• Nema zaleđa Mikića
    3.7k
    Metz će ispast iz Ligue1 jel ima kod njih neki tamo zanimljiv igrač možda za nas — BBB Sibenik

Koffi Kouao.
  • Sajla
    24.6k
    ma ne, samo se preskočila "euforija" i počinje se s upitnicima (spominju se ozljede, povratnici koji su većinom flop i HNL im je ispod časti). jednostavno smo preskočili taj korak gdje se prvo upoznaje i istražuje stranca prije nego se krene sumnjati :) kod novog imena obično ide par postova linkova na YT, c/p s foruma trenutnog kluba, "imam frenda u toj zemlji koji navija za FC XY i on mi veli da...", "inače pratim tu ligu zbog...", pohvale sportskom sektoru koji ga je skautirao i slično. a sad smo to preskočili i odmah na povijest ozljeda i loše primjere sličnih povratnika.
  • Droljo
    32.2k

Kad nemamo zašto skauterati jedvaja...
  • Omake
    21.6k

Jedan kolega je već spominjao Tsitaishvilia. On profilno izgleda jako dobro. U Metzu igra jako dobro kao klasično lijevo krilo. Lani je u drugoj španjolskoj bio i dosta kompletan desnokrilni napadač. Stoper Sane je isto jako dobar. Vrijedi 4 milijuna eura, ali ugovor do 2027. Dobar Ballplaying stoper, solidna zamjena za Sergia, pogotovo kada bi u HNLu podigao duel igru. Kouao što je u nas pao liječnički i dalje igra solidno haha.
  • Sajla
    24.6k
    pa da, to sam odmah napisao:
    Jedvaja znamo pa se ne zabavljamo traženjem klipova po YT — Sajla

za hipotetskog "Barelya" ne bi prvi post bio "može li proći liječnički?" a drugi "otkud on u priči da Dinamo ide naprijed?".
  • Fan
    2.8k
    Aha, pa s tim se mogu i složiti, al baš kao što kažeš, njega već poznajemo kao nogometaša, znamo pluseve i sasvim je normalno onda gledat i minuseve, kojih jasno ima.
    Treba bacit oko na to zašto mu je iz godine u godinu vrijednost toliko pada, zašto ga često nema u sastavu iako ne pišu ozljede, itd itd.
    Velim, meni je on jako dobar nogometaš isključivo zbog sjećanja i što sam ga gledao pokoju utakmicu u Njemačkoj, a ako ga Boban želi, vjerujem da ima kvalitete u njemu za Dinamo, a sad ostale stvari, vidjet ćemo kad/ako dođe...
  • Laugreano
    6.1k
    Igrac Dynamo Kieva, i mislim da mu ističe ugovor na kraju sezone.
  • Mlađi referent
    16.3k
    A je li Jedvaj zaista uopće u izboru ili je priča kao i svako ljeto?

Jedvaj - Ivanušec - Šunjić - Oršić. To je Mount Rushmore glasina svakog dinamovog roka.
  • Omake
    21.6k
    Tako piše na TM. treba nam netko na lijevom krilu tko može dati širinu i kreirati. On tako izgleda.
  • Dinamosaur
    3.6k
    Jedvaj je prije par godina ostavio 20 kn bakse mom frend na dostavi pizze tako da sam definitivno za njegov povratak u Dinamo — fakin

Sammir je ostavljao 200 kn.
    I to kad je taj iznos nešto vrijedio. U konkretnom primjeru za cca 8 pizza, a Jedvaj po ovome za cca jednu. Doduše frend mu je malo veću kutiju donio pred vrata ali pare su pare
  • Klenx
    12.2k
    Ovu temu bi trebalo zaključati i otvoriti za komentiranje (ili kako joj naziv kaže - rasprave) tek nakon što se transferi ulazni ili izlazni transferi dogode i postanu službeni.
    Kao prvo, smanjila bi se poplava "wannabe" insajdera, a kao drugo, pogonsko gorivo ove teme je hrpa članaka naših, nazovimo ih tako, novinara koji u vremenskom rasponu od danas do sutra ne samo da pobijaju jedni druge, nego znaju pobiti i sami sebe.

Pa tako imamo Livakovića koji od traženja načina za ostanak gotovo sigurno odlazi, ali možda ipak i ostane ako Dinamo bude imao s kim tamo razgovarati, ako već ne ode dok Dinamo ne odradi razgovore s turcima, jer šta drugi klubovi imaju tamo u Turskoj s kim razgovarati?
    Nastavljamo s McKennom koji vjerojatno odlazi u Celtic, pa ipak ne odlazi jer je sam rekao da nema ništa protiv ostanka.
    Onda je za Domingueza ponuda 8 milijuna, pa ipak nije 8 nego 12 od istog kluba.
    Pa je Dinamo izvjesio cjenik i na prodaji su samo Hoxha, Topić i Dominguez i za nikog drugog ni čut.
    Ali drugi dan ipak nisu samo oni, nego i McKenna, Stojković i Beljo odlaze ako dobiju dobre ponude.
    Klub želi što više zaraditi, ali McKenni će izaći ususret ako Celtic dođe s korektnom ponudom, jer šta, zadužio je klub u ovih 9 mjeseci?
    Ili jer Jedvaj dolazi ujutro, ali popodne ipak ne dolazi. A danas ipak možda dolazi?
    Možda Dominguez onda ostane ako Beljo ode.

A što se Belje tiče vrhunac je rečenica jednog novinara danas: "Brighton još nije razgovarao s čelnicima Dinama. Ali ima tu jedna zgodna priča koja može značiti da je definitivno ozbiljna. Jasno, i ne mora, ali..."
    Kakva je ovo konstrukcija, čovječe?
    I onda se ljudi tu pecaju na svakakve gluposti što ovakvi novinari pišu i čim ispunjavaju svoje dnevne kvote i posljedično tome strahuju od zadnje linije Goda - Radeljić - Galešić - Oreč sa Nevistićem na golu.

A sezona još nije ni završila.
  • criticus
    9.5k
    Joseph Barely — Sajla

Zbog ovog sam sad izgubio 15 min života pokašavajuć se sitit kako se zove Jedvaj jer je varanje provjerit znam ja to... ova tema je stvarno zlo.
  • penetrisac
    504
    : Tin Jedvaj to Dinamo is getting closer!

The 2018 silver medalist has been offered a contract until 2028, with an option to extend for another year.

Jedvaj jako blizu kaže Nicolo Schirra
  • keppi
    623
    Ako uopće ima istine u pisanju o Jedvaju...
    Nedavno sam gledao jednu tekmu Panathinaikosa, ne baš cijelu.
    Jedvaj je igrao zadnjeg u opciji s tri stopera. On za to ima određenu brzinu i tehniku, ali.....ponekad je previše samopouzdan, nešto kao naš Dominguez pa se dogode i greške jer je presiguran u sebe. Na toj utakmici je napravio jednu veliku grešku i još jednu manju (ono što sam ja gledao).
    Kada se igra u liniji s dva stopera, kao trenutno mi, svaka takva greška može skupo koštati.
    Nekako mi se čini da za poziciju stopera nekao nikada nije razvio potrebnu čvrstinu i tu mi u duelima više sliči veznim igračima.
    Njegova godišnja primanja sigurno također ne bi bila baš mala.
    S druge strane treba respektirati njegovu dosadašnju karijeru, osobito klubove kao romu, bayer i lokomotiv.
    Također igra baš sva mjesta u obrani, čak i lijevog beka (mislim da je za repku golove i dao baš s te pozicije). Treba respektirati i 25 nastupa za reprezentaciju, iako je s te strane vjerojatno gotov jer ga je Dalić označio kao glavnim krivcem za neke neuspjehe u to vrijme i otada ga ne zove.
    Po meni za HNL svakako bio dobitak, a za Europu bi rekao ipak veliki upitnik.
  • Fan
    2.8k
    ne mogu se više NE složiti s tobom. Ovo je najbolja tema na forumu, volim je čitati svaki dan i neka bude takva kakva je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.