - Galešić - Oreč sa Nevistićem na golu.

A sezona još nije ni završila.
  • criticus
    7.6k
    Joseph BarelySajla

Zbog ovog sam sad izgubio 15 min života pokašavajuć se sitit kako se zove Jedvaj jer je varanje provjerit znam ja to... ova tema je stvarno zlo.
  • penetrisac
    296
    : Tin Jedvaj to Dinamo is getting closer!

The 2018 silver medalist has been offered a contract until 2028, with an option to extend for another year.

Jedvaj jako blizu kaže Nicolo Schirra
  • keppi
    571
    Ako uopće ima istine u pisanju o Jedvaju...
    Nedavno sam gledao jednu tekmu Panathinaikosa, ne baš cijelu.
    Jedvaj je igrao zadnjeg u opciji s tri stopera. On za to ima određenu brzinu i tehniku, ali.....ponekad je previše samopouzdan, nešto kao naš Dominguez pa se dogode i greške jer je presiguran u sebe. Na toj utakmici je napravio jednu veliku grešku i još jednu manju (ono što sam ja gledao).
    Kada se igra u liniji s dva stopera, kao trenutno mi, svaka takva greška može skupo koštati.
    Nekako mi se čini da za poziciju stopera nekao nikada nije razvio potrebnu čvrstinu i tu mi u duelima više sliči veznim igračima.
    Njegova godišnja primanja sigurno također ne bi bila baš mala.
    S druge strane treba respektirati njegovu dosadašnju karijeru, osobito klubove kao romu, bayer i lokomotiv.
    Također igra baš sva mjesta u obrani, čak i lijevog beka (mislim da je za repku golove i dao baš s te pozicije). Treba respektirati i 25 nastupa za reprezentaciju, iako je s te strane vjerojatno gotov jer ga je Dalić označio kao glavnim krivcem za neke neuspjehe u to vrijme i otada ga ne zove.
    Po meni za HNL svakako bio dobitak, a za Europu bi rekao ipak veliki upitnik.
  • Fan
    2.2k
    ne mogu se više NE složiti s tobom. Ovo je najbolja tema na forumu, volim je čitati svaki dan i neka bude takva kakva je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.