• Orc123
    15.7k
    Jedvaj, kvalitetna rotacija! Backup za kojeg znas sto ce ti isporuciti.
  • Fan
    2.2k
    kaj nije bila rijec da ce Dinamo ici naprijed. Kak jjjeJedvaj u toj prici sad?Dinamosaur

Da, ovo je jako zanimljiva situacija sad. Da se razumijemo, ja sam za Jedvaja jer mislim da je kvalitetan igrač i odličan za rotaciju, pa čak i za prvu ekipu i na stoperu i na beku. Ali koncenzus na forumu prije Bobana je bio ne vraćanje igrača (taman što je prerano otišao), pogotovo ne starih koji su, nažalost, izvan forme, al eto...
  • Omake
    17.1k
    Je li Jedvaj Homegrown igrač? Lani smo imali problema s tim
  • DiddyGuela
    5.9k
    Ako bacimo pogled malo u proslost jasno se vidi kako se nismo bas usrecili sa povratnicima. U pravilu bi 80% povratnika bio flop. Pa cak i nekih iskusnih reprezentativaca poput Šife ili Vukojevica. Koji je razlog... to je veliko pitanje. Mozda su dosli prekasno, potroseni, sa manjkom motiva... ili im je jednostavno nakon toliko godina u inozemstvu igranje HNLa ispod casti.

Nisam po defaultu protiv povratnika, protiv Jedvaja ili npr. Sose ili nekog treceg... ali mislim da tu moramo prije svega gledati igrace karakterno. Ako se netko misli doci zajebavat pred mirovinu i igrat laganini u svojem gradu, nece biti dobro.
  • Niko1986
    6.5k
    Ako je bio u Dinamu minimalno tri godine od 15. do 21. onda ide u tu kategoriju tako da valjda je.
  • Paggini
    81.6k
    Ako se netko misli doci zajebavat pred mirovinu i igrat laganini u svojem gradu, nece biti dobro.DiddyGuela

A upravo si opisao tih 80% povratnika, barem su mi takav dojam ostavili makar možda im to nije bila namjera. Jedvaj dolazi sa 30 godina, vjerujem da ima još motiva u sebi, a dolazi nakon par solidnih sezona u Panathi, nećemo ga platiti previše, neće tražiti preveliku plaću, na papiru izgleda dobro.
  • DiddyGuela
    5.9k

Da. O tome i pricam. Ako je ozbiljan u svojoj namjeri i ako mu je motivacija na visini, kao Livakovicu... naravno, bilo bi ga steta propustiti.
  • fakin
    3.9k
    Jedvaj je prije par godina ostavio 20 kn bakse mom frend na dostavi pizze tako da sam definitivno za njegov povratak u Dinamo
  • Sajla
    20k
    Da je u pitanju igrač s jednakim životopisom koji se zove npr. Joseph Barely pisali bismo kako su Boban i Dabac opet odradili dobar posao. Jedvaja znamo pa se ne zabavljamo traženjem klipova po YT i sličnim istragama o tome što je kod njega dobro, nego se brinemo o mogućim manama jer smo dobre strane uzeli zdravo za gotovo. To je ljudski.
    Kad gledam njegov dolazak izolirano, onda sam definitivno za, ali konačni sud se može dati kad ćemo vidjeti kako će izgledati kompletni zadnji red.
  • jedan u nizu
    18k
    Joseph BarelySajla

:lol: :lol: :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.