• Ludovic IX
    11.3k
    a ja se nadam da bude nedjelja. mali ima turnir u sloveniji u subotu. ako i uspijem to izbjeć, bit će mi žao da mali nejde samnom. prošli put je isto fulao
  • Droljo
    27.4k

Ti ne seri! Subota nek bude. U ime svih pijanaca sa ovih prostora.
    Nedjelju bi on gospodin :rage:
  • wolfgang14
    3.8k
    od HNS-a očekivat da napravi logičnu i razumnu odluku koja će svima olakšati život i poboljšati hrvatski nogomet !?

Uzalud bojim se...

Likovi su stavili finale kupa koje igraju dva najsnažnija hrvatska kluba na najmodernijem stadionu na radni dan.. i to u 18h ... kaj drugo reć
  • NKDZ86
    8.1k
    koji god dan bio, bit će raspašoj, boli me lagano tuki, ne furam suzuki, sebe ću zašerafit... :rofl:
  • Crusades
    23.6k
    Marku Rogu Loksa neće produžit ugovor.
  • rokikaciga
    13.5k
    Zato kaj nemre hodat. Kad je Sikic skuzio da Rog nemre igrat ni termine vise je popizdio :lol:
  • NerminB
    1.3k
    Savrsen za ekipu poput fk sarajeva, oni imaju fetis na takve :rofl:
  • crophantom
    3.8k
    Vidim da se opet piše o prodaji Osijeka, pa me posjetilo, sto bi na kraju s Miškom i onim investitorima od ljeta?
    Jesu ušli ikako u klub ili je to sve propalo ili se nezna?
  • Mali dioničar
    20.2k
    sto bi na kraju s Miškom i onim investitorima od ljeta?crophantom

Navodno je Miško dužan Volpiju, a iz kupoprodajne cijene za Rijeku nije htio platiti Volpija nego je htio da Ameri nadodaju i cifru za Volpija na dogovorenu cifru za klub.
  • KtcGoat
    4.5k
    Glas Slavonije doznaje:

Priprema se prodaja NK Osijeka a jedan od glavnih ljudi koji će pokušati pronaći novog investitora je Davor Šuker.

Nakon izbora u Mađarskoj bilo je očekivano da će novac koji stiže iz te države biti debelo smanjen. Kako stvari stoje , prema tvrdnjama tog lista, potraga za novim vlasnicima je u punom jeku.

JA SAM MISLIO DA JE DINAMO REZIMSKI KLUB, STA JE OVO?! MORA DA JE AI
  • GOAT
    6.3k
    novac koji stiže iz te države biti debelo smanjenKtcGoat

Jel to ide neka ljetna rasprodaja hehe
  • Ludovic IX
    11.3k
    koga.. onaj jedan koji je bio na meti se ozlijedio. ostali osim malenice nisu ni za Rudeš skoro
  • GOAT
    6.3k
    daj mi Barića
  • hardek
    9.9k
    Šteta za Vrbančićeve ozljede ove sezone. Da je igrao konstantno, vjerujem da je mogao postati zanimljiva opcija za povratak.
  • Frizura Robija M
    107
    PREMIJER Andrej Plenković poručio je u srijedu na svečanoj sjednici splitskog Gradskog vijeća u povodu Dana Grada i blagdana Sv. Duje da će Vlada pomoći u pronalaženju dugoročnog rješenja za stadion Poljud, oko kojeg se vode velike polemike - jedni su za rušenje, drugi za njegovu obnovu.

"Želimo pomoći da se nađe dugoročno održivo rješenje za Poljud. Stručna skupina koja će se time baviti dat će kompetentnu preporuku političkim razinama što učiniti", rekao je Plenković. "Spremni smo financirati stadion na Brodarici, koji bi trebao služiti kao svojevrsna premosnica dok se ne riješi pitanje nogometnog stadiona na Poljudu, dodao je.

Financirati ili sufinancirati :chin:

Čini se da rješenje poljudskog pitanja nije baš na vidiku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet